Kaj to pomeni?
Večina ljudi na tem svetu ne ve prav dobro kaj hoče. Mogoče je tale tvoj eden takih. Če pa ni, ja, pol si pa nasedla, ja:)
Ampak tko resno zdaj: če sta se videvala komaj par mesecev, sta se šele spoznavala. Seveda je v tem času velika verjetnost, da je spoznal, da pač nisi zanj ali ni on zate ali da pač samo on to zdaj ne bi. Stvar njegove osebne kulture in manir je, kako ti bo to sporočil. Večina jih naredi tako kot tale tvoj – počakajo do prvega mečkanja pol pa kar malo poniknejo. Tko da ne se sekirat – čisto možno je, da je tip ugotovil, da si predobra zanj in se je prestrašil. Boš našla boljšega.
SICER MALO DVOUMNO NAPISANO,VENDAR MISLIM, DA NISI “NASEDLA”. NO, NASEDLA BI, ČE BI TI OBLJUBLJAL, DA BO VEČNO S TEBOJ, DA TE LJUBI…POL PA HOPA CUPA IN IZGINE.
GLEDE NA TVOJ TEKST SE MI ZDI, DA JE BIL MALO RAZOČARAN. (NOČEM TE ŽALIT, MOGOČE JE ON IMEL PRE BUJNO DOMIŠLJIJO) TAKO SE MI PAČ ZDI. NAPISALA SI, DA STA DVAKRAT SPALA SKUPAJ. NO, ČE STA SAMO “SPALA”, JE MOGOČE RAZLOG TO. ČE STA SEXALA, JE BIL MOGOČE RAZOČARAN, POSKUSIL JE ŠE ENKRAT, ZOPET ISTO, PA JE RAJE ŠEL, PREDEN BO PREPOZNO.
SICER PA ZAKAJ NASEDLA? KAJ TI NE MARAŠ SEXA?! POTRUDI SE IN MU DAJ OBČUTEK,DA JE ON NASEDEL.
ČE PA JE BIL NESRAMEN, PA BODI ŠE TI. VELIKO BOŠ NAREDILA, ČE KAKŠNEMU NJEGOVEMU ZNANCU ALI PRIJATELJU POVEŠ, DA SI KONČALA Z NJIM, KER SI ŽELIŠ NEKOGA, KI IMA “TIČA”…. NO, MOGOČE JE PA TO MALO PREKRUTO, ALI NE? :))
Forum je zaprt za komentiranje.