Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kaj vzeti na Hrvaško

Kaj vzeti na Hrvaško

Kar ne morem verjeti, da o tem niste še nič napisale oz.komentirale:

http://24ur.com/novice/slovenija/na-hrvasko-brez-mleka-in-klobas.html

Je bilo že prejšnja leta vse napisano.

to ni nič novega, to velja ze dolgo, tako kot v druge dežele-države, le spet en mal hujska slovence proti hravtom ali obratno!

kdo pa tovori kartone mleka na Hrvaško? Dajte no mir.

To je v bistvu za same hrvate, da ne bi kupovali pri nas ali v Italiji. Pač hrvati se sami sebe bojijo.

To so uvedli , ker usklajajo zakonodajo z evropsko. Po tej logiki naj za člance EU to ne bi veljalo. Je pa prepovedano iz Hrvaške v Slovenijo vozit ta živila, pa ni nikjer nobene senzacionalne novice o tem ker je to že stara zadeva. Baje so bili po veliki noči kar precej polni kontejnerji suhega mesa na meji.

V bistvu imaš verjetno kar prav. Saj ni dolgo tega kar sem gledala oddajo, mislim da celo na HTV-ju, da kako se splača v Slovenijo hodit kupovat v trgovine Lidl, Hofer; koliko hrvaška družina privarčuje zato v enem mesecu.

Jaz bom s seboj vzela hrano za malčka palčka.

**************************************************** Počasi umira, kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barve oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Brežice so vsak vikend polne Hrvatov.

hja, pa še res je….jih en čas ni bilo…zdaj jih je pa vedno več….

Hrano katero bom za SVOJ denar JAZ kupila in JAZ jedla bom peljala kamor bo MENI pasalo saj jo bom JAZ pojedla in ne Hrvati.
Njim ne dam nič.

dej ne govori gluposti.
v slovenijo tudi ni dovoljeno prinašati nekaterih živil. a to pomeni, da se tudi slovenci bojimo samih sebe?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close