Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj vas na nasprotnem spolu najbolj privlači?

Kaj vas na nasprotnem spolu najbolj privlači?

dobra rit.

Kaj je tisto nekaj, kar me na pripadnicah nežnejšega spola najbolj privlači❓ ????

Pravzaprav je zadeva precej kompleksna in v grobem deljena na dve komponenti zunanjo (postava, obrazne poteze,…) in notranjo (način razmišljanja, prioritete,…).

Glede zunanjosti je tako, da me že od nekdaj privlačijo vitke plavolaske športnih ali pa manekenskih postav.

Z notranjostjo pa je nekako takole. Najbolj privlačne se mi zdijo ženske, ki vedo kaj hočejo in se tega ne bojijo doseči, prav tako ne moralizirajo okoli takih reči. Skratka po mnenju nekaterih že kar bolestno ambiciozne dame. S po možnosti še nekoliko dominantnejšim karakterjem.

Odgovor na objavo uporabnika
Ne maram, 23.10.2021 ob 09:07

Privlačijo me sproščene, kolegialne, postavne ženske, ki se ne dvigajo nad drugimi. Ne maram žensk tipa Rose, ki se poveličuje v vsaki temi. Takšne so na koncu najbolj zafrustrirane. Tista, ki se zaveda svojih vrednot, jih ne poudarja ves čas in otročje drugim razlaga o svoji {nezmotljivi} popolnosti.

?+1

Anonimno 7039, 23.10.2021 ob 09:15

?+1

?+2

wd40a148, 22.10.2021 ob 20:52

Da ima karakter pajka. Pač da nekaj brklja nekje v kotu… v tišini…

In plete mreže. 😉

Senza736, 22.10.2021 ob 21:25

Od nekdaj tripam na brihtne. Pa da imajo srce na pravem mestu. Pa lep pogled in lepe roke. Pa dobro rit. Hudi gležnji so pa že luksuz. ?

Senza, tole je pa zmagovita kombinacija… Gležnji!!!!! 🙂

Tista mirna samozavest, ki jo le redki premorejo. V kombiraciji s praktičnostjo, prijaznostjo in smislom za humor. Zunanjost pa široka ramena in lepe roke.

pozabil si bistveno, 23.10.2021 ob 09:25

In plete mreže. 😉

Pa res:-DDD al pa pulover,  nisem zbirčen:-DD

Še večje bistvo je, da ogromno samic pajkov samca poje. Tk da pazi, kaj si želiš??

Ugotavljam da absolutno prevaga notranjost – inteligenca & karakter.

Zunanjost je daaaaleč premalo, je pa bistvena tudi fizična privlačnost. A za privlačnost ne morem napisati recepta, ker ga ni. Večinoma gre za celostni vtis, ki ga ženska izžareva. Skladnost telesa in gibanja (mi) je pa osnova.

Zahtevno, vem. A tako zelo izpolnjujoče, da ne menjam za bolj enostavne pristope.

mene me na ženskah najbolj privlači njihov Look. Ženska mora biti nasmejana in urejena. Da ima urejene zobe in lase. Da ni preveč našminkana. Obvezno mora nosit štikle. In da ni predebela. Vse ostalo mi ni toliko pomembno. Vem, sedaj nisem opisal povprečne Slovenske.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close