Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj ste zmanjšali v krizi

Kaj ste zmanjšali v krizi

Emancipacije ne šljivim 5%.[/quote]

Jaz pa gentlemenstva ne 🙂 razen v posebnih primerih za posebne osebice….[/quote]

To ni isto, če zate je, tudi prav.

Mogoče imam samo malo vrh glave, kako me začneš v vsaki temi brezveze nekaj podrkavat. Sem lepo civilizirano razložil svoje vidike varčevanja, nakar priletiš ti z brezvenimi in porogljivimi ” ha ha , kaj podpiraš delo na črno”..”kaj ne hodiš na izlete, se vas 5 vozi z avtom..”?

Mislim, brezveze.[/quote]

Vzeto na znanje. Moj stil pisanja je drugačen od tvojega, poln smajlijev in podobno. Temu primerne so tudi moje izjave, ki jih ti jemlješ močno osebno. Ni blema…kot da me ni.

Nisem zagrenjena, prej bi rekla “odbita”:)). Prav dobro se spominjam pvt, le kdo bi to pozabil:)). Evo že pometam…happy?:)

Moj lajf je drugje, ne tukaj.

Nisem zagrenjena, prej bi rekla “odbita”:)). Prav dobro se spominjam pvt, le kdo bi to pozabil:)). Evo že pometam…happy?:)

Moj lajf je drugje, ne tukaj.[/quote]
Po številu prispevkov sodeč ni temu tako. Preveč lajfa zapraviš na forumu, si že rekorderka postala !

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sorry – toda kaj pa potem počneš tu?

Nazaj k temi:
– preselila sem se v slabše stanovanje s cimrami
– manjši in bolj premišljeni šopingi hrane in oblačil, obutve
– menjava avta se je prestavila za nedoločen čas

Se pa strinjam z enim mnenjem na začetku – več bi bilo potrebno zapravljat, da se rešimo krize in da gospodarstvo spet steče. Samo država žal tega z višjimi davki in manjšimi plačami žal ne bo spodbudila.

To je zelo racionalno!

Nasploh v Sloveniji pogrešam družbeno sprejetost takega načina življenja, ki je v tujini čist normalen. Ne, pri nas folk joka doma pri starših, ker nimajo keša za samostojen namen ali nakup nepremičnine.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ja, samo oni tam zgorja se tega ne zavedajo. Manjše plače, višje cene, manjši socialni transferji, penzije, regresi – posledično marsikdo manj zapravi.
Kolikor se okrog ozrem nas je veliko, ki so se nam dohodki zmanjšali. Cene so se pa vsem zvišale. Torej edino tisti, ki so jim šli dohodki gor, lahko več zapravljajo.

Sorry – toda kaj pa potem počneš tu?[/quote]

Zabavam se:). Pa ti?:)

Moj lajf je drugje, ne tukaj.[/quote]
Po številu prispevkov sodeč ni temu tako. Preveč lajfa zapraviš na forumu, si že rekorderka postala ![/quote]

No, še vedno imam lajf drugje. Očitno pa zmorem tudi tukaj:)). Fouš?

Sorry – toda kaj pa potem počneš tu?[/quote]

Zabavam se:). Pa ti?:)[/quote]

Ne vem, zapravljam čas predvsem.

skladno s predlogom ZlateRibice smo se desci zmenili, da (se) bomo več trošili.
Zdej bo vsak obdeloval po tri sosede.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zabavam se:). Pa ti?:)[/quote]

Ne vem, zapravljam čas predvsem.[/quote]

Škoda časa. Čas je omejen zato ga vsaj pametno troši….

A ti lahko jaz eno odstopim. Dovolj sta mi dve…

Dohodki se mi niso zmanjšali, so se pa žal povečali odhodki…nekaj se da prišparati že, če namesto v trgovine M., S. in T. greš v L. in H.

Ne vem, zapravljam čas predvsem.[/quote]

Škoda časa. Čas je omejen zato ga vsaj pametno troši….[/quote]

Uuuuuu, kakšna modrost 😛

Škoda časa. Čas je omejen zato ga vsaj pametno troši….[/quote]

Uuuuuu, kakšna modrost :P[/quote]

Morda je morda ni.. vem le da čas je denar, tukaj pa je govora tudi o slednjem, da ga ni dovolj. Torej, če že trošiš čas in s tem ne služiš, ga troši vsaj tako da se zabavaš…

Uuuuuu, kakšna modrost :P[/quote]

Morda je morda ni.. vem le da čas je denar, tukaj pa je govora tudi o slednjem, da ga ni dovolj. Torej, če že trošiš čas in s tem ne služiš, ga troši vsaj tako da se zabavaš…[/quote]

Se kar strinjam. Denar pride in gre, čas, ki ga zabiješ z napačnimi ljudmi pa ti nihče več ne povrne…

Morda je morda ni.. vem le da čas je denar, tukaj pa je govora tudi o slednjem, da ga ni dovolj. Torej, če že trošiš čas in s tem ne služiš, ga troši vsaj tako da se zabavaš…[/quote]

Se kar strinjam. Denar pride in gre, čas, ki ga zabiješ z napačnimi ljudmi pa ti nihče več ne povrne…[/quote]

Brano med vrsticami: tu vsi zabijamo čas z napačnimi 😀

Se kar strinjam. Denar pride in gre, čas, ki ga zabiješ z napačnimi ljudmi pa ti nihče več ne povrne…[/quote]

Brano med vrsticami: tu vsi zabijamo čas z napačnimi :D[/quote]

Ne, to si povedala. Napisano pa je bilo drugače…

Brano med vrsticami: tu vsi zabijamo čas z napačnimi :D[/quote]

Ne, to si povedala. Napisano pa je bilo drugače…[/quote]

Zakaj si prezrl “:D” ? Nekatere jutrišnja polna luna že danes “meče” 😛

No, jaz ne šparam v klasičnem smislu, ne trgam si od ust. Samo racionalno razporejam porabo svojega denarja. In to od dneva, ko sem dobila prvo nakazilo prek študentskega servisa, dalje.

Ne, to si povedala. Napisano pa je bilo drugače…[/quote]

Zakaj si prezrl “:D” ? Nekatere jutrišnja polna luna že danes “meče” :P[/quote]

Zato ker nisem navajen na 😀 ampak na 🙂 in sem ga gladko spregledal 🙂 😀

Nisem zagrenjena, prej bi rekla “odbita”:)). [/quote]

Goldfiševa, zlate ribice niso posebni eksoti, ampak je navadna domača vrsta. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

A ti lahko jaz eno odstopim. Dovolj sta mi dve…[/quote]
lenoba izkoriščevalska ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close