Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj vs vzburja

kaj vs vzburja

Mene zanima če mi poveste kaj vas moške vzburja?

špeh na kruhu :))))

Mene definitivno samostoječe nogavice… Mogoče tudi kakšni štrumpantli, samo so nogavice zadost. Pa s tem ne mislim tiste čez gležnje, ampak tiste, ki segajo visoko gor, skoraj do riti… 😛

Mene najbolj vzburijo ženske, ki pomerjajo spodnje perilo v veleblagovnicah in samo napol zastrejo zaveso. Zadnjič bi mi v Nami skoraj glavo odbil, ko sem na tekočih stopnicah preveč glavo nagnu.

Če bi bil dobro izgledajoča ženska bi cele dneve samo to počel.

hmmm…. Mene recimo, zelo urejena (poslovna) zenska in da je brez napak namazana (makeup) NORO!
SomeOne

***** ste smešni! Pa kdaj vas bodo začele rajcati – ŽENSKE, bumbarji.
Štunf pade dol, hlačke potegneš dol, joški padejo dol…vedno pa ostane ŽENSKA in najdite nekaj v ŽENSKI idioti!
Sicer pa v kot pa drkat!

Mislm, da je to že predpostavljeno, da nas žensak vzburja – vprašnje sem dojel kot; “Kaj vas še bolj vzburi, oz. kaj je tisto na ženski, ki zadevo sploh še bolj podžge…”
Če je tebi veeno kakšna je žensak, samo da je, potem si verjetno ti tisti, ki drka v kotu…

Jaz imam za to delo ŽENSKO, ja, tudi da mi ga zdrka, če je treba, fetiš pa potrebujejo(te) tisti, katerim se lahko! ne dvigne ob ženski.
Kaj pa potem, ko fetiš pade dol?
Ali pa tisto gledanje pomerjanja ženskega perila v veleblagovnici?
Samo čakam še, da se bo kdo oglasil in razložil gledanje pod kiklo….
Dej no gost, razmisli!
Bit vsakega spolnega kontakta (med moškim in žensko) sta dva spola: moški in ženska. In nič več.
In zapomni si za vedno: vsaka ženska je v nečem lepa in ne delaj si utvar, da smo moški najbolj poželjiva bitja.

Emmm…. Kje si pa ti zdej potegnil, da si delam utvare, da smo moški najbolj poželjiva bitja?!

To vsekakot, da je sex zastavljen za gola stelesa, samo zakaj ti ga pa potem ženska zdrka? Tič je za v muco, ne pa za v roko – vsaj tako ti praviš, glede na to, da si proti vsakemu fetišu… Konec koncev je vsaka predigra fetiš…

Yeah right! Ni vsako spolno dotikanje fetiš.
Preštudiraj besedo fetiš za lažje razumevanje…
Sicer pa tukaj ni govora o spolnosti kot taki, pač pa ste(so) malce čudna nagnjenja: opazovanje dame, ko preizkuša spodnje perilo: povsem normalno to doma in s tvojo žensko; ne, v veleblagovnici. Kaj to ni malce iztirjeno? In če to ni, kaj ni to žaljivo za žensko? Še bolj za tisto s katero si…

Spolne igra kot taka pa še zdaleč ni fetiš. Morda zate?

Očitno ne bova prišla skupaj (kar se mišljenja tiča, da ne bo pomote). Kot sem že napisal, me vzburja določeno preilo, ampak dokler je na ženski – samo po sebi sploh ne…

Prav. Lep pozdrav.

Enako!

Hvala za tvojo lucidno psihoanalizo nas bednikov.

PS: mene rajca “dirty talk”, pa samostoječe nogavice, telesno pa draženje bradavic (ojoj, mogoče pa se spreminjam v homoseksualca!?), tisto iz Name pa bi me verjetno tudi usekalo.

He-he, just do it!

Ženske kot celota, v enem kosu! In to ćim več njih. Vendar ne naenkrat, ker pohaja sapa, posamezno pa – kar v vrsto. Če bi me vzburjali deli žensk ali kosi njihovih oblačil, potem bi sigurno delal kot patolog ali pa krojač.

..žal si ga boš moral plačati sam…pa vendar. Lep odgovor.

Pozdrav iz GTA

Potem pa le hitro v dom za ostarele! Tam jih imaš veliko, pa še z nihomimi deci ne boš imel problemov, edina kdaj pa kdaj jih boš moral peljat na pokolapišče, kjer jim bodo prižgale svečko…

Kam si pa ti ušel?

Kako to misliš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close