Kaj ste zmanjšali v krizi
Manj se vozim, enostavno.
Delo na črno podpiram. Zakaj ga ne bi?[/quote]
Ja, tu se kar da prišparat. Dobro premisliš, da več stvari ob eni vožnji opraviš. Če se da, greš s kolesom. Največ pa se prihrani, če paziš že pri nakupu avta. Kupiš takega, ki manj žere. Pa še cenejši so. Največ žrejo dragi BMW, terenci…
Vprašanje je bilo namenjeno tistim, ki se jim je plača zmanjšala. Tisti srečkoti, ki se vam ni zmanjšala, je logično, da vam ni treba varčevat.
Jaz sem prej kar pridno dajal na kup za stanovanje, zdaj pa so ti varčevalni obroki vse manjši.
Pazim pa, da manjšam porabo bencina, da ne kupujem že pripravljene hrane, ampak jo doma pripravim, da ne hodim v lokale na malico. Da prinesem malico s sabo v službo.[/quote]
Vem, se opravičujem. Moja plača je ostala enaka. Razmišljanje se mi je spremenilo zaradi nekaterih ključnih stvari v lajfu in zdaj si pravim, da je treba uživati v tem trenutku. Seveda mislim tudi na svojo starost, ampak kje je še toooo. Sem le proti brezglavemu varčevanju za vsako ceno.[/quote]
A si kavo spila in ti je nadutost mal pošla? 🙂 Lepo se ven vlečeš…
Tu se tudi verjetno pozna recesija..Mislim glede takšnih, ki plačajo same. :)[/quote]
Obup 🙂 res. Saj povabi še, sam ko pa pride cajt za plačat, pa kelnar zraven stoji.. ona pa menca pa se dela neumno (jaz se delam še bolj) pa išče po torbici in začne stvari zlagat na mizo… seveda moram takrat it na WC, da se ne začnem režat zraven… skratka, ko pridem nazaj je poravnano. Res jim je problem 🙂
Glej, nehaj me drk…v glavo, ker ni več zanimivo.
LP[/quote]
Folk to počne, očitno si se našel v zapisanem al si pa u iber zategnjen. Po moje prej slednje.[/quote]
Baby, mogoče pa imaš danes “Marko” sindrom in res mal težiš… Spet ni blo nič sinoči? Razen polne lune seveda, da jo ne boš uporabila za odgovor 🙂
Tu se tudi verjetno pozna recesija..Mislim glede takšnih, ki plačajo same. :)[/quote]
Obup 🙂 res. Saj povabi še, sam ko pa pride cajt za plačat, pa kelnar zraven stoji.. ona pa menca pa se dela neumno (jaz se delam še bolj) pa išče po torbici in začne stvari zlagat na mizo… seveda moram takrat it na WC, da se ne začnem režat zraven… skratka, ko pridem nazaj je poravnano. Res jim je problem :)[/quote]
enTip, morda bi moral biti bolj previden koga vabiš na kavo oz kdo te vabi 😛
Da plača on v takšnih primerih je bolj “gentelmensko” in čisto nič drugega, morda je preverjala, če si to.
Folk to počne, očitno si se našel v zapisanem al si pa u iber zategnjen. Po moje prej slednje.[/quote]
Baby, mogoče pa imaš danes “Marko” sindrom in res mal težiš… Spet ni blo nič sinoči? Razen polne lune seveda, da jo ne boš uporabila za odgovor :)[/quote]
Polna luna pride, jutri:). Saj me poznaš…moj karakter je težek:).
Obup 🙂 res. Saj povabi še, sam ko pa pride cajt za plačat, pa kelnar zraven stoji.. ona pa menca pa se dela neumno (jaz se delam še bolj) pa išče po torbici in začne stvari zlagat na mizo… seveda moram takrat it na WC, da se ne začnem režat zraven… skratka, ko pridem nazaj je poravnano. Res jim je problem :)[/quote]
Da plača on v takšnih primerih je bolj “gentelmensko” in čisto nič drugega, morda je preverjala, če si to.[/quote]
Recesija ljubica, recesija 🙂 glede gentlemenstva pa … si že slišala za emancipacijo? 🙂
Kaj te briga, kaj počnem in česa ne. Nekateri imamo realno življenje in realne probleme, za naše potrebe ne skrbijo starši in ja, včasih moramo kje priškrniti. Me veseli, da v nekih srečnih dolinah živite taki, ki vam ni treba, ne vem pa, zakaj bi o pasteh življenja razpravljal ravno z vami.
Baby, mogoče pa imaš danes “Marko” sindrom in res mal težiš… Spet ni blo nič sinoči? Razen polne lune seveda, da jo ne boš uporabila za odgovor :)[/quote]
Polna luna pride, jutri:). Saj me poznaš…moj karakter je težek:).[/quote]
Poznam, zato pa je tvoj telešček toliko lažji, pa se zadeva skompenzira 🙂
Kaj te briga, kaj počnem in česa ne. Nekateri imamo realno življenje in realne probleme, za naše potrebe ne skrbijo starši in ja, včasih moramo kje priškrniti. Me veseli, da v nekih srečnih dolinah živite taki, ki vam ni treba, ne vem pa, zakaj bi o pasteh življenja razpravljal ravno z vami.[/quote]
Kaj je s tabo človek? Zakaj sploh prihajaš na javni forum, če ne moreš brati drugih mnenj? Mene res nič ne briga. Sodelujem, pišem…včasih večje, včasih manjše neumnosti. To mi je zabava. Vsi imamo probleme, nisi tako poseben kot bi si želel biti. Moj odnos do denarja je normalen. Zapravljam po svojih zmožnostih in to brez podpore mamice. Nisem zapravljiva in se poslužujem ciljnega zapravljanja ter ne brezglavega trošenja, ker ne bi imela drugih stvari za počet. Nisem zasvojena s potrošništvom, razumem pa, da je treba v teh časih tudi trošiti in si ne samo trgati od ust. Zavedam pa se, da nismo vsi na istem.
Tvoja največja “past” je ta, da si zagrenjen!
Da plača on v takšnih primerih je bolj “gentelmensko” in čisto nič drugega, morda je preverjala, če si to.[/quote]
Recesija ljubica, recesija 🙂 glede gentlemenstva pa … si že slišala za emancipacijo? :)[/quote]
Emancipacije ne šljivim 5%.
Mogoče imam samo malo vrh glave, kako me začneš v vsaki temi brezveze nekaj podrkavat. Sem lepo civilizirano razložil svoje vidike varčevanja, nakar priletiš ti z brezvenimi in porogljivimi ” ha ha , kaj podpiraš delo na črno”..”kaj ne hodiš na izlete, se vas 5 vozi z avtom..”?
Mislim, brezveze.
Mogoče imam samo malo vrh glave, kako me začneš v vsaki temi brezveze nekaj podrkavat. Sem lepo civilizirano razložil svoje vidike varčevanja, nakar priletiš ti z brezvenimi in porogljivimi ” ha ha , kaj podpiraš delo na črno”..”kaj ne hodiš na izlete, se vas 5 vozi z avtom..”?
Mislim, brezveze.[/quote]
Nekaj hoče od tebe, pa si ne upa naravnost povedat. Mislim da si ji všeč….
Goldfish, če je že kdo zagrenjen na tem forumu si to ti. Samo spomni se najinega pogovora na privatu. Ti si me žalila, jaz sem se ti pa smejal :> Pa za no liferje si nas tudi že označevala :> Priporočam ti, da najprej pometeš pod svojim pragom 😉
Forum je zaprt za komentiranje.