Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj vas pri moških/ženskah najbolj moti?

Kaj vas pri moških/ženskah najbolj moti?

Bom poslala princesko samo v dvoboj, ona zadošča za dve :)). Kdo ve, mogoče boš pozabil potem na to tvojo Julijo, ko boš princesko videl :)).

Mene moti, da me ženska primerja-daje v isti koš s kakim luzerjem, ki ni po nobenem parametru boljši od mene, sploh nima veze z mano…

Zadnjič je bil sosedov pijanec boljši od mene-tip v lajfu še ni delal, samo kadi, pije, dere se kot jesihar, ni mi jasno odkod mu sploh denar za čike pijačo, skratka tip samo pohajkuje in on je sedaj “moj vzor”:(((

Kaj ti v navalu jeze lahko reče ženska!!!!

Če ne znajo brezpogojno ljubiti.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Kdaj bo zdj ta combat:) boj. Jaz in Antilpa Vs Faunus:).

Ja faunus v živo bi bil boj precej hud, bolj da je zaenkrat še virtuala:)

Seveda, kaj pa vesta dekleti kakšni norci se še skrivajo na internetu. Ziher je ziher.

Ženske naj bi bile tisto, kar moški niso. In obratno.

Če poraščenost simboliziramo z neko prvinskostjo, surovo močjo in še čim, je neporaščenost simbol za eleganco, prefinjenost, nežnost …

Dodatna pojasnila:
Krivokljun je ženska, če sem prav dojela iz postov.
HM30 = tudi ženska

Tko, da je jeza in razburjanje zaradi nepravilno prebranega posta čisto odveč.
Nočko!

Alexis

Kje? Kaj? ;))
Kakšne neverjetne analize moje osebnosti, v katerem katalogu si pa to prebrala? 😀
Zakaj dajem maljše in športnice v nič, kje sem to napisal, in zakaj ravno 19 in ne 18,5 npr? 🙂

Anitlopa

Fajn bi bilo, če bi mi katera od teh stregla, ker sedaj moram sam iti do hladilnika po pir. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pri obeh spolih: nezanesljivost. Nespoštovanje dogovorov. Pasivnost. Nezainteresiranost.

ad 1: tistega, kar me moti tudi na meni, nisem zapisala. 😉
ad 2: če se kdorkoli najde v napisanem, naj nadleguje katenjkin inbox. 😉

Kot da ne bi bilo že dovolj drugih razlogov za trpljenje, je treba še zaradi nekega vsiljenega družbenega vzorca s strani komerciale, še dodatno trpeti.
Lepota in trpljenje se izključujejo.

Kot da ne bi bilo že dovolj drugih razlogov za trpljenje, je treba še zaradi nekega vsiljenega družbenega vzorca s strani komerciale, še dodatno trpeti.
Lepota in trpljenje se izključujejo.[/quote]

Od kje pa potem izrek oz rek Za lepoto je potrebno potrpeti? Ne strinjam se o izključevanju, bi prej trdila, da gre za “sodelovanje”.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Kot da ne bi bilo že dovolj drugih razlogov za trpljenje, je treba še zaradi nekega vsiljenega družbenega vzorca s strani komerciale, še dodatno trpeti.[/quote]

Res je. Ti sploh ne veš, kako jaz trpim, ker moram izbirati med stotinami izdelki za britje, da najdem sebi primernega, da zadovoljim že od rojstva družbeno-estetsko opranim možganom, sigh

Lepota in trpljenje se izključujejo.[/quote]

Od kje pa potem izrek oz rek Za lepoto je potrebno potrpeti? Ne strinjam se o izključevanju, bi prej trdila, da gre za “sodelovanje”.[/quote]
Mislim, da je to le neka tolažba, ki smo si jo izmislili, da bi lažje prenašali bolečine ob tem, ko skušamo zadostiti nekim vsiljenim prepričanjem o lepoti in o tem, kaj je moderno.

