Kaj vas pri moških najbolj moti?
Tudi ti kozle streljaš, rajši kaj konkretnega napiši. Sicer pa čisti pred svojim pragom, ko boš ti sam temo odprl.
To me pa še posebno pri moških moti, da se bzv v nekaj vtikujejo, samo zato, da bi bili opaženi.:)[/quote]
Meni se pa le zdi, da ni on tisti, ki želi bit opažen. Poleg tega je anonimen in verjetno sploh nima stalnega vzdevka. Le kaj je pri tem za opazit?
Tudi ti kozle streljaš, rajši kaj konkretnega napiši. Sicer pa čisti pred svojim pragom, ko boš ti sam temo odprl.
To me pa še posebno pri moških moti, da se bzv v nekaj vtikujejo, samo zato, da bi bili opaženi.:)[/quote]
Meni se pa le zdi, da ni on tisti, ki želi bit opažen. Poleg tega je anonimen in verjetno sploh nima stalnega vzdevka. Le kaj je pri tem za opazit?[/quote]
Jaz osebno sem opazila, da se bzv v nekaj vtikuje, sam osebno pa ne napiše nič pomembnega za odprto temo. In to sem tudi napisala, kaj me pri moških moti.:))))
Zdaj, kaj si on želi ali ne želi tega jaz ne morem vedeti.:) Anonimen pa je glih toliko kot ti in jaz ….sploh pa ni pomembno ali ima stalni vzdevek ali ne; saj se je predstavil kot “čistilec” 🙂
To je vse res… potrebno je nekaj več. A iz tvojih zapisaov se bere, kot bi bila vsaka lepa ženska puhla, pusta, dolgočasna in njen edini adut naj bi bil lepota. Tega že dolgo ni več. Če sploh je kdaj bilo. Zbudi se, ti osamljeni princ… ;)[/quote]
Tega nisem napisal :)[/quote]
nisi. tukaj dobiš samo igro besed.
Vseeno pa si sodila, da želi bit opažen. ;)[/quote]
Ti malo provociraš Marko.:)
Nič nisem sodila, še najmanj to, da želi biti opažen 🙂 Sem napisala
Tukaj ni nič o njegovih željah, niti nobene sodbe z moje strani. 🙂 Samo odgovor na temo, “Kaj vas pri moških najbolj moti? :)))))))) To me moti! med vsem ostalim na spisku.
Pa dobro no Bibita, ne provociram te. 🙂 Ampak, če nekdo naredi nekaj samo zato, da dobi tisto, pomeni, da si tisto želi. Ali ni tako? Tisto pa je v tem primeru “biti opažen”. 😉
Se pravi, da se vtikuje z razlogom, da želi biti opažen. To so tvoje besede. Si prepričana, da jih dobro razumeš? 🙂
No, zdaj pa že sam smetim, se zavedam. Ampak Bibita, ti si sama rekla, da se nekaj vtikuje, samo da dobi pozornost. Torej je nekaj naredil, vtaknil se je nekam, da bi dobil pozornost. Če se še spomniš, si to sama rekla. Ti se vračaš na začetek, samo ne vem, če namerno, ali imaš kak drug razlog.
Zdaj itak ne boš več priznala, ker bi to pomenilo, da svojih besed ne razumeš, kar te spet pripelje do novega neprijetnega “odkritja”. Zato je to moja zadnja objava na to temo. 🙂
Mene pa najbolj moti to, da nekateri niso sposobni biti iskreni, ampak šele čez čas pokažejo svoj pravi obraz.Enako velja tudi za ženske.
A je tako težko biti to kar v resnici ste?
Menim da je težje, nekaj igrati, kot preprosto biti to kar si.
Potem pa so zgodbe kakršne so.
Če sta oba iskrena, se kmalu vidi kje sta, če pa nista se pa čez čas pokaže koliko je ura.
