Kaj vas kot moške prepriča, da pa bi bili s to osebo?
iDESI ?, 09.09.2025 ob 19:56
Kreativno. V bistvu bolj ali manj isti stavek, samo vsakič z novo etiketo. Na to ženske palijo.
Ali pa se ženske ”palijo” na tipe, katerim izcuzajo milijone, vzamejo pol podjetja, hišo vredno 800K, cuzajo še leta in leta po koncu zveze po 15.000 evrov na mesec, zahtevajo še več itn.
Resnica je resnica in če ti ob branju resnice le ta zveni podobno je to normalno. Dejstva so dejstva, le večina ”moških” jih ni sposobna sprejeti, ko gre za ženske.
Moderni ”moški” so povečini luzerji, ki niti intelektualno niti čustveno, ne zmorejo ponotranjiti dejstev o nekontroliranem ginocentrizmu in ženski naravi. Najbolj prizadeto je, da ob tem zanikajo biološke/naravne značilnosti moških in žensk za katere vsi vemo, da držijo.
Zato je tako noro videti, kako ekstremno karakterno šibki so moderni ”moški”, ker jim zaradi indoktrinacije kognitivna disonanca ne dovoljuje soočenja z nazorno realnostjo, ki je vsem na očeh in jo raje zanikajo in se pretvarjajo, da ne obstaja, vse za to, da bi ugajali ženskam v fejkerski družbi in pazi ti to; na faking anonimnem forumu.
Da, tako močno so ljudje indoktrinirani, da fejkajo vrline in moralo ter zanikajo realnost in biologijo na nekem anonimnem forumu, da bi ugajali ženskam v tem ponorelem ginocentrizmu.
Noro ampak resnično. Fejkanje in sedenje na slonokoščenem stolpu za ugajanje ginocentrizmu ter zanikanje resnice.
Ponovno:
V fejk družbi, kjer si ljudje konstantno lažejo v obraz, šibki ”moški” verjamejo ženskam na besedo, pred resnico pa si zatiskajo oči, ker so celotno življenje dresirani v čaščenje modernih povprečnic.
Pravi moški pa vidimo realnost in gledamo kaj ženske počno in delujemo temu primerno. Zato so ob nas ženske bolj mile in mirne ter nam ne morejo vzeti našega življenskega truda, seveda ob tem nismo obupani in ne spustimo vsake krule v naša življenja ampak le kvalitetne ženske. Krule imamo le za avanture.
Vsak normalen človek s sposobnostjo kritičnega razmišljanja lahko vidi realnost, ker pa je večji del ”moškega” prebivalstva spran in indoktriniran v podrejenost ženskam v diktaturi ginocentrizma, pa se pretvarjajo in igrajo naučeno vlogo, da bi ugajali tej diktaturi in bili ubogljivo upogljivi člani družbe ter sluge in upreženi vlečni konji ženskam.
Kar je pa najbolj noro pri vsem tem, je to, da se moderen ”moški”, kateremu je bivša vzela desetletja njegovega truda, iz tega nič ne nauči in gre takoj z novo žensko po enaki poti. Tako močna je želja modernih in v diktaturo ginocentrizma indoktriniranih ”moških” po vagini, minimalni pozornosti in nekvalitetni družbi neke povprečnice.
8409, 09.09.2025 ob 20:42
Eden od znakov preprostega in versko zaslepljenega uma je nesposobnost dojemati nianse, vse je črnobelo, vsi so taki ali pa onaki, vmes pa nič.
Realen svet izven interneta so odtenki sivine, ampak da to spoznaš, moraš med žive ljudi in ven iz svojega verskega mehurčka.
In zopet beta luzer 8409 nadaljuje z klasičnimi feminilnimi sramotilnimi taktikami in z odvračanjem pozornosti s povedanih dejstev ter za to uporabi klašične floskule.
Kot vedno do sedaj, tudi v tem primeru ne naslovi povedanih dejstev, ker nima te opcije, ampak gre z naučenimi taktikami v poizkus klasičnega gaslightinga z ”lepo zvenečo” floskulo.
Zopet, kar je patetično pri 8409 in podobnih primerkih, je zanikanje realnosti, ki je vidna vsem ljudem z sposobnostjo kritičnega razmišljanja.
