kaj vas prebudi
jaz imam problem, da se nikakor ne morem prebuditi, pa ne mislim vstati, ampak začeti funkcionirati.
zjutrj vstanem,se peljem z avtom 30km v službo, v lsužbi pa se začne kalvarija. naj spijem kavo, pravi čaj, sveže izstisnjen pomarančni sok, se še vedno počutim omotično, oči mi kar skupaj lezejo. ornk se zbudim šele tam okrog 13 ure. v službi sedim in delam z računalnikom. zelo težko se zberem in osredotočim na delo.zvečer pa ni problema. spat hodim med 23 in 00, vstanem ob 6.30.
kaj mi priporočate ? ali ima kakšen čaj večji učinek na budnost.
lp
ja saj, samo problem nastane ko že ene 2 uri sedim v službi, vstanem ne tako težko, tuširanje z mrzlo/toplo vodo,hm ne vem, sem enkrat že poskusila, pa mi ne odgovarja preveč, pa itak je takoj ko vstanem uredu, kasneje nastane problem, ko sem že v služi in ko sem kavo že popila, kot da bi bilo uspavalo v njej
jaz sem ugotovila, da sem po kavi(sploh beli) še bolj zaspana. in zdaj jo že 3 mesece ne pijem in sem manj zaspana. ne morem verjet. pa imam drugače precej nizek pritisk, se pa vseeno počutim bolje kot prej.
jaz se tudi peljem v službo cca 20km in zajtrkujem takoj, ko pridem v službo(kosmiči že od doma namočeni, žemljica z jogurtom in med, sendvič z zelenjavo in sirom, riževe vaflje s kakšnim namazom).
poskusi brez kave.
na začetku je mene glava bolela ene 3-4 dni, potem neha. veliko pij vode, čajev.
Forum je zaprt za komentiranje.