Gemma
Če se človek ne sprejema, enostavno ne zmore bit vedno in povsod iskren, ker se preveč boji, da ne bo sprejet od drugih. Zato prilagaja svojo resnico pogojem, kjer čuti da bo lažje sprejet. Ampak tega občutka nikoli ne dobi, saj ob tej neiskrenosti ne čuti zadovoljstva, čuti da nekaj ni v redu in da kljub temu, da je njegovo mnenje, razmišljanje sprejeto, oseba tega ne občuti, ker ne predstavlja sebe, pač pa nekoga, ki ni on. Te neiskrenosti se običajno sploh ne zavedamo, saj nas strah žene v to, da tudi razmišljamo drugače, stran od tega, kar v resnici verjamemo. Govorim iz svoje izkušnje, da ne bo pomote.
Predvsem pa pride resnica prej ali slej na plano.
Sebe čutiš, veš, kakšen si in kot tak si želiš, da bi te drugi vzljubil prav zato – ker zna videti tebe v tebi. Če tega iz različnih razlogov ne more (med drugim najbrž tudi zaradi vsega tistega, kar pišete moški, da vas moti pri ženskah in obratno), se je treba v tistem trenutku s tem pač sprijazniti. Če so ljudje ob takih izkušnjah iskreni in pošteni, se lahko tople, čeprav ne partnerske vezi goji še naprej – saj ostaja nespremenjeno tisto, kar si videl in kar ti je bilo ljubo pri nekom, ki ti je bil blizu.
Nič ne smetiš … čvek je čvek in jaz ga jemljem kot takega.
Če vztrajaš, da sem rekla, potem sem pa rekla.:) saj nič ne spremeni.
Nič nisem pisala namerno in tudi ne z nobenim drugim razlogom.
Seveda priznam, če ti bo tako lažje, pa četudi boš živel v zmoti, da svojih besed ne razumem.:))
Hitro ti obupaš 🙂
Ah ne, sploh ne obupam hitro. Poskušam samo ocenit, koliko je nekdo samokritičen oziroma odprt in če dva na neko stvar ves čas gledata preveč različno, itak nima smisla vtrajat v “prepričevanju”, kot bi nekdo rekel. Naj pač ostane pri različnih pogledih. Za tebe sem pa itak vedel, da boš priznala, zato sem odnehal, čeprav zdaj ti verjameš, da živim v zmoti. 😉
Marko,
česa vse ljudje ne počnemo da bi bili sprejeti.Strah je tisti faktor, ki nas pri tem lahko zelo ovira.
Ampak prilagajanje resnice na dolgi rok ne pelje nikamor, ker mislim, da nihče ni sposoben igrati v nedogled.Da ne bo pomote, ne obsojam, samo navajam svoj pogled.
Je pa res, da marsikdo ni sposoben sprejeti resnice in drugega, takega kot je, ampak takega kot naj bi po njegovem bil.Bedarija.
In potem so ljudje razočarani, nad sabo in nad drugim.Zakaj??Zaradi pričakovanj in predstav ki si jih naredimo.
Menim, da je najbolje, da se znebimo vseh mask in smo kar smo.
Je pa res, da v današnjih časih iskrenost in resnica ne veljata prav dosti.
Samo moje mnenje.
Gemma, se zelo strinjam. Ampak, da človek postane in se predstavlja točno takšnega kot je, včasih potrebuje veliko časa, izkušenj in spoznanj. Ni dovolj, da se samo zavestno odločiš. Najprej moraš sploh spoznat dejstvo, da si neiskren do sebe in s tem do drugih. Nekateri tega nikoli ne spoznajo, spet drugi so že tako vzgojeni in kasneje nimajo večjih težav s tem.
Marko, absolutno je temu tako.Odvisno je od posameznika , njegovega pogleda, vzgoje in zrelosti.Ne pravijo zastonj, da se celo življenje učimo.Ampak že spoznanje, kje si, kdo si, kam greš, kaj si želiš je prvi korak k vsakemu naslednjemu.
Ljudje smo si različni in različne so stopnje zrelosti, ki pa niso pogojene ne z leti, še manj pa z stopnjo izobrazbe.Jaz temu pravim šola življenja, ki ne nudi nobene diplome, ampak izboljša kvaliteto odnosov.
Forum je zaprt za komentiranje.