Zabavno je tudi, da ginocentrični fanatik 8409 poizkuša nekoga, ki pove resnico označiti za ”verskega zaslepljenca”. To je lastnost kardelnega razmišljanja zblojenih modernih šibkih pavijanov.
Uffff kakšni beta luzerji ste cuck-zervativci. Veš, nekontroliran ginocentrizem je še vsakič ugonobil vsako civilizacijo, ker preprosto ne dovoljuje drugačnega razmišljanja. Kaj ni zanimivo, da ste verniki v nekontroliran ginocentrizem kot kardelo in nikoli ne naslavljate povedanih dejstev, ampak le napadate s sramotilnimi taktikami ter vsakega, ki se ne podreja vaši dogmi označujete za ”incela, mizogenista, fašista, skrajneža itn”??? Kaj ne zveni to kot kult ponorelih verskih fanatikov???
Pa saj vem, da nisi sposoben trohice kritičnega razmišljanja in nimaš intelektulane globine ter karakterne trdnosti, da bi upal stopiti izven dovoljenega okvirja razmišljanja. Pač fanatični kultist, kateremu se posmehuje celoten planet izven EU, USA in Kandide, pa še v teh diktaturah nas je vsako leto več, ki se borimo proti vaši moderni norosti.
Še nekaj let in podivjan ginocentrizem, omogočen s strani 8 desetletij marksistične indoktrinacije bo padel in bomo postavili bolj normalne temelje družbe ter se bomo posmehovali vaši retardiranosti in šibkosti. Seveda pa bo posledica ekonomski in demografski kolaps ter desetine milijonov mrtvih, preden bomo zopet gradili normalno civilizacijo, ki bo upoštevala biološka dejstva ter pravila narave.
Smo kot Rim pred propadom, podivjan ginocentrizem in mnoštvo šibkih, poženščenih ter razvajenih ”moških” in na stežaj odprta mestna vrata za barbarska plemena z visokim testosteronom ter prezirom za našo ”moderno” družbo požrešnosti, sebičnosti in mnoštva razgaljenih žensk brez morale in zadržkov.
BTW retard 8409, kot vsi vemo ti visiš non stop na monu, kar je še slabše kot, če bi surfal po netu, pa nič novega znanja, le kultno dogmatično razmišljanje ob zanikanju realnosti. Spaček bebavi.
Kristalno jasno mi je zakaj je večina ljudi v USA, EU in Kandidi tako zaslepljena in deluje kot kardelo. Tako so naučeni oz. idnoktrinirati ter trenirani od rane mladosti.
Realnost bo prišla pobrati svoj davek, dalj časa ko se bo večina pretvarjala, da realnost ne obstaja in bo verjela propagandi, bolj krut in visok bo ta davek, ko bo realnost potrkala na vrata.
.https://www.youtube.com/watch?v=hWLjYJ4BzvI
In bebavi 8409 pravi, da sem jaz ”verski fanatik”, pa je bebavi spaček le del kardela, ki naučeno laja po diktatu nadrejenih.
Kaj pa to…jaz ga obožujem opazovati, ves čas, ko gre mimo mene ga gledam, ko on pogleda mene, ga pozdravim, se mu nasmehnem in še dolgo zrem vanj. On ve, da mi je všeč.
Tudi, ko situacija nanese, da se znajdeva na istem mestu, obkrožena z ljudmi, mi da vedeti, da sem v tistem trenutku center njegove pozornosti.
To traja že dlje časa, zgodi pa se ne kaj več od tega. Kaj to pomeni? Moški, help!?
lloyd, 09.09.2025 ob 11:27
rok-1, 09.09.2025 ob 10:16
Ker to nikoli ni kar iz nule… prepriča ali odbije karakter, ki se kaže tudi skozi izbiro timinga in načina.
Izgled pa… če ni kaj, kar je posamezniku res odbijajoče… je druga linija povezave. Lahko občutno pripomore, a dokler je prisotna osnovna urejenost in neodbijajoča zunanjost… je Ok.
