Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj vas na nasprotnem spolu najbolj privlači?

Kaj vas na nasprotnem spolu najbolj privlači?

Mene postava, mora biti izklesan, lepo je, če ima tatto, da ni kosmat…

Oči?

Ona komplet

Pamet. In da je moški hkrati še visok in krepak. Raje pa se odrečem drugima dvema lastnostima kot prvi.

rita

Pa obraz more bit kjut

Hudo je, če ima brado??

glas,roke…tatu ni odvec

mal bl mocne nabite roke ampk ne prevec…pa da ne zgleda pedrsko (k en najstnik) ksn mlad turk al pa starejsi bosanc bo ok ?

Odgovor na objavo uporabnika
dolgolaskica, 22.10.2021 ob 19:47

glas,roke…tatu ni odvec

mal bl mocne nabite roke ampk ne prevec…pa da ne zgleda pedrsko (k en najstnik) ksn mlad turk al pa starejsi bosanc bo ok ?

Pamet je prva, da ima pravilne vrednote, da je pošten in iskren. Velja za oba spola. Kaj ti če tatoo in umetni joski, če je oszalo zanič. Tatto in ta moda kao moderna je zamo za ovce zabite. Inteligenca je bolj pomembna, velja za oba spola.

Pamet (če je)

balkoni in ass.

Da ima karakter pajka. Pač da nekaj brklja nekje v kotu… v tišini…

Vonj… da mi lepo diši, naravno, ne po parfumih. Na to padem, to me razoroži.  Da ne smoirdi po nikotinu in alkoholu iz ust in urinu med nogami. Njegovi naravni jebizovni feromoni  me razorožijo….. Sploh v predelu pod modnikom.  Po jesenskih sveže pečenih kostanjih….  To me obnori.

Pa ne sme imeti pogriženih nohtov.  In ne sme biti “nabijač” med seksom.  “Nabijanje” je čista monotonst in neizvirnost, moškega. Prisluhnit mora znati, se prepustiti toku in biti voden. Med seksompa še posebno. Win-win kombinacija.

Neustrasnost in sposobnost ziveti brez pumpanja ega.

Odgovor na objavo uporabnika
CrazY FroG ?, 22.10.2021 ob 19:25

Oči?

+1

In potem razmerja v celoti. Boki…

Od nekdaj tripam na brihtne. Pa da imajo srce na pravem mestu. Pa lep pogled in lepe roke. Pa dobro rit. Hudi gležnji so pa že luksuz. ?

na prvi pogled me privlačijo široki boki in ozek pas, opazna rita in močne noge, da so solidne mišice spodaj, ne sam špeh. Dominanten spodnji del telesa, taka atletsko-šprinterska postava. Za prsi sem manj izbirčen.

Za na dolgi rok pa seveda glava na pravem mestu.

z leti se standardi spremenijo.., vedno pa taka ženska kontra mene, torej, takšna kot sem jst moški, ki rada živi in se rada kreše. 1+1 je 2, ne moreš z glavo čez zid.

Pač moreš bit prizemljen in  pustit bleščečo zunanjo lepoto na miru.

samo lep ženski nasmeh. Ženska ki se ne zna smejati, zame ni ženska.

Na moškem najprej opazim:

1. šarm, brez tega ne gre!

2. nasmeh in zobe

3. širino in razgledanost

Nadalje, pomembno mi je njegovo delovanje/ obnašanje v družbi, ker to veliko pove o posameznem človeku … opazujem kako prime kozarec, kako naredi požirek aperitiva, kako se namesti na stolu, kako  komunicira z drugimi … kakšni so njegovi gibi, hitri ali počasni, kakšen je govor …

Ne maram preprostih moških!

Moški se mora znati nositi in predstavljati moč in karizmo. Moški mora biti pojava, na kateri se mi zaustavi pogled … in on zna na ta pogled ‘odgovoriti’ na subtilen način ….

Privlači lahko dosti malenkosti (= šibka privlačnost). Vendar najbolj privlači celostna podoba (= močna privlačnost).

.https://www.youtube.com/watch?v=eQzrh1g0WEY

Ni posameznih delov, moški ali me privlači ali ne je odvisno zgolj in samo od njegove celote, tako čustvene, duhovne, umske in telesne. iz tega sklopa avtomatično izpdejo lažnivci, varalice, manipulatorji itd-to so mi pač grdi ljudje ne glede na njihovo zunanjost, le ta me pri takih prav nič ne rajca.

sanjala svinja kukorico.

Privlačijo me sproščene, kolegialne, postavne ženske, ki se ne dvigajo nad drugimi. Ne maram žensk tipa Rose, ki se poveličuje v vsaki temi. Takšne so na koncu najbolj zafrustrirane. Tista, ki se zaveda svojih vrednot, jih ne poudarja ves čas in otročje drugim razlaga o svoji {nezmotljivi} popolnosti.

Kaj ti maraš ali ne mene prav nič ne zanima.

Jaz nisem zafrustrirana, glede na to, da mi to skušaš podtaknit si pa zafrustriran kar sam. ?

če ne znaš brat tako kot napišem in si napačno delaš sliko je to tvoj problem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close