Kaj storiti?
ivjo.
Eno vprašanje, vaše mnenje. Mogoče bo zvenelo otročje, najbrž je, ampak kadar so vmes težave z moškimi, je vedno na otročje ja :))
Fant je užaljen, jezen name, prizadet, kakorkoli, ni želel govoriti o svojih čustvih z mano, silila vanj nisem, vem pa, da ni ok med nama. Dal mi je jasno vedeti, ker me tudi zvečer včeraj ni želel videti, bil je utrujen od dela in je šel domov, čeprav to sicer ni nikoli problem.
Skratka, trmast je kot bik, opravičila sem se za tisto, kar sem rekla, kar ga je kao zmotilo. Zdaj pa ni ne duha ne sluha o njem. Ali bi ga ve kontaktirale in mu poslale kakšno sporočilo, v smislu kako je ali si je kaj spočil..ali bi ga pustile pri miru, da prebavi, kar ga muči in da se javi sam, ko bo pripravljen. Strah me je samo, da bi moj molk dojemal kot da mi je vseeno in da ne čutim nič, če bi mu pisala pa, da bi to čutil kot pritisk.
Ne mi pametovat, prosim, da sem otročja itd…ja, mogoče ampak trenutno se počutim grozno in upam na kak pameten odgovor, sama nisem tolko pametna 🙁
hahaha, ja sej bom mogla spremenit nick, ker mam non stop ene težave pa me že mal preveč poznate 🙂 sam problem je, da si jih same povzročam..pač slaba samopodoba itd…bo treba res začet na seb delat. Sicer pa hvala lepa za odgovor, mislim, da sem to rabila.
antilopa: ja, vem, da izgledajo problemi “problemčki” sam od vsakega problemi so zanj najhujši in ogrooooomni.. 🙂
lp obema 🙂
Chuchi, saj je v ženski naravi, da malo dramatiziramo, zato ti sploh ne zamerim(o). :)) Niso pa vsi moški enaki. Eni rabijo prostor zase, drugi pa se držijo ženske kot klopi. Mi tu na forumu zgolj ugibamo kakšna je tvoja konkretna situacija, kakšen pa je on po naravi, pa boš morala ugotoviti sama, ne glede na to, kaj ti mi napišemo.
Ja, jaz sem v primerjavi tudi z drugimi ženskami prava drama queen 🙂 Bi bila vesela, če bi blo drugače, sej mogoče enkrat bo, ko bom kej nardila na sebi pa postala bolj samozavestna in bolj zaupala vase. Upam, da kdaj tudi to doživim 🙂 Vem, da niso vsi moški enaki, tale je še posebej poseben patron 🙂 Ravno s toliko slabimi izkušnjami in toliko star, da je zategel in trmast kot bik 🙂 Pa očitno še vseeno otročji, če trmari za vsako bedarijo.Eh, rada ga mam, preveč, zato pa je tako.Skupaj pa sva še premalo časa, da bi vedela ravno za vsako situacijo, kako reagirat 🙁 Upam, da se bo taktika pusti, da se pomiri in počakaj obnesla 🙂
lp
Z odtegovanjem pozornosti te “kaznuje”, ko kuha mulo. Menda bi te rad “prevzgojil”? Zdaj verjetno čaka, da se na kolenih pokesaš in ga prosiš odpuščanja, čeprav se ti še sanja ne, s čim konkretno si ga prizadela!? To se mi zdi otročje in manipulativno z njegove strani, da zbeži in se umakne, ko bi se morala po(govoriti) o težavah, ker tako obvelja vedno njegova, saj je tebe potem strah, da ga naslednjič sploh kaj vprašaš, da ga slučajno ja ne bi “užalila”. Takšna komunikacija je na psu.
Meni se pa ne zdi, da je to prevzgajanje, in če siliš v nekoga, ko rabi svoj space, je to ker je tebe strah, on si ne bo mislil da je tebi vseeno, pa saj to veš. Odvisno kaj sta imela, nekaterih stvari sicer ni možno vzeti nazaj, do nekaterih pa pač pride v zvezi kot taki, ko se značaji (preveč) brusijo.
