Kaj vas na nasprotnem spolu najbolj privlači?
Kaj je tisto nekaj, kar me na pripadnicah nežnejšega spola najbolj privlači❓ ????
Pravzaprav je zadeva precej kompleksna in v grobem deljena na dve komponenti zunanjo (postava, obrazne poteze,…) in notranjo (način razmišljanja, prioritete,…).
Glede zunanjosti je tako, da me že od nekdaj privlačijo vitke plavolaske športnih ali pa manekenskih postav.
Z notranjostjo pa je nekako takole. Najbolj privlačne se mi zdijo ženske, ki vedo kaj hočejo in se tega ne bojijo doseči, prav tako ne moralizirajo okoli takih reči. Skratka po mnenju nekaterih že kar bolestno ambiciozne dame. S po možnosti še nekoliko dominantnejšim karakterjem.
Ne maram, 23.10.2021 ob 09:07
Privlačijo me sproščene, kolegialne, postavne ženske, ki se ne dvigajo nad drugimi. Ne maram žensk tipa Rose, ki se poveličuje v vsaki temi. Takšne so na koncu najbolj zafrustrirane. Tista, ki se zaveda svojih vrednot, jih ne poudarja ves čas in otročje drugim razlaga o svoji {nezmotljivi} popolnosti.
?+1
Ugotavljam da absolutno prevaga notranjost – inteligenca & karakter.
Zunanjost je daaaaleč premalo, je pa bistvena tudi fizična privlačnost. A za privlačnost ne morem napisati recepta, ker ga ni. Večinoma gre za celostni vtis, ki ga ženska izžareva. Skladnost telesa in gibanja (mi) je pa osnova.
Zahtevno, vem. A tako zelo izpolnjujoče, da ne menjam za bolj enostavne pristope.
Forum je zaprt za komentiranje.