Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj v zahvalo svojemu ginekologu?

Kaj v zahvalo svojemu ginekologu?

Morda se bo komu zdelo čudno, smešno, morda se najde tudi kdo z neprimernimi komentarji – na to se ne oziram…
ampak resnično me zanima, kaj ”podariti” moškemu zdravniku, v mojem primeru ginekologu, ki me je z zadnjo operacijo ”osvobodil” raka in zadnja leta pokazal resnično človeški dostop, predvsem pa ogromno podporo in pozitivnih misli, kako bom zagotovo premagala raka..
na naslednji pregled drug teden, prvi po ozdravitvi, bi se mu rada z nečim zahvalila…

ima kdo kakšen predlog?

lep večer še naprej

morda je včasih že iskrena beseda dovolj?
drugače pa sem vesela, da si ozdravela.
lp

Si iz Ljubljane? A kaj veš, ima družino, otroke? Kupi kupon za izlet z ladjico po Ljubljanici. Dnevno karto za družino za kopanje …

Košaro sadja.

Jaz sem to vzela za eno pediatrinjo, za kateri sem bila res hvaležna za njeno obravnavo mojega sina.

NIČ

[img]http://www.robertfreshmarket.com/images/8748-fruit{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}20basket.jpg[/img]

Ne spravljaj ga v zadrego. Kaj sama nisi pa nič storila za ozdravitev?
Iskrena zahvala brez kakšnih merci čokolad in ostale nesnage veliko več pove o človeku.

Ne to delat, to so javni uslužbenci in imajo težave če prejemajo darila.

Iskrena beseda pomeni veliko, iskreno darilo pa še več. Ideja s košaro sadja je super.

Moj mož je prebolel hudo bolezen in ko sva prvič prišla k zdravnici, ki je bolezen odkrila se ga je iskreno razveselila in mu segla v roko. Povedala mu je, da je vesela, da je znala prebrati izvid in pravilno ukrepati. Zanimalo jo je nadaljnje zdravljenje, počutje, naročila še kar nekaj dodatnih preiskav. Ko ji je mož rekel, da ne ve kako bi se ji dovolj zahvalil je zamahnila z roko in rekla . ” Samo, da ste mi še živ. Če bi se prenaglila in ne bi na izvidu videla dveh vrednsoti, ki nikakor nista sodili skupaj bi vas ubila.” Naročila mu je še, da jo v primeru težav lahko kadarkoli pokličemo

Jest sem svoji G po zelo rizični nosečnosti kupila čokoladke Merci. Te povedo vse… drugač pa tud košara sadja ni slaba ideja.
aja, pa na sestro ne pozabit 😉 Da ne bo užaljena…

Mogoče mu napiši kako zahvalo, kak verz hvaležnosti in zraven simbolično darilo.

Če v sebi čutiš potrebo, da se mu zahvališ z darilom, se mu tako tudi zahvali. Bila sem v podobni situaciji, kot jo opisuješ ti. Na prvem pooperativnem pregledu sem se mu zahvalila z darilom za ves trud in požrtvovalnost, ki mi ju je izkazal kot pacientki. In ni mi žal, saj se še le zdaj, ko sem že precej let ozdravljena diagnoze rak zavedam, kako pomembna je na poti ozdravljenja bila prav njegova podpora. Pri vrednosti ne pretiravaj, kajti meja, da se ne šteje kot korupcija, je nekje okoli 80,00 €.

Moja prijateljica je zdravniku, ki se je zavzel za njo in ji uredil čimprejšnjo operacijo na Onkološkem naredila domače piškote.
Je umetnica v aranžiranju in peki le teh. Srečna je, da je ozdravela in mu je hvaležna. Enako mi vsi, ki jo poznamo.

Košara s sadjem je super zadeva kot zahvala , ni neko bogato darilo je pa pozornost do doktorja .

Zakaj sploh čutiš to potrebo?
On je pač opravil svojo nalogo za katero je plačan.

A šoferju avtobusa tudi kupiš darilo, ker te varno nekam pripelje? :/

Jaz bi napisala pisno zahvalo s kakšnim simboličnim darilom – tista košara tam gor je ok!

__________________________________________________________ 1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

Dobremu šoferju se da napitnina.

Lahko date v kako lično košarico tudi kak liter oljčnega olja naših primorskih proizvajalcev, zraven kake čokolatine, sivkin med, čaj, ipd. Veliko podobnega se dobi v trgovini Oliviers&Co v lj. Jaz sem ponavadi za take priložnosti kupovala tam…

Dobremu šoferju se da napitnina.[/quote]Na kateri progi pa ti talaš darove?

Ma dohtarčki so danes že toliko pohlepni, da lahko prineseš karkoli bo ok, eni samo še to čakajo…. 🙁

Če čutiš, da bi se mu rada zahvalila, se le daj, vsekakor pa ne pretiravat.
Dobro oljčno olje ali vrhunsko vino je fajn, zraven pa lahko kakšni izvrstni čokolatini (recimo od kakega čokoladnega butika, taki, doma narejeni) , ki pridejo prav v službi – tudi za sestre. Tudi doma narejeni piškoti ali pecivo (kakšno res dobro) ni od muh. Vsekakor pa nič kaj zares osebnega – razen recimo kakšne kartice, vizitke,na katero napišeš hvala.

http://www.information-facts.com/wp-content/uploads/jack_daniels_birthday.jpg

dohtarji imajo v materialnem smislu vsega dovolj in tvoje sadje, piškoti ali kakšne druge packarije mu ne bodo pomenile nič. napiši mu lepo zahvalo, da jo bo lahko prebral, če bo potrt, kadar mu kakšna pacientka umre. če pa te denar tako zelo tišči, pa daruj za npr. bolne otroke ali pa šolo, ki poteka na onkološkem inštitutu.

a da dohtar iz npr. kliničnega centra nese tja na parkrišče, kjer ima avto, košaro s sadjem, ej,
pa ne vem, kaj bi si mislili kolegi in slučajno tam prisotni pacienti

kuverte ne pridejo v poštev

iskrena zahvala pa ja

menda niso vsi skorumpirani, joj

Kupi celi ekipi eno dobro malico. Naroči v bližnji, boljši trgovini in naj jo dostavijo s tvojo zahvalo vred.

Prej se pozanimaj, če bodo vsi, ki jim je to namenjeno tam..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close