Kaj vas pri moških/ženskah najbolj moti?
Potem si bolj takšna, kot jaz. Bolje se umaknit, kot pa nekoga motiti. 🙂 Spremenil tako ali tako ne bom nič.[/quote]Robi, midva sva itak full glih no, čeprav zdaj odkar je princess prišla, se mi zdi, se z njo bolj štekaš… Kako je pa s proseno kašo s korenčkom si sprobal? To bi lahko imeli na pikniku :))))[/quote]
Princess se preveč liči, pa nosi petke..Potem pa je višja od mene..Pa lepša itak..:)
Pa saj ne, da bi mene to motilo..Njo moti..:)
No….Vsaj dlak nimam po hrbtu, to je pa tudi prednost. :))
Korenček pa raste..Za kakšen mesec bo glih ta pravi za v proseno kašo….Če pojemo dve porciji, si podaljšamo življenje za eno leto..:)
Robi, ti boš nas vse preživel, če boš tako nadaljeval. Zdravje kar tolče iz tebe… :)))[/quote]
Matjažko..A te moti ? :)))[/quote]Ma ja moti ga, ker je življenje očitno njegovo prekletstvo; ure in ure bluzi na tem forumu, da ne omenjam, kaj počne ponoči…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Torej nimaš odgovora :). A imaš pa bušija :)?
Pa dobro, kaj si ti ženska varianta Marka? Namreč, od kod takšno veselje po relativiziranju tako enostavnih pojmov, kot je debelost?
Če ima ženska šlauhe okoli pasu, najbrž ni suha?
Napišem, d ami niso všeč debele ženske, ona pa me začne zasliševat, kaj je to debela ženska..ne moreš verjet.[/quote]
Ravno % maščobe veliko pove. Kg pa bolj malo. Športnica ima lahko veliko kg pri isti višini, neka druga pa ima lahko veliko manj kg pa je ta druga z manj kg veliko bolj debela? Zakaj, ker ima več maščobe. Maščoba je bistveni podatek za debelost, ne kg. Mišice so težje kot špeh, zgledajo pa veliko lepše.
S tem, da imajo tipi veliko manj težav s svojo zunanjostjo kot ženske, se pa strinjam. Žal smo ženske tukaj čisto premalo samozavestne in prehitro podležemo razno raznim modnim zapovedim.
Samo ti procenti pa tudi ne povedo prav veliko, ker ima suha zasedena ženska verjetno enak procent maščobe kot kaka ženska z več kg, ki se veliko premika.[/quote]
Glede na direktnost oz neposrednost, kjer sta si podobni s prijateljico, ki te je verjetno nahrulila, ker ti uhajajo informacije kot njej :)), takšni ljudje ne znate lagati, ste slabi igralci, odreagirate impulzivno, kjer ni časa za premisleke, na katerih so tudi laži oz. njihove zgodbe spletajo, tako kot tvoja prijateljica.[/quote]
Pozabil si na 3. možnost in to je z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.a. Kot sem že Onetu v oni temi napisala, bom še enkrat tebi – ne čitaj preresno. Če se ti zdi, da me poznaš, je to zgolj tvoj varljivi občutek. Včasih je treba tud namerno človeka speljati na napačno sled – in na tak način nikoli ne ujameš prave frekvence. 😉 Ah, internet in njegove zablode ;)))
Ojoj, čuj, prava uganka si, skrivnostna, zelo zapletena osebnost, težko te je preučiti. 😀
Odziv na zajebancijo niso nikdar vročično-čustveni odzivi. To pomeni, da jih naslovnik ne kapira. :))[/quote]Odzivi (reakcije na akcije ) so v skladu z značajem oz. temperamentom, sploh ne nujno z (ne)razumevanjem, samo ti si spet preveč pameten, samo ti veš, razumeš sarkazem, cinizem humor & stuff…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Ojoj, čuj, prava uganka si, skrivnostna, zelo zapletena osebnost, težko te je preučiti. 😀
Odziv na zajebancijo niso nikdar vročično-čustveni odzivi. To pomeni, da jih naslovnik ne kapira. :))[/quote]Odzivi (reakcije na akcije ) so v skladu z značajem oz. temperamentom, sploh ne nujno z (ne)razumevanjem, samo ti si spet preveč pameten, samo ti veš, razumeš sarkazem, cinizem humor & stuff…[/quote]
Seveda, pri meni je osnovni kriterij, če nisi ljubitelj Monty Pythona, padeš, ker to je vrhunski črni/satirični angleški humor. ;))
Kar se tebi zdi vročično-čustveno, je lahko meni povsem namerna napaka. Hotena. Ker naslovnik pričakuje določen odziv, pa mu ga daš. Da ga utrdiš. V. Napačnem. Razumevanju.
Grem si zdaj stokrat skrtačit lase pred spanjem.[/quote]
Ne draži me, da ne bom Onega poklical!
