Kaj v zahvalo svojemu ginekologu?
Morda se bo komu zdelo čudno, smešno, morda se najde tudi kdo z neprimernimi komentarji – na to se ne oziram…
ampak resnično me zanima, kaj ”podariti” moškemu zdravniku, v mojem primeru ginekologu, ki me je z zadnjo operacijo ”osvobodil” raka in zadnja leta pokazal resnično človeški dostop, predvsem pa ogromno podporo in pozitivnih misli, kako bom zagotovo premagala raka..
na naslednji pregled drug teden, prvi po ozdravitvi, bi se mu rada z nečim zahvalila…
ima kdo kakšen predlog?
lep večer še naprej
Moj mož je prebolel hudo bolezen in ko sva prvič prišla k zdravnici, ki je bolezen odkrila se ga je iskreno razveselila in mu segla v roko. Povedala mu je, da je vesela, da je znala prebrati izvid in pravilno ukrepati. Zanimalo jo je nadaljnje zdravljenje, počutje, naročila še kar nekaj dodatnih preiskav. Ko ji je mož rekel, da ne ve kako bi se ji dovolj zahvalil je zamahnila z roko in rekla . ” Samo, da ste mi še živ. Če bi se prenaglila in ne bi na izvidu videla dveh vrednsoti, ki nikakor nista sodili skupaj bi vas ubila.” Naročila mu je še, da jo v primeru težav lahko kadarkoli pokličemo
Če v sebi čutiš potrebo, da se mu zahvališ z darilom, se mu tako tudi zahvali. Bila sem v podobni situaciji, kot jo opisuješ ti. Na prvem pooperativnem pregledu sem se mu zahvalila z darilom za ves trud in požrtvovalnost, ki mi ju je izkazal kot pacientki. In ni mi žal, saj se še le zdaj, ko sem že precej let ozdravljena diagnoze rak zavedam, kako pomembna je na poti ozdravljenja bila prav njegova podpora. Pri vrednosti ne pretiravaj, kajti meja, da se ne šteje kot korupcija, je nekje okoli 80,00 €.
Če čutiš, da bi se mu rada zahvalila, se le daj, vsekakor pa ne pretiravat.
Dobro oljčno olje ali vrhunsko vino je fajn, zraven pa lahko kakšni izvrstni čokolatini (recimo od kakega čokoladnega butika, taki, doma narejeni) , ki pridejo prav v službi – tudi za sestre. Tudi doma narejeni piškoti ali pecivo (kakšno res dobro) ni od muh. Vsekakor pa nič kaj zares osebnega – razen recimo kakšne kartice, vizitke,na katero napišeš hvala.
dohtarji imajo v materialnem smislu vsega dovolj in tvoje sadje, piškoti ali kakšne druge packarije mu ne bodo pomenile nič. napiši mu lepo zahvalo, da jo bo lahko prebral, če bo potrt, kadar mu kakšna pacientka umre. če pa te denar tako zelo tišči, pa daruj za npr. bolne otroke ali pa šolo, ki poteka na onkološkem inštitutu.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://www.robertfreshmarket.com/images/8748-fruit{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}20basket.jpg[/img]