KAJ VTIPKAŠ, DA KLIČEŠ S SKRITO ŠTEVILKO?
Živjo. Zanima me, kaj moram vripkat pred telefonsko številko, da bom klicala s skrite številke. Na moji stari [predpotopni] Nokii sem lahko pri nastavitvah klicev pritisnila gumb, pa sem klicala skrito, zdaj pa imam novo Nokio pa tega gumba ni…In ko bom klicala s te skrite šteilke, kaj se bo izpisalo klicani osebi? Ko sem klicala s tiste stare Nokie se je izpisalo tako: (ni številke). Hvala za pomoč!
Neumni ljudje se na skrite številke ne oglašajo. Podjetja imajo navadno fiksne priključke vezane na GSM “vmesnik” da s tem privarčujejo. Telefonska številka se v tem primeru ne izpiše in BUDALA se ne javi. Naslednji dan se BUDALA jezi zakaj ga nihče ni poklical kot je bilo dogovorjeno. Po obrazložitvi se BUDALA posuje s pepelom in pri sebi obljubi, da se bo sedaj vedno oglašal na skrite številke saj mu je ta dosedanja osebna motnja ali trma povzročila v enem dnevu določeno škodo/izgubo.
lp
Budalo je tisti, ki skriva številko. Skrivanje vedno in povsod pomeni nekaj slabega!!! In kdor namerava skriti številko kot avtorica, vsekakor ne naklepa nič dobrega.
Se popolnoma strinjam s trditvijo, da se pametni ljudje na skrite št. ne oglašajo.
Da pa ti, renerged, spadaš med ljudi, ki telefona uporabljajo za zafrkancijo, pa pove že tvoj nivo izražanja.
Forum je zaprt za komentiranje.