Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj to pomeni?

Kaj to pomeni?

Mi lahk kdo razloži tole, ker ne znam lih najbolje angleško, razumem sam da gre za neko transakcijo 11 miljonov dolarjev. Kaj tale gospod hoče od mene in kje je afriška banka našla moj emajl?

Dear Friend,

We need your urgent assistance in transferring the sum of $11million immediately into your account. The money has been dormant for years in our Bank here without any body coming for it. know that this mail will come to you as a surprise.I am the bill and exchange manager in BANK OFAFRICA BURKINA FASO IN WESTAFRICA,

I Hoped that you will not expose or betray this trust and confident that I am aboutto repose on you for the mutual benefit of our both families.Wewant to releasethe money to you as the nearest person to our deceased customer (the owner ofthe account)who died a long with his supposed next of kin in an air crash sinceJuly 2003.We i don’t want the money to go into our Bank treasury’s an abandonedfund. So thesis the reason why i co notated you, so that we can release themoney to you as the nearest person to the deceased customer,

Please we would like you to keep this proposal as a top secret and delete ifyou are not interested. Upon receipt of your reply, I will send you fulldetails on how the business will be executed and also note that you will have40{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} of the abovementioned sum if you agree to transact the business with us. BANKOFAFRICA (BOA), Burkina Faso-West Africa.

Dr Human John

zbriš pa pozab na to, ker je nateg.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Klasično nigerijsko pismo – nateg.

Kaj pa se zgodi mislim nateg v kakšnem smislu? A oni lahko vdrejo v moj račun na banki?

lahk če jim posreduješ št. računa in svoje podatke, če pa samo izbrišeš in ne odgovarjaš nazaj, pa ni škode

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Tale gospod ti hoče nakazat 11 milionov $, ki bi jih ti potem prenakazal/a nekam drugam, 40{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bi pa baje tebi ostalo. Tole prelepo zveni, da bi bilo res, a ne? 🙂

Skratka to je še eden od t.i. e-mail “nategov”, zato če želiš sebi dobro tisti e-mail čimprej izbriši in se delaj kot da ga nisi dobil/a.

Lep večer še naprej!

Ojej kakšna mafija pa je to,zakaj pa policija ne naredi kaj, če takole ropajo nedolžne ljudi. Kje so pa našli moj emajl?

Zakaj pa moram čimprej zbrisat emajl, ali lahko oni prek emajla vdrejo v moj računalnik in me oropajo?

Ne pretiravaj no, tako pismo vsak dan dobi na stotine ljudi – in če bi jih na podlagi tega maila oropali, bi verjetno že pisalo v časopisih. Dejansko pa so že pred davnimi leti opozarjali pred takšnimi pismi, očitno je čas, da novinarji naredijo nov krog za neposvečene.

Oropali bi te v smislu, da bi zahtevali nakazilo predujma za stroške in podobno – recimo 200 evrov (v resnici ne vem, kakšen znesek zahtevajo).

odgovori jim, pa te bodo zasuli s spami.
če pa že daš št. računa daj od kake zprne frendice

Mislim da se jim gre za krajo identitete…. pač če si naiven in jim pošlješ svoje podatke. Tako da – ja, itak brišite take maile.
Aja, je pa zdej fora, da sedaj lahko prejmeš taka pisma tudi že v KAO slovenščini. So jih “vrgli” v translator program in potem dobiš pismo v indijanski slovenščini. 🙂

prednisone 5mg over the counter buy cheap prednisone where to buy prednisone in australia
https://prednisonet.online prednisone over the counter south africa
prednisone prednisone 20 mg purchase prescription prednisone cost

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close