Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj vam mediji zatajijo zaradi politične pripadnosti

Kaj vam mediji zatajijo zaradi politične pripadnosti

“Islamski terorizem divja po Nigeriji. Niz umorov, ugrabitev in požiganja krščanskih vasi. V prvi tretjini letošnjega leta prek 1400 umorjenih kristjanov. Med žrtvami tudi otroci. Nigerijska teroristična tolpa Boko Haram je že več let del teroristične organizacije Islamska država.”

Zgoraj je iz nove24

Spodaj je pa iz 24kur

“Oboroženci so v četrtek zvečer napadli vas ob jezeru Čad v istoimenski afriški državi in z noži pobili 18 ljudi, dva pa ranili. Kot so še povedali tamkajšnji varnostni viri, za napadom stoji džihadistična skupina Boko Haram, ki je v napadu poleg tega ugrabila deset žensk. Napad se je zgodil južno od kraja Dabua.”

SE VAM TO ZDI POŠTENO?

Meni se ne.

To na noben način ni pošteno in bo vodilo v klanje Evopejcev, ko bodo počistili in do konca islamizirali AFriko, bodo šli pa še nad EU. Ni pošteno. Točtno tako je Hitler delal. Razlika je res samo ena. Hitler je imel moč, muslimani pa ne, zato to delajo vas za vasjo. dr. Bill Warner je jasen. 64 % islama se ukvarja z uničevanjem tujih civilizacij, kar pomeni, da se islam v resnici ukvarja z uničevanjem tujih civilizacij, ne pa dejansko sami s seboj.

Odgovor na objavo uporabnika
nacizem pod krinko, 11.07.2021 ob 09:54

“Islamski terorizem divja po Nigeriji. Niz umorov, ugrabitev in požiganja krščanskih vasi. V prvi tretjini letošnjega leta prek 1400 umorjenih kristjanov. Med žrtvami tudi otroci. Nigerijska teroristična tolpa Boko Haram je že več let del teroristične organizacije Islamska država.”

Zgoraj je iz nove24

Spodaj je pa iz 24kur

“Oboroženci so v četrtek zvečer napadli vas ob jezeru Čad v istoimenski afriški državi in z noži pobili 18 ljudi, dva pa ranili. Kot so še povedali tamkajšnji varnostni viri, za napadom stoji džihadistična skupina Boko Haram, ki je v napadu poleg tega ugrabila deset žensk. Napad se je zgodil južno od kraja Dabua.”

SE VAM TO ZDI POŠTENO?

Meni se ne.

To na noben način ni pošteno in bo vodilo v klanje Evopejcev, ko bodo počistili in do konca islamizirali AFriko, bodo šli pa še nad EU. Ni pošteno. Točtno tako je Hitler delal. Razlika je res samo ena. Hitler je imel moč, muslimani pa ne, zato to delajo vas za vasjo. dr. Bill Warner je jasen. 64 % islama se ukvarja z uničevanjem tujih civilizacij, kar pomeni, da se islam v resnici ukvarja z uničevanjem tujih civilizacij, ne pa dejansko sami s seboj.

Vprašaj jajota pa fajonko. Oba jih vabita sem.

V tej totalitarni drzavi je vse mogoce. Pa se kako me ignorirajo mediji. Posljem prvic preko SMS glasbeno zeljo na radio Rogla v petek zvecer v oddajo After Party. In cakam, cakam. Nic. Posljem se enkrat preko facebooka za drugo glasbeno zeljo. Spet nic. Posljem iz drugega telefona se tretjic. In cakam vse do konca oddaje. Tudi ene glasbene zelje mi niso zavrteli.

Odgovor na objavo uporabnika
wd40926, 11.07.2021 ob 10:41

Vprašaj jajota pa fajonko. Oba jih vabita sem.

Nam so vrgli spor, načrtni, da se kregamo med seboj. Oni pa lepo zbirajo denar, govorijo, da so miroljubni in ga pošiljajo muslimanskim oganizacijam, te pa financirajo teroriste, da islamizirajo svet.

Kdo je tle nor? Islamska ideologija je pa jasno, je znanstvenik prišel islamu do dan. Islam se ukvarja z uničevanjem tujih civilizacij (64 %).

In potem poslušaš vsak dan o Hitlerju in njgovih zločinih, ko greš pa konkretno gledat ta grozodejstva, pa ugotoviš, da je bil npr. masaker skandinavk bistveno brutalnejši od nacistih metod. Ali kar kroži po netu, kako režejo glave ljudem in jih enega po enega mečejo v jame, po vrsti. Hujše stvari se dogajajo kot so jih nacisti delali, nam bodo pa pridigali o zlobnih nacistih, ko vidiš hujše po tv-ju na youtebe posnetek rezanja…. Keri kretteni smo mi.

Mi, belci, mi smo zabiti u iber in mi smo kao pametni…. Debilen in retardiraan narod in civilizacija.

Valda, če se dogaja pod krinko, pol pa kao se ne dogaja. Pa sej še krinka ni, sej se ve, da financirajo te zadeve. Nobena vojska še ni bila zastonj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close