Kaj vas pri moških/ženskah najbolj moti?
Katenjka, mater, kak sem lep, saj si me videla. :)))
[/quote]Ne vem kje bi te videla, tisto slikico slučajno misliš, ki je še niti photoshopirat nisi rabil, ker te je sonce posvetlilo do neprepoznavnosti?
Alexis, te zanima njegova fotka?
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Mene moti to, če mislijo da me nekaj moti, pa me sploh ne, si ne dajo sploh dopovedati, da me nič ne moti in sklepajo po drugih ženskah, da bi me moralo motiti; posebno me moti, če mislijo, da so lepi, še bolj me moti, če so v tem negotovi in pošiljajo neprepoznavne fotke ccc :)))) in najbolj me moti, če se ne znajo opravičiti oz. priznati svoje napake in stvar zamegljujejo z novo napako.. ok to zna biti v specifičnih okoliščinah sicer kjut, načeloma biti s takim v vezi pa je prilično iritirajoče…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]
Ne vem kje bi te videla, tisto slikico slučajno misliš, ki je še niti photoshopirat nisi rabil, ker te je sonce posvetlilo do neprepoznavnosti? [/quote]
Torej praviš, da je njegov avatar ultra lepšejši od njegove obledele slikce? Mogoče pa je tisto, kar si ti mislila, da je sonce, dejansko svetniški sij nad njegovo glavo? 😀
jaz imam cirka 73 kg na 182 cm. Boš mi potipala mišice, Alexis? 🙂 Ali pa ti naj Katenjka pove, kako so čvrste… :)))) phah[/quote]No teh 73 kg je utopični plan zaradi njegovih načrtov za poletje, sicer je stvar totalno nemogoča glede na to ob katerih urah on je svojo “proseno kašo s korenčkom”, veste!
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]
Ne vem kje bi te videla, tisto slikico slučajno misliš, ki je še niti photoshopirat nisi rabil, ker te je sonce posvetlilo do neprepoznavnosti? [/quote]
Torej praviš, da je njegov avatar ultra lepšejši od njegove obledele slikce? Mogoče pa je tisto, kar si ti mislila, da je sonce, dejansko svetniški sij nad njegovo glavo? :D[/quote]
Kako pa ti veš za mojo “obledelo slikco”? Obledela je zato, ker je previdnost mati modrosti, še posebej pri takih ljudeh, ki “šerajo vse”. Če bi kateri požgečkal tole “našo Katenjko”, to bi potem takoj odzvanjali jutranji zvonovi? Ali bi dala ona to v Štajerski oglasnik, da je pri njej prespal? :)))
Ne, na sliki sem blond menda, vprašaj Katenjko, morda katero od njenih priajteljic ali pa mogoče celo njenega očeta. Ona deluje na principu p2p network, ali po slovensko ali vsak-z–vsakim omrežje, kjer deli podatke z drugimi kot Kazaa, lahko hitro potegneš informacije iz nje. ;))
Ima srečo, da nisem v mafiji, bi ptičici, ki prepeva, obtežil noge z betonskim batom in jo poslali med ribice na morsko dno. 😀
Ne, na sliki sem blond menda, [/quote]Ne ti si dejansko blont, v google daješ stavke od jasno in glasno, ker je ne razumeš :)))))… no pol pa pišeš, da jaz tebe ne štekam in tvojega humorja in sarkazma… pa še glej, kaj zdaj delaš… ti ne štekaš in paranoičen si.
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Torej praviš, da je njegov avatar ultra lepšejši od njegove obledele slikce? Mogoče pa je tisto, kar si ti mislila, da je sonce, dejansko svetniški sij nad njegovo glavo? :D[/quote]
Kako pa ti veš za mojo “obledelo slikco”?[/quote]
Beri zgoraj. Saj je katenjka sama napisala – poboldano zate, ki ne znaš med vrsticami brat. Res, paranoja not kul, man, not kul.
Glede na direktnost oz neposrednost, kjer sta si podobni s prijateljico, ki te je verjetno nahrulila, ker ti uhajajo informacije kot njej :)), takšni ljudje ne znate lagati, ste slabi igralci, odreagirate impulzivno, kjer ni časa za premisleke, na katerih so tudi laži oz. njihove zgodbe spletajo, tako kot tvoja prijateljica. No, iz te perpektive gledano je to pozitivno. Ima pa seveda to tudi svoje pomanjkljivosti:))
Če pogledamo že negativno lastnost, bi rekel, da vama primanjkuje zračnega “Merkurja”, ki je planet igrivosti, otroške lahkotnosti, torej nasprotje zemeljskih znamenj, ki so lahko zelo toga. 😀
Me zelo malokdaj kaj moti, povečini se preventivno umaknem. Včasih tudi sama kot moteči faktor :))))[/quote]
Potem si bolj takšna, kot jaz. Bolje se umaknit, kot pa nekoga motiti. 🙂 Spremenil tako ali tako ne bom nič.[/quote]Robi, midva sva itak full glih no, čeprav zdaj odkar je princess prišla, se mi zdi, se z njo bolj štekaš… Kako je pa s proseno kašo s korenčkom si sprobal? To bi lahko imeli na pikniku :))))
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Glede na direktnost oz neposrednost, kjer sta si podobni s prijateljico, ki te je verjetno nahrulila, ker ti uhajajo informacije kot njej :)), takšni ljudje ne znate lagati, ste slabi igralci, odreagirate impulzivno, kjer ni časa za premisleke, na katerih so tudi laži oz. njihove zgodbe spletajo, tako kot tvoja prijateljica.
[/quote]ccccc:)))))) kaj je napisal ta človek, sploh ne veste koliko je on paranoičen, prej bi napisal cfro na hišni številki kot pa svoja leta, ki jih ima za zasebni podatek, da ne omenjam … ok samocenzura, naj mu bo no…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.