Kaj vam je naj naj naj da se malo razvajate…
bljak, pa kje si najdla to scavnico ? je že boljš union, drugač pa tuja piva so boljša od slovenskega pofla 😛
bljak, pa kje si najdla to scavnico ? je že boljš union, drugač pa tuja piva so boljša od slovenskega pofla :P[/quote]
KAKOOOO BLJAK????? To je pivo, ki je grenko ne pa Union….hahahahaha
A bova začela vojno zarad pira? :)))))))))))))))
Drugače mi pa tud Heineken sede ampak sem jaz bolj patriot pa pijem laško.
Čin čin….
bljak, pa kje si najdla to scavnico ? je že boljš union, drugač pa tuja piva so boljša od slovenskega pofla :P[/quote]
Čin čin….[/quote]
bljak kt bljak, neokusno 😛 men gre pač laško na bruhanje 😀
rajš mam haineken, erdinger,guinness, kilkeny, duvel, corono, kriek itn. tisti gredo tko lepo po grlu 🙂 včash tud woodpecker.
Mogoče pa zaradi omenjenih front rabiš prej mal adrenalina kot kaj drugega?
Meni je tozadevno “cartanje” odlična varianta, en dolg tek, tak, vsaj 2urni, potem pa en dolg, topel tuš, pa en spet topel čaj s cimetom, in dobra sproščujoča glasba v ozadju ko berem kako dobro knjigo ali pač le listam žensko revijo………
Hrano pa tudi pod razno ne svetujem za “cartanje”, ima preveč “stranskih” učinkov, :-((((
Čin čin….[/quote]
Hehe, Laško pa Heineken, zanimiva kombinacija. Laško je grenko, pregrenko, Henieken pa res babja scalnica. Union je zakon :).
Z veseljem bi laško, a mam jutri zjutraj laboratorij, pa ne bi rada da mi še kaj alke v telesu ostane, sem se zadovoljila s sadno solato s smetano, pa pol male milke z lešniki..mi je blo kar slabo od vsega kar mi dogaja.. tako da so tiste pohane gobice na žalost odpadle..razmišljala sem tudi o hoferjevih govejih steakih, pa bi bil pomfri zraven preveč…brez pomfrija pa ni pravo razvajanje..
sem pa zdaj še ene karte vrgla na netu..dobra družba..ven sem se zdrla..jebemo te najstniki lahko pripravijo do živčnega..
tako da hvala lepa za vse nasvete..lepa tema..začuda se ni oglasil kdo s “kaj ti je baba nora!!”:-)
napredujemo korak po koraku:-)
Forum je zaprt za komentiranje.