Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj vas pri moških/ženskah najbolj moti?

Kaj vas pri moških/ženskah najbolj moti?

In, kaj me pri moškem najbolj moti, tako kot sprašuje avtorica te teme?

To, da moški misli, da se bosta dve ženski prepirali zanj. :)) Vsaka podobnost z osebo s tega foruma je zgolj slučajna.

Za dobro robo bi jaz drugi spraskala oči, če bi bila ženska! Antilopa, takoj puško v koruzo brez boja in prepuščaš maljši tekmici Katenjki, da se me bo polastila? Hitro obupaš… :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne, motiš se, ljubezni se ne pridobi z bojem, ljubezni ni mogoče izsiliti. Malo heca, ampak tudi v reali sem enakega mnenja. :))) Če si starejši, to veš, mlajše osebe pa morda mislijo, da je tudi na silo možno kaj doseči.

Ja, tega ne razume mlajša frkljica Katenjka. 😀
Kaj pomeni starejši? Jaz bom pri 50 še mlad? :))

Nadaljujta v temi huda vročina, matjažči je, kolikor berem, spremenila spol, zdaj ne vem, ali je liči jedla iz hoferja ali iz rajskega vrta namesto iz babičinega, kjer nič ne špricajo….

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Katenjka, kaj bi mi ti skuhala, če bi bil tvoj gost? 🙂

Katenjka, kaj bi mi ti skuhala, če bi bil tvoj gost? :)[/quote]Ne spomnim se nič bolj primernega kot tisti tvoj recept ko si iz jajčnega beljaka delal mlečno smetano… :))))))

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Sem te presenetila, a? ;)) Sem ti rekla, da te bom sproti presenečala, ampak tudi v resnici mislim tisto, kar sem zgoraj napisala. Tega bi se morali zavedati vsi, ki želijo v ljubezni iti z glavo skozi zid. Še vedno se ne strinjam s komadom od Abbe “The winner takes it all” :)).

Saj veš kako je s starostjo – ko sam prideš do določene starosti, še vedno misliš, da si mlad.

Antilopa, moški je lahko pri 40 še pravi mladenič! :)))))

Antilopa, kaj bi mi skuhala. Ljubezen gre skozi želodec. Boljšo kuharico bom obiskal. :))))))))))))

Antilopa, moški je lahko pri 40 še pravi mladenič! :)))))[/quote]

Ženske kaj dosti tudi ne zaostajajo 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Antilopa, moški je lahko pri 40 še pravi mladenič! :)))))[/quote]

Ženske kaj dosti tudi ne zaostajajo ;)[/quote]

Po pameti niti ne dosti. 🙂

Hobotnica pod peko z mladim krompirjem. :))

Hobotnica pod peko z mladim krompirjem. :))[/quote]

Zelo mikavno. Na desert pa potem h Katenjki, ki bo delala sladico iz beljakov?
Ali bova kar midva kaj skup zmesla? Kvas imaš?

Saj sem ti rekla, da te prepuščam Katenjki, ona te je prva “spoznala”. Saj vem, da je med vama kemija, čeprav ti to zanikaš. Ajd, ne več smetit te teme. :)))

Ja pri meni je kemija ja, na trda tla me bo vrgla na izpitu, matjažči je pa ne mara, ker iz ljudi dela androgene kreature… poglej ga.. a ti bi tudi imela njegovo slikico?

Za vizualno stimulacijo? Slika bo verjetno premalo… 🙂

Ženske kaj dosti tudi ne zaostajajo ;)[/quote]

Po pameti niti ne dosti. :)[/quote]

Želela sem le namigniti, da so nekatere ženske pri štiridestih ravno tako mladostne, prave mladenke 😉 za pamet pa je včasih bolje, da jo izklopimo 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Mene recimo dosti odbiva, če ženska ne ve kaj želi v življenju, če ne zna izraziti svojega mnenja, nima dovolj samozavesti, da si prizna svoje kvalitete, nima v življenju svojih strasti (hobijev, interesov,..), pomanjkanje volje do sprememb/kvalitetnega življenja,…

V sosednji temi pa ženske pišete, da so moški preveč poženščeni in premalo odločni pri flirtanju.
Ženske se verjetno res ne bodo steple za moškega. Rade pa vidijo, če se moški borijo za njih.

Robi, kdo je rekel, da se mora moški boriti za nas? Saj niste jeleni, da morate uporabljati svoje rogovje :))). Saj tudi, če si lev, ni potrebno, da nekoga raztrgaš, da bi prišel do ženske :)).

Zaradi razvoja družbe res ni več toliko prepirov/pretepov za samice kot jih je včasih bilo. Zaradi enokopravnega statusa žensk je sedaj največ kar lahko, da se ponudiš v pravi/najboljši luči in potem izbira med snubci – pač nekaj v stilu ptic 🙂

Res ni več toliko borbe v fizičnem smislu, ampak v bolj prefinjenih variantah. Kar je zakompliciralo sam postopek flirtanja. Hočem povedati, da smo na splošno postali veliko bolj zahtevni na drugih področjih, kjer mora moški pokazati svoje sposobnosti oz. “rogove”. 🙂

Ja, treba je uporabiti “um” in ne fizično moč. Strinjam pa se, Robi, da namesto, da bi se osredotočil na žensko, moraš najprej na prefinjen način opraviti s tekmecem. To vzame kar nekaj časa, ženska pa ne ve, kaj se dogaja.

Pri ženskah je pa tako, da sem tudi sama doživela kak grd pogled od ženske, ki je domnevala, da ima šanse pri nekem tipu. Se mi je že zgodilo, da sem sprva želela pristopiti k tej ženski in ji reči, da dejstvo, da se on ni odločil zanjo, nima nobene zveze z menoj, pa sem si potem premislila, ker bi verjetno zanikala, da je bila zainteresirana zanj.

To, da se moški borijo za ženske je le preživeli mit, moja opažanja okolice mi ne dajejo potrditev, da se moški res borijo za ženske.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close