Kaj so ti delci v cepivu in kasneje v krvi in tkivu?
med878, 01.10.2021 ob 08:32
???
med878, 01.10.2021 ob 08:43
Kaj pa potem so ti delčki?
To so superfantastični zdravilni mikrodelčki, ki jih ubistvu ni, sam osebe z nizkim iqjem jih vidijo…
???
Kolegica je bla cepljena in imela cca. 14 dni nazaj MR medenice, roka jo je zelo pekla tk, da japonci vedo, kaj govorijo!
CrazY FroG ?, 01.10.2021 ob 08:45
To so superfantastični zdravilni mikrodelčki, ki jih ubistvu ni, sam osebe z nizkim iqjem jih vidijo…
???
Kolegica je bla cepljena in imela cca. 14 dni nazaj MR medenice, roka jo je zelo pekla tk, da japonci vedo, kaj govorijo!
Ti jih torej v videu ne vidiš? Tam kjer kaže z miško vidiš ti črno?
Frogica te zajebava, ker ji je videti že vsega dovolj. To smo mi razlagali mesece nazaj. Japonska je umaknila AZ zaradi dokazanih kovinskih delcev v cepivih. Pri nas še vedno v uporabi, čeprav so nevrološke motnje dokazan možen stranski učinek. Tudi janessen. Odpriporočajo, pri nas ga uporabljajo. Vsi, ki smo to trdili, smo bili označeni za anticepilce in neizobražence.
Jaka401, 01.10.2021 ob 09:01
Frogica te zajebava, ker ji je videti že vsega dovolj. To smo mi razlagali mesece nazaj. Japonska je umaknila AZ zaradi dokazanih kovinskih delcev v cepivih. Pri nas še vedno v uporabi, čeprav so nevrološke motnje dokazan možen stranski učinek. Tudi janessen. Odpriporočajo, pri nas ga uporabljajo. Vsi, ki smo to trdili, smo bili označeni za anticepilce in neizobražence.
Mja….
Ne moreš priti do tolikšne moči, če ne spreš ljudstva med sabo. Nikoli ne bodo vsi podpirali enega, zato pa je treba razdelit in potem večat skupino privržencev. To jim je odlično uspelo. Nismo več vsi skupaj samo Slovenci, sedaj smo cepljeni in necepljeni. Sama sem necepljena prebolela, tako bo tudi ostalo.
Žal pa nihče ne poskrbi za cepljene s težavami zaradi cepiva kot tudi ne za prebolele s posledicami Covida. Ti dve skupini bosta v prihodnjih letih najbolj najebali.
med878, 01.10.2021 ob 09:14
Ne moreš priti do tolikšne moči, če ne spreš ljudstva med sabo. Nikoli ne bodo vsi podpirali enega, zato pa je treba razdelit in potem večat skupino privržencev. To jim je odlično uspelo. Nismo več vsi skupaj samo Slovenci, sedaj smo cepljeni in necepljeni. Sama sem necepljena prebolela, tako bo tudi ostalo.
Žal pa nihče ne poskrbi za cepljene s težavami zaradi cepiva kot tudi ne za prebolele s posledicami Covida. Ti dve skupini bosta v prihodnjih letih najbolj najebali.
Se povsem strinjam z zapisom.
A to je tisto kar je norica, ki je vdrla na TV Slo in trdila, da so v cepivu delci, ki se v telesu sestavijo v anteno in oddajajo signal, a sedaj so po novem odkrili mikrodelce, ki se sestavijo v čip, mene zanima čisto preprosta zadeva, v steklenički s cepivom je 5 doz, kako oseba, ki cepi ve koliko teh nevidnih delcev mora potegniti iz stekleničke v inekcijo, če jih potegne preveč jih premalo ostane za naslednje cepilce, če jih premalo bo pa zadnji dobil v obtok delcev za sestavo super računalnika, kaj se boste še anticepilci spomnili ?♂️
Anonimno 9174, 01.10.2021 ob 09:46
Zakaj bosta najebali najbolj? Kot trenutno izgleda, bodo najbolj najebali necepljeni.
Zdravstveno gledano. Cepljeni zato, ker bodo imeli vedno več težav, vedno več ljudi bo umiralo na daljši rok, zdravstvo pa ne bo primerno poskrbelo za njih, še manj pa pravočasno našlo vse, kar je cepivo v telesu povzročilo. Preboleli pa zato, ker se nihče, prav nihče ne ukvarja s posledicami Covida. V primeru prvih bodo čakali in jih odklanjali, ker “to pa ja ni cepivo krivo, psiha to dela”, v primeru drugih pa ker “to pa ja ni Covid kriv, psiha to dela”.
Najebali ne pomeni tole ubadanje z nesmiselnim PCT pogojem, to je samo kapljica proti morju težeav, ki jih bomo imeli. Iz zdravstevenga stališča gledano bodo najmanj posledic zaradi vsega povezanega s Covidom čutili nepreboeleli, necepljeni.
med878, 01.10.2021 ob 10:07
Zdravstveno gledano. Cepljeni zato, ker bodo imeli vedno več težav, vedno več ljudi bo umiralo na daljši rok, zdravstvo pa ne bo primerno poskrbelo za njih, še manj pa pravočasno našlo vse, kar je cepivo v telesu povzročilo. Preboleli pa zato, ker se nihče, prav nihče ne ukvarja s posledicami Covida. V primeru prvih bodo čakali in jih odklanjali, ker “to pa ja ni cepivo krivo, psiha to dela”, v primeru drugih pa ker “to pa ja ni Covid kriv, psiha to dela”.
Najebali ne pomeni tole ubadanje z nesmiselnim PCT pogojem, to je samo kapljica proti morju težeav, ki jih bomo imeli. Iz zdravstevenga stališča gledano bodo najmanj posledic zaradi vsega povezanega s Covidom čutili nepreboeleli, necepljeni.
Saj niste resni…. od kod podatki, da bodo cepljeni kar umirali na dolgi rok?
Prehiteli ste me, 01.10.2021 ob 08:43
…sem ravno hotel deliti ta link… Novinarska konferenca je potekala v živo 20. septembra 2021 na patološkem inštiutu v Reutlingenu.
Če ste to gledali, potem ste verjetno tudi odgovore resnih inštitutov glede teh “odkritij” teh penzionistov. Povzetek vseh pa je, da je to en bulšit.
sgasdg, 01.10.2021 ob 10:23
Saj niste resni…. od kod podatki, da bodo cepljeni kar umirali na dolgi rok?
Podatek je čisto realen samo ima eno napako, na dolgi rok bomo vsi umrli tako cepljeni kot necepljeni, bodo pa necepljeni imeli še eno orožje proti cepivu, ko bo umrl 80 letni cepljeni bodo lahko razvili svojo teorijo, umrl zato ker je bil pred 30 leti cepljen.
Forum je zaprt za komentiranje.