Kaj vas pri moških/ženskah najbolj moti?
Ja to je res, pomojem pri ženskah je od kosti odvisno, js imam lahko tudi 51kg, pa bom še vedno imela obline ne bom koščena zato ker imam tanke kosti. Ena ženska, ki ima pa debele kosti se mi zdi da take lahko prenašajo višjo težo. Recmo če bi imela 60kg sem debela, imam tudi trebuh, imam pa frendico, ki je isto 170cm ima točno 60 kg skoz samo ima drugačno skeleturo bolj debele kosti in izgleda suha. Je rekla da je imela enkrat 53kg tolk k jst in je izgledala presuho.
Po čem pa sklepaš, da je ni našel? Meni pa se zdi, da govori iz svoje izkušnje.
Kakorkoli, tudi sam menim, da fizična privlačnost mora obstajat, tako kot kot tudi podobno razmišljanje, podobne želje itn. Mogoče nam oseba postane fizično privlačna tudi zaradi osebnih lastnosti. Ne vem, vem samo da se veliko procesov, na podlag kaerih se odločamo, zgodi nezavedno.
Važno je, da “embalaža” dobro izgleda, vebina je drugotnega pomena.
“Embalažo” mi pa vsi zavidajo in sem glavni na selu, kot sem bil glavni doma, kjer me je mamica razvajala in sem bil center dogajanja v družini. To mi sedaj manjka, zato rabim stvari, ki mi jih drugi zavidajo, da se lahko počutim dobro, domače………
Ansambel obup nam igra….[/quote]4
Vesna Godina bi te našeškala, tudi če zvesto slediš njenim razmišljanjem. :)))
Od svoje telesne višine odštej 10, pa dobiš idealno težo.[/quote]
Mar res? Nekoga oreng j* fizika.[/quote]
Lahko me še ti zraven j**? :)) Kaj, je treba biti bolj drobnjakarsko natančen oz. matematično korekten, ker vsi ziher ne vedo, saj so najbrž neumni, kaj sem s tem mislil? Če si 170 cm, potem je tvoja idealna teža 60 kg.
Mar res? Nekoga oreng j* fizika.[/quote]
Lahko me še ti zraven j**? :)) Kaj, je treba biti bolj drobnjakarsko natančen oz. matematično korekten, ker vsi ziher ne vedo, saj so najbrž neumni, kaj sem s tem mislil? Če si 170 cm, potem je tvoja idealna teža 60 kg.[/quote]
Matjažka bolj matematika j*bucka kot fizika. Bo treba kar 110 odšteti. 🙂
Da te še jaz malo…. 😀
Lahko me še ti zraven j**? :)) Kaj, je treba biti bolj drobnjakarsko natančen oz. matematično korekten, ker vsi ziher ne vedo, saj so najbrž neumni, kaj sem s tem mislil? Če si 170 cm, potem je tvoja idealna teža 60 kg.[/quote]
Da te še jaz malo…. :D[/quote]Ne, fizika.
