Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kaj vam je naj naj naj da se malo razvajate…

Kaj vam je naj naj naj da se malo razvajate…

z vseh strani fronta, z nečim se moram pocartat

kaj vam je najboljše za jest? ali kak drugi poceni predlog prosim

pica

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

pohani šampinjoni z majonezo

diseca kopel,sampancek,ce ga nimas posli dedca v trgovino

spanje.

smoki …..
dec je pa zastonj ….

Vroča kopel …. mmmmm

Laško pivo :))

Mehiška pica in pir, sladoled, čips in pikantne omake – z načo sirom obvezno, sladkokisli piščanc od kitajca, filane olive, kakšen dober plesnov sir, slušalke pa fajn muska, prjatli s katerimi vržemo tarok in udarmo kakšno debato.

bljak, pa kje si najdla to scavnico ? je že boljš union, drugač pa tuja piva so boljša od slovenskega pofla 😛

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

savna!!

od hrane pa kakšen krvav biftek

Masažna kopel, da imam samo nos in oči iz vode 🙂 in na drugem mestu savna. Od hrane pa karkoli. Vse mi je dobro.

Živi in pusti živeti

bljak, pa kje si najdla to scavnico ? je že boljš union, drugač pa tuja piva so boljša od slovenskega pofla :P[/quote]

KAKOOOO BLJAK????? To je pivo, ki je grenko ne pa Union….hahahahaha
A bova začela vojno zarad pira? :)))))))))))))))

Drugače mi pa tud Heineken sede ampak sem jaz bolj patriot pa pijem laško.

Čin čin….

bljak, pa kje si najdla to scavnico ? je že boljš union, drugač pa tuja piva so boljša od slovenskega pofla :P[/quote]

Čin čin….[/quote]

bljak kt bljak, neokusno 😛 men gre pač laško na bruhanje 😀

rajš mam haineken, erdinger,guinness, kilkeny, duvel, corono, kriek itn. tisti gredo tko lepo po grlu 🙂 včash tud woodpecker.

Čokolada. Čokolada. Čokolada. Pa še malo čokolade. V vseh pojavnih oblikah, razen kakšnih čokoladnih kremastih tortic, teh pa na maram.

sprehod v naravi po dežju brez dežnika – gledam v nebo kako dežne kaplje padajo na mene, odročim roke in se vrtim okoli svoje osi in vrtim in vrtim…občutek svobode…super je…

Dobra knjiga. Zakon.

Mogoče pa zaradi omenjenih front rabiš prej mal adrenalina kot kaj drugega?

Meni je tozadevno “cartanje” odlična varianta, en dolg tek, tak, vsaj 2urni, potem pa en dolg, topel tuš, pa en spet topel čaj s cimetom, in dobra sproščujoča glasba v ozadju ko berem kako dobro knjigo ali pač le listam žensko revijo………

Hrano pa tudi pod razno ne svetujem za “cartanje”, ima preveč “stranskih” učinkov, :-((((

Čin čin….[/quote]

Hehe, Laško pa Heineken, zanimiva kombinacija. Laško je grenko, pregrenko, Henieken pa res babja scalnica. Union je zakon :).

Sladkarije 🙂

Z veseljem bi laško, a mam jutri zjutraj laboratorij, pa ne bi rada da mi še kaj alke v telesu ostane, sem se zadovoljila s sadno solato s smetano, pa pol male milke z lešniki..mi je blo kar slabo od vsega kar mi dogaja.. tako da so tiste pohane gobice na žalost odpadle..razmišljala sem tudi o hoferjevih govejih steakih, pa bi bil pomfri zraven preveč…brez pomfrija pa ni pravo razvajanje..

sem pa zdaj še ene karte vrgla na netu..dobra družba..ven sem se zdrla..jebemo te najstniki lahko pripravijo do živčnega..

tako da hvala lepa za vse nasvete..lepa tema..začuda se ni oglasil kdo s “kaj ti je baba nora!!”:-)

napredujemo korak po koraku:-)

Meni osebno skodelica kapučina, ob kateremkoli delu dneva, ali zjutraj, če težko vstanem, ali zvečer, ko otroci zaspijo, mene pa čaka še kup dela….me spravi pokonci, res…ali pa seks, se mal pocartamo, pa gasa naprej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close