Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kaj storiti ko jeje črn ekran?

Kaj storiti ko jeje črn ekran?

Zdravo. IMam en problem. Pri nastavitvah za spremembo zaslona se je nekaj delalo in se je hotel zamenjati zaslon. Ampak ni šlo izbrat želenega in se je po pomoti kliknilo in je cel črn ekran. Vidijo se vse ikone, vse normalno dela, samo kaj ko je ekran črn in se na slepo tipka, ko pa ćželim nazaj na nastavitve in popravit pa ne znam, ker nič ne vidim kaj piše. Vidim samo puščice in nič druga. Sem že probala z Če kdo kaj ve bi prosila da mi pove kako se naj znebim te ,,črnine,, HVALA

Aja, probačla sem ga vrniti na stari datum nazaj, pa se tudi to ni dalo uredit, ker ni sprejelo. Vsaj tako je napisalo. Hvala

TO SE JE TUDI MENI ŽE NAREDILO

malo sem se igrala z desno miško po desnem spodnjem modrem robu in
kar iskal in mi je nekako ratalo

drugič sem ga ugasnila iz elektrike, pa je ratalo

srečno Bodi, kar si, ostalih je tako že preveč!

Tiffany hvala ampaka sem že uredila zadevo. Hčera se je res malo igračkala in je spremenila barvo za odzadje zaslona in pač nastavila na črno. Pol pa res ni več vedela kaj naj sedaj. Jaz pa sem pač malo na slepo iskala vse skupaj in nekako po 2 urah našla nazaj nastaviti barvo na modro odzadje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close