Masa. :))))))))))))))))))))
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Lahko me še ti zraven j**? :)) Kaj, je treba biti bolj drobnjakarsko natančen oz. matematično korekten, ker vsi ziher ne vedo, saj so najbrž neumni, kaj sem s tem mislil? Če si 170 cm, potem je tvoja idealna teža 60 kg.[/quote]
Da te še jaz malo…. :D[/quote]
Japkica, ti ga kar prepustim – obdelaj ga do onemoglosti :-))))))))))))))
Japkica, ti ga kar prepustim – obdelaj ga do onemoglosti :-))))))))))))))[/quote]
Takega, ki ga bi morala inštruirat odštevanje nočem. 😉 :))))))))))))))))
ps: Me zanima kaj bi rekel Pajki, če bi imela 160 kg? Bi bila debela? No, za Matjažka ziher ne. :))))))))))))))
Hehe. A bi se tepla? 😀 Aja, j** bi me rada…. hahahah Ne bi me ujela, razen na dolge proge – maraton mogoče? 😀
Ne, napaka, če smo pri fizki, sta višina in teža različni fizikalni količini z različnimi merskimi enotami, zato ju sploh ne moremo odševati!!! Pa sem te! hah! 😀
Japkica, ti ga kar prepustim – obdelaj ga do onemoglosti :-))))))))))))))[/quote]
Takega, ki ga bi morala inštruirat odštevanje nočem. 😉 :))))))))))))))))
ps: Me zanima kaj bi rekel Pajki, če bi imela 160 kg? Bi bila debela? No, za Matjažka ziher ne. :))))))))))))))[/quote]
Lepota je pač subjektivna stvar, njegov “fizični” ideal je kot kaže telesna višina v cm – 10 in dobi idealno težo…uf mi še daleč manjka, da izpolnim to “normo” tako da bo Matježek še moral precej počakati, da bo kaj več od mene in ne le pisarjenje 😉
Matjažko, če se boljše počutiš si lahko ponavljaš mantro: vse me hočejo…. oooooommmmmmmm :)))
Samo, da ti bo lepo. :))))))))))))))
Še združeni me ne moreta![/quote]
Veš kaj, da ne bi kje izvisel in bi se posvetile raje druga drugi :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Še vedno bi vama manjkala tista glavna sestavina![/quote]
Res je. Manjkal bi Matjaž. Ne pa Matjažek. 😉
*Imena so zgolj simbolična. :))))))))))))))
Še vedno bi vama manjkala tista glavna sestavina![/quote]
*Imena so zgolj simbolična. :))))))))))))))[/quote]
Matjažeka lahko brez pomislekov za uhe potegneš, če bi se grdo obnašal. Samo tebi bi po moje roka hitro kam drugam zašla in bi zgrešila uha s precej nižjim pikiranjem. :))))
*Imena so zgolj simbolična. :))))))))))))))[/quote]
Matjažeka lahko brez pomislekov za uhe potegneš, če bi se grdo obnašal. Samo tebi bi po moje roka hitro kam drugam zašla in bi zgrešila uha s precej nižjim pikiranjem. :))))[/quote]
A ne samo, da si še otročje mlad, tudi majhen si? 🙂
Eh saj bo, nekaj polente z mlekom, pa par let… 😉
Matjažkova formula je res zastarela, niti ITM ni popolnoma verodostojen (je pa vseeno bolj verodostjno merilo, s spremenljivkami glede na športnike in starost) … Odvisno je od konsituacije, mišične mase, porazdelitve (pa preden me kakšna picajzlasta naravoslovka napade kot nenaravoslovko, ki nimam pojma; ne da se mi prepucavat, lahko pa objasni kakšno svoje nadstališče, če se ji da… Ampak sklepam, da je redkokatera taka jača športnica in s toliko mišične mase, da bi bila suha pri 75 kg in 170 cm višine.
Po Matjažkovi formuli bi bila moja idealna teža res okrog 60 kg ,,, Ampak jaz sem imela pri tej teži šlaufe in sam trebuh me je, pa če se ukvarjam s športom ali ne. Nekatere pa, kot že rečeno izgledajo pri tej teži super.
Js sem videla dons eno v mestu. Stara je bila videti tam okoli 37, 38 let. Ampak bila je pa tako neokusno oblečena. Res redko kdaj takega vidim, pa sem drugače velik zagovornik tega da ženska pokaže obline in noge in druge atribute samo s stilom.
Skratka ženska je mela gor eno belo bluzo to je blo okay, potem je imela pa neko full čudno krilo in fishnetz nogavice bele, samostoječe in js ne vem a je imela to tako narejeno zanalašč da se vidi ali pa se ji je kaj strgalo. Samo te nogavice so se ji v celoti vidle torej tisti čipkasti rob, skoraj tut spodnje gate, celulit in vse..imela je ene 20 kg preveč..skoraj kot da je naga je bilo videti. Vsi smo buljili kot utrgani lol
Pa dobr nimam proti tut če se ženske, ki imajo par kg več lepo oblečejo samo to je bilo pa full grdo kar sem vidla. Škoda da nism slikala bi vam pokazala. Pomislila sem če je mogoče tut prostitutka.
Forum je zaprt za komentiranje.