Strah in trepet za krivokljuno vrsto ptičic, bo ti on razložil, kaj je preveč čustven odziv!?:D
Ali imaš mene rajši? ;))
Melissa P. Sem čital, menda si malo izmišljuje. :))
Kar se tebi zdi vročično-čustveno, je lahko meni povsem namerna napaka. Hotena. Ker naslovnik pričakuje določen odziv, pa mu ga daš. Da ga utrdiš. V. Napačnem. Razumevanju.
Grem si zdaj stokrat skrtačit lase pred spanjem.[/quote]
Ne draži me, da ne bom Onega poklical!
Strah in trepet za krivokljuno vrsto ptičic, bo ti on razložil, kaj je preveč čustven odziv!?:D[/quote]
Eh, maži, še se boš moral ti naučit o ženskah, japkica te je dobro pogruntala.
Oh, si mislil, da se na koncu poročita? 😀 Prijetno branje za globok spanec, kajne? ;))
Moram priznat, da podčrtanega tam res nisem zaznal in je bil moj odgovor pač temu primeren.[/quote]Moram priznat, da sem tisto napisala nasplošno in nič specifično zate. Odgovora pa v tisti dotični temi ni več bilo… ne vem zdaj, če govoriva o isti.
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] S tem, da imajo tipi veliko manj težav s svojo zunanjostjo kot ženske, se pa strinjam. Žal smo ženske tukaj čisto premalo samozavestne in prehitro podležemo razno raznim modnim zapovedim.
Samo ti procenti pa tudi ne povedo prav veliko, ker ima suha zasedena ženska verjetno enak procent maščobe kot kaka ženska z več kg, ki se veliko premika.[/quote][/quote]
Ja če ima ene 10 kil viška, je to zagotovo pri vseh sama mišična masa 🙂
Take jače športnice s toooliko mišične mase, da so suhe pri cca 80 kg in 170 cm, so zelooo redke.
Moram priznat, da podčrtanega tam res nisem zaznal in je bil moj odgovor pač temu primeren.[/quote]Moram priznat, da sem tisto napisala nasplošno in nič specifično zate. Odgovora pa v tisti dotični temi ni več bilo… ne vem zdaj, če govoriva o isti.[/quote]
Po mojem ja, samo se ne spomnim več kje je to bilo.
Kako pa veš kaj je 10 kg viška? Vidim, da se bolj malo spoznaš na te zadeve, kar se tiče sestave telesa.
Dejstvo je, da je ženska z 20% maščobe bolj suha, čeprav ima več kg kot ena, ki ima 30% maščobe pa čeprav sta obe enako veliki. In tista prva z več kg in manj maščobe tudi bolje zgleda.
[/quote]
Ja če ima ene 10 kil viška, je to zagotovo pri vseh sama mišična masa 🙂
Take jače športnice s toooliko mišične mase, da so suhe pri cca 80 kg in 170 cm, so zelooo redke.[/quote]
Ženska, ki ima pri 170cm 80kg je meni osebno predebela, če je pa športnica ima pa postavo potem ko dec, potem so napihnjene ko kaki majmuni, torej nima lepe peščene ure, nima pasu je kot deblo v pasu. To dosti opažam pri ženskah, da nekatere sploh nimajo silhuete v pasu so kot debla. Tudi mišice pri ženski mi niso všeč, govorim v stilu kot je imela Madonna nekaj let nazaj, ko je imela nabildane roke in trebuh. To je meni grdo, lepo je da ima ženska nek tonus ne pa neke jake mišice. Pa tudi športnice vsaj večina od njih mi ima grde postave, razen določene tenisačice, drsalke, plesalke, gimnastičarke.
Princess28, nisi malo preveč popljuvala “svojega” spola v zgornjem postu? Ženske se same odločamo, kakšne smo, ali bomo bolj ali manj športne in tako naprej…še dobro, da so moški tisti, ki bodo izbrali tisto, kar jim je lepo pa če bo potem to “deblo” bo pač “deblo” :-))))) Ne vem, kaj ti je katera kriva, da jo/nas moraš imenovati v majmune…morda je pa res kaj več na tem, kar sem nekoč pri tebi brala, da si imela težave, ker te sošolke niso marale 😉
Ne samo povem kaj je meni všeč pri žensah(pa nisem lezbijka). Vsak ima svoj okus in opažam da so ženske vse bolj deblom podobne, nimajo pasu. Meni so všeč postave kot jo je imela Sofia Loren ali pa Marlyn Monroe ali pa Kim Kardashian ima podobno. Obline, torej ozek pas, ozka ramena in boki. Sedaj pa veliko žensk izgleda ko dec, sploh med temi kobajagi športnicami. Ja pa če zgledajo take napihnjene nekatere, če jih filajo z galofakom:) steroidi. Šport ni več to kar je bil včasih zato pa izgleda večina v teh fohu kot freaki.
Ja to se strinjam dejtaš lahko take kot sam izgledaš. Aja pa nisem več Princess28, sedaj sem se upgrejdala v Princess’:)
Forum je zaprt za komentiranje.