Včasih je vseeno boljše manj reči kot več.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] že zjutraj sem mu poslala sms, čisto nedolžen, pač da izkažem skrb zaradi njegovega včerajšnjega slabega počutja. nobenega odgovora. potem sem ga še vseeno poklicala (dvakrat) očitno je, da se mi tip ne javlja na telefon, očitno je, da to ni noben odnos in očitno je, da takšno obnašanje mene odbije prej kot prevzgaja.
hvala vsem za odgovore, ni mi vseeno, še zdaleč ne, ampak ne vem, če tole vse skupaj kam vodi oziroma če ni že kar sam odločil, da nikamor ne vodi. vem, da bo še par dni hudo potem pa se bom nekako že navadila, samo se mi zdi, da če z nekom končaš je fer, da mu vsaj poveš to in ne da mrkneš ter se ne javljaš na telefon. sem dala že to skos pri enem bivšem, pri njem je trajalo cel teden, bila sem z njim 4 leta potem pa sem ga pustila. te napake ne nameravam ponovit.
lp vsem
To je logično, da te noben moški ne bo prevzgojil.
Me pa zanima, če sploh sama veš kaj bi sama rada in kaj pričakuješ od moškega in če lahko to tudi sama ponudiš, kar od njega pričakuješ. Mislim na splošno, ne od trenutnega.
Kaj bi moral moški delati in kakšen bi moral biti, da bi tebi bilo prav in bi bila z njim zadovoljna ?
Kaj če bi mu dala saao čas? En sms je bil dovolj, potem si ga šla še 2x klicat, Če je slabe volje, ga pusti pri miru, noben ne mara da se ga takrat dreza in ti tekaš za njegovo pozornostjo kot mala deklica. Preveč energije vlagaš vanj, vlagaj jo raje vase in v svoje zadovoljstvo, ki naj ne bo pogojeno z njegovim, štekaš?
ja, pustu zares, prek smsa, ker se ne želi pogovarjat, ker mu nimam kaj povedat, Razlog? Je reku, da so mi prijatelji na prvem mestu, pred njim, kar ni blo res, pa vendar očitno nisem znala pokazat kakor je..skupaj sma bla en mesec in ne, ni moja prva veza, sem pa zaljubljena tako, da…ehh…
zdajle nekam grem, zato tko na hitro pišem in nepovezano..vse skupaj najbrž ni prav, pa vendar trenutno ne vem, kako bom brez njega..:(((( žalostna sem in ni povratka
Matjažko, ne dramatiziraj. Tukaj je tebi zatajil šesti čut. Močno dvomim, da je res imela prijatelje na prvem mestu (tudi sama je to napisala). To je bil njegov priročni izgovor.
Chuchi, pusti ga naj se sam prvi javi in takrat naj se ti ne šibijo noge, ampak ga kar direktno vprašaj, kaj ga je motilo. Tip očitno nima stila, da tako pušča punco preko SMS-a. Na ta način se izogneš temu, da sogovornika gledaš v oči. V očeh pa je vedno resnica.
Veš, nekatere ženske imajo zelo dobro intuicijo, ampak lahko tudi popolnoma zataji, ker pride do izraza slepa pega pri ocenjevanju moškega, če so zaljubljene. Takšni potem lahko z njimi manipulirajo, kakor se jim zahoče.
Ne vem, zakaj me ti sedaj nisi (hotela) razumela??? Saj si to potrdila, kar sem jaz napisal!?? Ljubosumen je celo na njene prijatelje/prijateljice, da ne ždi skoz z njim, da bi jo imel “na kratko”. in tako kot otrok, ki se kuja, poskuša izsiliti od nje določeno vedenje, seveda, ki bi bilo njemu po godu. In to ni nič drugega kot oblika nasilja in dokaz, da je ne spoštuje.
Antilopa, prijateljica, se precej strinjam s tabo.
chuchi se mi zdi, da si za nekoga, ki ima otroka in spričo tega čisto dovolj nepredvidenosti v življenju, majčkeno preveč neuravnovešena. Mah midva sva se tudi razšla nekega lepega dne preko telefona. No vsaj jaz še en teden nisem vedela, ali on misli sploh resno… heh pa čeprav take konce on še bolj obsoja kot jaz.. se spomnim, ko sva o tem govorila kot srečen parček in kako čustveno je zagovarjal stališče, ki se ga sam pol ni držal… to je bila menda edina reč, ki se ji je izneveril, mi je prav hecno zdaj… chuchi, prijateljica, tebi bo to tudi hecno, verjetno še prej kot je blo meni…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] No, si že sama pravilno ugotovila, da si prava drama queen. V manj kot dveh mesecih si imela s tem fantom toliko problemov, kot jih drugih nimajo v 20 letih zakona …
Seveda bo “sčasoma” manj bolelo … mislim, da bomo tole bolečino lahko merili v tednih, glede na to, kako hitro in burno tebi dogaja. Kot ti je boom odgovoril že v eni prejšnji polemik zaradi tvojega fanta: odrasti. Drama queens so simpatične samo v filmih.
Forum je zaprt za komentiranje.