Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj z ljubico, ko vas partnerka dobi pri prevari…

kaj z ljubico, ko vas partnerka dobi pri prevari…

Jo pokličete, kaj ji rečete, jo ignorirate? Kaj je vaš prvi korak v zvezi z njo, če ste sicer odločeni, da partnerke ne boste zapustili? Se potuhnete in zvezo nadaljujete čez čas ali si raje čez čas najdete novo zabavo?
Varajoči, čakamo na vaš odziv!

Sicer nisem jaz tista, ki je varala, imam pa izkušnje glede zgornje teme. Moj mi je prikril, da je poročen, ko je njegova zvedela, da jo vara z menoj, se je potuhnil. Ona me je napadla, on pa ni bil toliko, da bi pojasnil kako in kaj. Nič. Tema z njegove strani. Če je prej lagal, da je samski, bi lahko bil vsaj toliko pošten in bi povedal, da je konec, da je poročen in da me je skenslal. Pogum pa tak.

tudi meni ni povedal, da je poročen, bi pa verjetno naredil enako kot je tvoj, če bi do tega prišlo. čudim pa se ženskam, ki se jim niti ne dozdeva, da jih partner vara. eni imajo namreč dvojna življenja, ne gre samo za par ur tedenskih aktivnosti nekje.

Ko me žena dobi, ljubico takoj pustim. Ljubica je potem potrta in žalostna, žena uživa ob zmagi, jaz pa takrat že kurim drugo.

TIPIČNI BREZJAJČNI HIŠNI COPATAR!

Tako to gre, čisto enostavno, to pa zato, ker mož nima niti trohice spoštovanja in žena niti trohice samospoštovanja in ponosa da bi takega kurbirja zapustila.
Pred nekaj meseci sodelavka odkrila da jo mož vara, pa ne prvič, se je na ljubico spraula, ji težila, hotela pogovor na 4 oči, zahtevala od moža da jo k ljubici pelje, in šeinše cirkus naredila ni pa skapirala da je problem v njenem možu, da jo kar naprej vara in da niti slučajno ni taki revček kot se ji kaže, da je tudi sama kriva, ker po vsem še z njim ostaja in mu tako sama dovoljuje tako obnašanje, da se spremenil ne bo nikoli, če bo to še miljonkrat od njega zahtevala in če ji še miljonkrat obljubi da ne bo več…pa saj ni otrok 2 leti star in ona ni njegova mama, no obnašata se že tako, oba, in ja, sta še skupaj, ona še uživa status poročene v hiši z lepo fasado on pa tudi, vse domače usluge in z novo ljubico v službenem času
Zgoraj opisani scenarij se je tudi tokrat ponovil in se bo dokler bo obema tako odgovarjalo.

Sodelavka se mi prav nič več ne smili, ker noče dojeti in resnice sprejeti.
Ljubica je pa lahko le srečna da se ga je rešila, zasluži si boljšega moškega.

Še to naj dodam, o takem moškem pa je škoda besed, ker vse najslabše so prelepe za njegov opis, ni vreden da po zemlji zrak meša.

Sej v bistvu sploh ni nobenega problema:
-žena je srečna da ima moža z lepo hišo in mu je v zameno pripravljena odpustiti kako varanje
-mož je srečen da ima ženo, ki mu varanja dopušča
-ostalih se pa to itak ne tiče

Oja, se tiče. Ljubice. Tretja oseba, ki je nasedla tipu, češ, da je samski, najbolj nasanka.

TIPIČNI BREZJAJČNI HIŠNI COPATAR![/quote]
Ja točno to je!!!
Ženo je treba ustrelit, ljubica pa pride na vrsto drugič!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Zgleda da imajo žene tako rade tako pogumne može, da še same pokažejo svoj pogum ko se na ljubice spravljajo, z možem pod kiklo.
Ti ubogi revčki no, kaka sreča da imajo take žene, brez njih se ne bi tako lahko fukljali okrog.

TIPIČNI BREZJAJČNI HIŠNI COPATAR![/quote]
Saj ob vedno večjem padanju vrednosti moralno-etičnim vrednotam in hkratnem porastu popredmetenja ljudi, je takšna izjava vedno bolj logična.

Ja nevem od kje tok jeze na tem forumu. Meni je popolnoma vseeno, če kaka ženskica napiše, da redno vara svojega moža. Itak nimam jaz nič s tem, tko, da nevem v čem je lih fora…lol

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Hmja, morda sem naivna (ali pa pretirano nezaupljiva, niti ne vem). Ampak ko srečaš moškega, ki pravi, da je samski in se z njim spustiš v razmerje … ali se ne vprašaš, kje živi??? Ali se ne vprašaš kje spi, takrat ko ne spi s teboj? Ali se z njim ne pogovarjaš ob čisto vsaki uri (kar si predstavljam, da ni ravno možno, če je tip doma pri ženi)? Ali se ne vprašaš, zakaj toliko krat ne odgovori na telefon? Ali ne predlagaš, da mi morda danes zvečer preživela večer pri njemu doma?

Hmja, morda sem naivna (ali pa pretirano nezaupljiva, niti ne vem). Ampak ko srečaš moškega, ki pravi, da je samski in se z njim spustiš v razmerje … ali se ne vprašaš, kje živi??? Ali se ne vprašaš kje spi, takrat ko ne spi s teboj? Ali se z njim ne pogovarjaš ob čisto vsaki uri (kar si predstavljam, da ni ravno možno, če je tip doma pri ženi)? Ali se ne vprašaš, zakaj toliko krat ne odgovori na telefon? Ali ne predlagaš, da mi morda danes zvečer preživela večer pri njemu doma?[/quote]

Se popolnoma strinjam s tabo…Res ne vem, kako moškemu uspe skiti ženo…. Halooooooo!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close