Kaj vam je tako všeč posedati po lokalih?
hhm, 14.12.2021 ob 18:19
zanimivo, v Sloveniji si nazadnjak, če se ga vsaj šestkrat na teden ne nacediš …
Do zdaj nisem vedela, da se vam smilim če sedim sama na kavi.
Pred korono sem šla skoraj vsak teden po nakupih v mesto. Šla sem tudi na kavo, se usedla in opazovala svet – ljudi okrog sebe. Prav lepo mi je bilo.
Imam moža, ki je deloholik, noče nikamor in mu to ni v veselje.
Tako grem pač sama. Zdaj grem redko in mi prav manjka.
še ENA V PENZIJI, 15.12.2021 ob 16:49
Do zdaj nisem vedela, da se vam smilim če sedim sama na kavi.
Pred korono sem šla skoraj vsak teden po nakupih v mesto. Šla sem tudi na kavo, se usedla in opazovala svet – ljudi okrog sebe. Prav lepo mi je bilo.
Imam moža, ki je deloholik, noče nikamor in mu to ni v veselje.
Tako grem pač sama. Zdaj grem redko in mi prav manjka.
Se ti zdi čudno, da noče s tabo na kavico? Čudno, k meni pride rad, ob času, ko ti posedaš po lokalih.
Jaz pa ne plešem in mi grejo na živce ljudje, ki hodijo na plese, plesne tečaje. Jaz raje, kot da bi plesal doma ležim, gledam televizijo in se ukvarjam s problemi drugih.
Vi morate imeti eno hudo težavo, da vas motijo ljudje, ki posedajo v lokalih! Ne trošijo niti vašega časa, niti denarja,.. zato ne vem zakaj se vtikate v to. Oziroma vem zakaj! Zato, ker niste zadovoljni s svojim življenjem. Verjetno ste tudi zelo osamljeni in bi tudi sami radi šli v ta lokal, vendar nimate poguma,….
-
Osebno poznam kar nekaj ljudi osebno, ki so preleni, da bi si kavo skuhali sami doma. Poznam take, ki si denar sposojajo od drugih, da lahko hodijo po lokalih sedet. Poznam take, ki so na socialki in posedajo po lokalih. Na vzven se delajo, da imajo denar. Realnost pa je drugačna. Potem imamo obsedence, ki hodijo v lokale zalezovat osebje, ki tam dela. In seveda ranovstne zasvojence. Seveda, da hodijo v lokale tudi normalni ljudje.
Forum je zaprt za komentiranje.