Od kje pa potem izrek oz rek Za lepoto je potrebno potrpeti? Ne strinjam se o izključevanju, bi prej trdila, da gre za “sodelovanje”.[/quote]
Mislim, da je to le neka tolažba, ki smo si jo izmislili, da bi lažje prenašali bolečine ob tem, ko skušamo zadostiti nekim vsiljenim prepričanjem o lepoti in o tem, kaj je moderno.[/quote]

Kako vsiljena prepričanja? Vsak pri sebi lahko oceni, ocenjuje ali izmeri, kaj mu je všeč in kaj ne, ni se pa treba zaradi tega zgledovati po vrstnikih/družbi/revijah… ali še slabše se zanemarjati z izgovorom “to kar je kao lepo bi bolelo”. Tolažba? Kakor za koga, zame pač ne.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Vsiljena zato, ker drug drugega pogojujemo s sprejemanjem oz. obsojanjem. In ker hočemo ugajati in se počutiti sprejete, počnemo stvari, ki so proti našim resničnim potrebam in si s tem povzročamo trpljenje. In potem pridemo na idejo, da je treba za lepoto oz. za sprejemanje s strani družbe, trpeti.

Eh robič, pojdi enkrat na brazilsko depilacijo pa boš videl, kaj je trpljenje, vse ostalo (puljenje obrvi, ličenje, pričeska ipd.) ženske mimogrede naredimo, če je pa to nujno potrebno, je pa že drugo vprašanje.

Oh ja, ko bi le res bilo to tako enostavno zakomplicirano v razmerjih med ljudmi kot si zgoraj skracal in da osebne estetke odločitve res niso le plod lastnih potreb, prej tega ker podležemo družbi; zgoraj se bere kot, da smo res vsi brez hrbtenice in delamo sebi to kar velijo trendi, lastno mnenje in potrebe pa nimajo veze – dvomim, da s(m)o vsi takšne ovce – vsak sam ve, kakšen si želi biti in kakšen ne, koliko pa posameznik hote/nehote podleže drugim vplivom pa naj vsak sebi pripiše (vključno s trpeljenjem).

Presneto da mi je lažje iti na to depilacijo enkrat na tri mesece kot se vsako jutro ličiti in vstajati zato pol ure prej, sploh zdaj ko hodim spat sredi noči in vstanem ravno tako ob nemogoči uri…. razen tega se bi mi na kolesu vse zapackalo, bi izgledala nenatančna ali kako je že pisala princess in to je zelo ne v skladu z mojim poklicem in načeli nasplošno…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Presneto da mi je lažje iti na to depilacijo enkrat na tri mesece[/quote]

Misliš 3 tedne, draga :)))

No ja, sej, nekatere pač uživate v bolečini, naslednjič te bom pocukala.

Koliko je torej BRITJE konstrukt vsiljene družbene norme zapeljive (–> normalne) ženske in koliko stvar osebne odločitve? Zakaj se potem 99% mladih žensk brije? Zato ker to vidijo na plakatih pa v reklamah pa gledajo svoje vrstnice, sestre, učiteljice malo manj [sub](sem pa tja se najde kakšna s kosmatimi nogami)[/sub] pa čitajo Kozmopolitan in članke v ostalih uglednih ženskih revijah. Nikjer ne piše, negujte svoj pragozd, uporabite kremo za mehkejšo dlako, ampak samo kako se znebiti mozoljčkov po britju, kateri hladilni gel uporabit, žiletka ali strojček, bodite spet svilnate in gladke …

Presneto da mi je lažje iti na to depilacijo enkrat na tri mesece[/quote]

Koliko je torej BRITJE konstrukt vsiljene družbene norme zapeljive (–> normalne) ženske in koliko stvar osebne odločitve? Zakaj se potem 99% mladih žensk brije? Zato ker to vidijo na plakatih pa v reklamah pa gledajo svoje vrstnice, sestre, učiteljice malo manj [sub](sem pa tja se najde kakšna s kosmatimi nogami)[/sub] pa čitajo Kozmopolitan in članke v ostalih uglednih ženskih revijah. Nikjer ne piše, negujte svoj pragozd, uporabite kremo za mehkejšo dlako, ampak samo kako se znebiti mozoljčkov po britju, kateri hladilni gel uporabit, žiletka ali strojček, bodite spet svilnate in gladke …[/quote]

Kako pa veš, da jih je natanko 99%? Svašta. Koliko je meni znano, se marsikatera depilira tudi zato, ker jo dlake preprosto motijo oz ji niso všeč, šele potem pridejo na vrsto recimo pritiski s strani partnerja ipd. Meni osebno so tudi grozne, torej jih pač na sebi nočem videti, če so druge zaraščene kot pragozdovi in se s tem počutijo super, tudi prav – marsikdo pa bi ob tem posumil na zanemarjenost in neurejenost..naravna forma povsem izzveni.

