Kaj vas na nasprotnem spolu najbolj privlači?
dolgolaskica, 22.10.2021 ob 19:47
glas,roke…tatu ni odvec
mal bl mocne nabite roke ampk ne prevec…pa da ne zgleda pedrsko (k en najstnik) ksn mlad turk al pa starejsi bosanc bo ok ?
Pamet je prva, da ima pravilne vrednote, da je pošten in iskren. Velja za oba spola. Kaj ti če tatoo in umetni joski, če je oszalo zanič. Tatto in ta moda kao moderna je zamo za ovce zabite. Inteligenca je bolj pomembna, velja za oba spola.
Vonj… da mi lepo diši, naravno, ne po parfumih. Na to padem, to me razoroži. Da ne smoirdi po nikotinu in alkoholu iz ust in urinu med nogami. Njegovi naravni jebizovni feromoni me razorožijo….. Sploh v predelu pod modnikom. Po jesenskih sveže pečenih kostanjih…. To me obnori.
Pa ne sme imeti pogriženih nohtov. In ne sme biti “nabijač” med seksom. “Nabijanje” je čista monotonst in neizvirnost, moškega. Prisluhnit mora znati, se prepustiti toku in biti voden. Med seksompa še posebno. Win-win kombinacija.
Na moškem najprej opazim:
1. šarm, brez tega ne gre!
2. nasmeh in zobe
3. širino in razgledanost
Nadalje, pomembno mi je njegovo delovanje/ obnašanje v družbi, ker to veliko pove o posameznem človeku … opazujem kako prime kozarec, kako naredi požirek aperitiva, kako se namesti na stolu, kako komunicira z drugimi … kakšni so njegovi gibi, hitri ali počasni, kakšen je govor …
Privlači lahko dosti malenkosti (= šibka privlačnost). Vendar najbolj privlači celostna podoba (= močna privlačnost).
Ni posameznih delov, moški ali me privlači ali ne je odvisno zgolj in samo od njegove celote, tako čustvene, duhovne, umske in telesne. iz tega sklopa avtomatično izpdejo lažnivci, varalice, manipulatorji itd-to so mi pač grdi ljudje ne glede na njihovo zunanjost, le ta me pri takih prav nič ne rajca.
Privlačijo me sproščene, kolegialne, postavne ženske, ki se ne dvigajo nad drugimi. Ne maram žensk tipa Rose, ki se poveličuje v vsaki temi. Takšne so na koncu najbolj zafrustrirane. Tista, ki se zaveda svojih vrednot, jih ne poudarja ves čas in otročje drugim razlaga o svoji {nezmotljivi} popolnosti.
Forum je zaprt za komentiranje.