Se strinjam. Sicer pa zunanjost lahko privlači, zoprn karakter pa vedno odbije. Bitchy, odbije, vedno. Zguba časa. Rajši prijetna, kot lepa,če je treba zbirati. Lepota ne pomaga če premore stabilnost niroglicerina
Tole si pa super napisal! Stabilnost nitroglicerina… se hahljam že nekaj časa. Tole si bom zapomnil.
BTDT nepr., 10.09.2025 ob 21:37
IDesi, ja ras je, igralka druge ekipe je samo za par krogov… 😉
Problem teh vaših iger je, enih in drugih, da luzerji niso sposobni vzet poraza športno. Pol pa ste opečeni in ranjeni. Ona namensko bitchy, on namensko krogi-otročje in obupno..
crazyfrog, 10.09.2025 ob 21:52
Problem teh vaših iger je, enih in drugih, da luzerji niso sposobni vzet poraza športno. Pol pa ste opečeni in ranjeni. Ona namensko bitchy, on namensko krogi-otročje in obupno..
Jap. Se strinjam, žabi. To je za marsikoga izziv. (glej: Berne – Games people play)
Temperamentne, glasne, močne ženske, ki imajo močen in odločen karakter, težje najdejo partnerja, kot ženske, ki so tiho, mile, nežne, upogljive. Dejstvo. Ne z enimi ne z drugimi pa ni nič narobe, vsaka bo prej ali slej naletela na kompatibilno osebo, ki ga bo ravno njen stil privlačil in si bo točno takšno želel.
Meni osebno je zelo mučno, če mora ženska narediti prvi korak, a včasih je to potrebno, ker je tak moški bolj sramežljive in nežne narave. Včasih ga ravno ta njena odločnost prestraši, ker kot pravite, kdo bi si želel, da mu ženska komandira.. dejstvo pa je, da nobena ženska moškemu ne more odvzeti njegove moškosti, če jo ima. Problem je, ker je veliko takih bahačev v resnici nima in so navadni pusiji, skriti za masko moči. V resnici prestrašeni kot mlade srnice. Takšni bi v resnici najbolj potrebovali eno možačasto žensko, ki bi jih usmerjala v življenju, da se ne prekucnejo ob vsak kamenček, na katerega v življenju naletijo.
Dejstvo je, da samo izrazito močen in samozavesten moški, zna ravnati z odločno žensko in da sta skupaj pravzaprav nepremagljiv tim. Ob takem moškem namreč ženska lahko končno zadiha in spusti oklep, ki si ga je nadela za svet. V njegovem objemu je končno varna in njen živčni sistem počiva. Tak moški je njen dom. Tak moški se ne boji njenega prvega koraka, ne njene glasnosti, ne temperamenta, ker ve da bo hitro ob njem predla kot mala mucka..
cazimi, 11.09.2025 ob 06:42
Temperamentne, glasne, močne ženske, ki imajo močen in odločen karakter, težje najdejo partnerja, kot ženske, ki so tiho, mile, nežne, upogljive. Dejstvo. Ne z enimi ne z drugimi pa ni nič narobe, vsaka bo prej ali slej naletela na kompatibilno osebo, ki ga bo ravno njen stil privlačil in si bo točno takšno želel.
Meni osebno je zelo mučno, če mora ženska narediti prvi korak, a včasih je to potrebno, ker je tak moški bolj sramežljive in nežne narave. Včasih ga ravno ta njena odločnost prestraši, ker kot pravite, kdo bi si želel, da mu ženska komandira.. dejstvo pa je, da nobena ženska moškemu ne more odvzeti njegove moškosti, če jo ima. Problem je, ker je veliko takih bahačev v resnici nima in so navadni pusiji, skriti za masko moči. V resnici prestrašeni kot mlade srnice. Takšni bi v resnici najbolj potrebovali eno možačasto žensko, ki bi jih usmerjala v življenju, da se ne prekucnejo ob vsak kamenček, na katerega v življenju naletijo.
Dejstvo je, da samo izrazito močen in samozavesten moški, zna ravnati z odločno žensko in da sta skupaj pravzaprav nepremagljiv tim. Ob takem moškem namreč ženska lahko končno zadiha in spusti oklep, ki si ga je nadela za svet. V njegovem objemu je končno varna in njen živčni sistem počiva. Tak moški je njen dom. Tak moški se ne boji njenega prvega koraka, ne njene glasnosti, ne temperamenta, ker ve da bo hitro ob njem predla kot mala mucka..
