Kaj vas pri moških/ženskah najbolj moti?
Upošteval sem tvoj nasvet, žepe sem si natlačil s sivko, ampak Katenjka se še vedno zanima zame. 🙁
Če imam vzdržljivost terenca? Ja ne vem, boš me testirala? Znaš uporabljati avtomatski menjalnik?[/quote]
Seveda te bom testirala, saj zato imamo MON. 🙂 In, pazi, da ne pogrneš na testu. Avtomatskega menjalnika pri avtu pa res še nisem uporabljala.
Upošteval sem tvoj nasvet, žepe sem si natlačil s sivko, ampak Katenjka se še vedno zanima zame. 🙁
[/quote]Noro… jaz nimam nič pri tem razen da mi je sivka všeč…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Upošteval sem tvoj nasvet, žepe sem si natlačil s sivko, ampak Katenjka se še vedno zanima zame. 🙁
[/quote]Noro… jaz nimam nič pri tem razen da mi je sivka všeč…[/quote]
Antilopa, kaj pa sedaj? Zaradi tebe sem zabredel v to godljo, si mi svetovala lavando. Naj se čimprej rešim hlač in se slečem do sponjic? Ali so se tudi spodnjice navlekle sivke, tudi z njimi dol?
Tega tudi ne štekam, sem ti lepo napisala, da se raje ne povezuj s temno silo, samo ti hočeš imeti vse transparentno… kaj ne vidiš, da matjažko samo muti tukaj…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Tega tudi ne štekam, sem ti lepo napisala, da se raje ne povezuj s temno silo, samo ti hočeš imeti vse transparentno… kaj ne vidiš, da matjažko samo muti tukaj…[/quote]
Katenjka, jaz imam svoje metode in prijeme.[/quote]Ti si tudi menda družboslovka, da ti teamsko delo ni blizu :))))
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Tega tudi ne štekam, sem ti lepo napisala, da se raje ne povezuj s temno silo, samo ti hočeš imeti vse transparentno… kaj ne vidiš, da matjažko samo muti tukaj…[/quote]
Katenjka, jaz imam svoje metode in prijeme.[/quote]
Katenjka ne šteka, kako se delajo potakjenci. :))
Kakšni so tvoji prijemi? Imaš kakšne specialne metode? 😀
Forum je zaprt za komentiranje.