Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj v natalni karti nakazuje na odločnost ali neodločnost osebe?

Kaj v natalni karti nakazuje na odločnost ali neodločnost osebe?

Katera znamenja, planeti, aspekti, karkoli? Kaj moram pogledati, kaj pomaga pri odločnosti?

Velikokrat me zmedejo mnenja drugih ljudi, premalo se zanesem nase. Vpliv mnenj drugih ljudi je pri meni velik.

Ti temu verjames?

Sem vaga po horiskopu, a nic ne vagam, sem dejansko kar konkretno odlocna oseba. Od nekdaj. Cisto nasprotje horoskopa.

Tebi pa svetujem, da nehas iskati izgovore in se spravis v red.

Spucala me amoreva strela, kaj je to zaBoga???

Kad češ meri više, čučnuti na moga?

Odgovor na objavo uporabnika
Tehtnica412, 20.10.2021 ob 11:35

Ti temu verjames?

Sem vaga po horiskopu, a nic ne vagam, sem dejansko kar konkretno odlocna oseba. Od nekdaj. Cisto nasprotje horoskopa.

Tebi pa svetujem, da nehas iskati izgovore in se spravis v red.

Verjamem, da je določen vpliv. Če imaš ti sonce v tehtnici, to ne pomeni še nič, čeprav tehtnica velja za neodločno. Sonce nima velikega vpliva. Mogoče imaš ostale planete npr. v škorpijonu in imaš lepo predispozicijo za odločnost in močno voljo.

Neodločnost lahko prinese velik vpliv tehtnice ali ribe, neptun v prvi hiši ali v slabih aspektih z osebnimi planeti, pa tudi kvadrat in opozicija Venere z osebnimi planeti. Ali pa zelo razpršena karta… Pa še več drugih pokazateljev je.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close