Glasne niso nujno močne ali samozavestne in obratno. Ostalo zna bit res.
LOL Tisto z nestabilnostjo nitroglicerina je res legendarno lloyd. ???
Naumno je vezati se z žensko, ki se dela težko dostopno, ker vem, da je situacija diametrano nasprotna takrat, ko je tip v njenih očeh tak, da bi se z njim postarala. Če nisi pri njej prva in edina izbira, bo pač le za par krogov in krogov se deci ne branimo, dokler to paše obema.
Pretirana glasnost, verbalna, pojavna (izstopa z oblačili) ali izstopa s pretiranimi dejanji, kaže na možno osebnostno motjno. Taka bo težko dobra žena ali partnerica.
Res je, ni nujno, jaz pišem za take kot sem opisala zgoraj. Že zaradi tega ker so energične, gredo marsikomu v nos in moške to prej odbije kot pritegne, saj si naredijo mnenje na podlagi prvega vtisa, ki je “preveč” za marsikoga. Tudi tihe, nežne, mile so lahko močne, a takšne nimajo opisanih težav, ker ne izstopajo na prvo žogo in so bolj dostopne z moškega vidika, saj jih ne dojemajo kot “preveč”. Pa so lahko ravno take kasneje večji problem kot tiste glasne. Tega ne moreš vedeti, zato se ljudi ne ocenjuje na prvo žogo, niti ne na podlagi določenih značilnosti, ki izstopajo. Vsaj jaz tega ne počnem, ampak ljudem vedno dam možnost, da mi pokažejo kdo so in kaj so. Kaj nosijo v srcu.
Mene je na primer vedno motil glasen smeh žensk, zdelo se mi je, kot da iščejo pozornost. Danes pa občudujem ženske, ki se znajo tako sprostiti, si dovolijo in upajo biti glasne, sproščene, pristne, četudi ne vedno elegantne 🙂 ravno zato, ker sem sama precej zadržana in me to moti pri sebi. Tudi glede oblačil ali pričesk, ličenja, ..komplet zunanjega videza. Biti pogumna, svobodna in avtentična, se ne omejevati zaradi okolice, družbe, to je nekaj, kar jaz cenim. Edino tako je ženska lahko srečna in zadovoljna.
@btdt se ne strinjam, ni vsaka značilnost človeka kar motnja. Oz tako ti povem..vsak izmed nas je potem moten na svoj način, nihče ni izjema. Fajn je, ko najdeš nekoga, čigar “motnje” so kompatibilne s tvojimi.
Res je. Glasnost pa meni ni vsec. Pri obeh. Kdaj pa kdaj ja, ampak tisti recimo najglasnejsi v druzbi so too much for me.
To kar opisujes, jst sm mela ze kaksnega takega v svojem zivljenju in tocno tak je zame. Ampak je redkost, da na to naletis ponovno. Govorim pa bolj o neki taki samozavesti in taksnem karakterju, ki bi si zelela vsaka zenska podobna meni vidt v moskemu. In sigurno ne narcizem in podobno, cesar je danes cist prevec.
Ce je sramezljiv, to vecina zensk ne mara, razen tistih, ki imajo podoben karakter njemu. Ali pa tiste, ki so rade one moski v vezi (narobe svet, po meni), ampak ok. Se mi je vedno zdelo, da taksen rabi prav taksno zensko ali pa obratno eno, ki je sramezljiva, kot on. Saj smo vsi kdaj pa kdaj, govorim res o tistih ekstremih. Ce je pa le na zacetku tak, to pa nekatere zenske znamo vidit, da se mogoce se kaj drugega skriva zadaj. Po energiji, izgledu. In takmu bi celo mogoce dala sanso ce je vse drugo ok, ampak edino ce ni zelo plasen, in se kasneje izkaze, da je obratno od te sramezljivosti, ki je bila na zacetku. Ampak vseeno bolj ne, kot ja.
Kar se pa ljudi na splosno tice, so pa sigurno boljsi in bolj zvesti tisti, ki se na zacetku bolj nazaj drzijo, po meni.
Forum je zaprt za komentiranje.