Koliko je torej BRITJE konstrukt vsiljene družbene norme zapeljive (–> normalne) ženske in koliko stvar osebne odločitve? Zakaj se potem 99% mladih žensk brije? Zato ker to vidijo na plakatih pa v reklamah pa gledajo svoje vrstnice, sestre, učiteljice malo manj [sub](sem pa tja se najde kakšna s kosmatimi nogami)[/sub] pa čitajo Kozmopolitan in članke v ostalih uglednih ženskih revijah. Nikjer ne piše, negujte svoj pragozd, uporabite kremo za mehkejšo dlako, ampak samo kako se znebiti mozoljčkov po britju, kateri hladilni gel uporabit, žiletka ali strojček, bodite spet svilnate in gladke …[/quote]

Kako pa veš, da jih je natanko 99%? Svašta. Koliko je meni znano, se marsikatera depilira tudi zato, ker jo dlake preprosto motijo oz ji niso všeč, šele potem pridejo na vrsto recimo pritiski s strani partnerja ipd. Meni osebno so tudi grozne, torej jih pač na sebi nočem videti, če so druge zaraščene kot pragozdovi in se s tem počutijo super, tudi prav – marsikdo pa bi ob tem posumil na zanemarjenost in neurejenost..naravna forma povsem izzveni.[/quote]
Mislim da večina žensk vključno z mano odpravlja dlake na tak ali drugačen način zaradi sebe, partner je šele na drugem mestu, vsaj moj bivši se nikoli ni pritožil čez eno samo mojo dlako in presneto da se mi ni ljubilo vsake tri tedne hoditi na brazilsko depilacijo. Včasih pač sem šla ja in to zaradi sebe, saj ne da je imel kaj proti hehe ampak ne bi imel proti niti če ne bi šla. Isto zdaj, ko sem presrečno samska… no saj ti veš krivokljunčica, svoj srnji kostum sem odpravila čisto pred kratkim… no ste to vsi prebrali? :))))

Ampak dlake niso le neka nadloga ali napaka tvojega telesa, kot jih sama doživljaš, ampak imajo neko funkcijo.
Ne sprejemaš sebe takšne, kot si. Kar pomeni, da odpor do dlak izhaja od zunaj in je vsiljen.

Jaz pa ne dvomim. Je preveč na tem setu trpljenja in nesrečnih ljudi z raznimi težavami, da bi lahko izjavil, da večina ve kaj si želi in da to tudi resnično živi. V harmoniji in z modrostojo svojega lastnega telesa.
Če bi vedeli, kaj si želimo, ne bi bile potrebne debate o tem kaj je prav , kaj je zdravo…..

A za moške tudi obstaja brazilska ? 🙂
Pa to ni primerljivo. Ženske imate manj dlak, kot moški, zato je manj bolečin.

Jaz sem. Trikrat za vsak slučaj.
Saj to je logično v tej vročini, da si ostrižena. 🙂
Torej na piknik ne prideš kot srnica…:)

Se pa sprašujem, zakaj si ženske še po glavi ne date narediti brazilske ? Saj lasje so tudi dlake..Ali ne ? 🙂
Res malo čudno vprašanje..Mogoče je to krivo, ker opazujem skoraj polno luno..:)

Jaz sem. Trikrat za vsak slučaj.
Saj to je logično v tej vročini, da si ostrižena. 🙂
Torej na piknik ne prideš kot srnica…:)

Se pa sprašujem, zakaj si ženske še po glavi ne date narediti brazilske ? Saj lasje so tudi dlake..Ali ne ? 🙂
[/quote]Ne dam še svojih kitk… Na 30. rojstni dan se bom postrigla… mogoče delam te sklepe ker gledam luno tudi jaz…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close