Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj si naj mislim………..???????

Kaj si naj mislim………..???????

S pounco sva bila par 2 leti. Na kar sva se razšla. Po pol leta sva se ponovno slišala in postala prijatelja, čeprav do nje še vedno nekaj čutim.

Na kar so se stvari razpletale in zapletale po svoje. Trdi da do mene ne čuti nič, me kliče vsak dan ali pa mi smsa. Pri meni ima kar nekaj stvari kot so majice in podobno. Nevem kaj si naj mislim v kaj to sploh pelje in kako naprej. Na nek način bi še vedno bil z njo, kljub temu da ona trdi da do mene ne čuti ničesar ljubezenskega…..zgolj prijateljsko.

LP L.L69

Nihče ne ve, kam ga življenje pelje. Pri tebi se gre bolj za to, da ti situacija verjetno ne ugaja. Predlagam, da se sprostiš in uživaš ali pa nekaj ukrepaš, pri čemer se lahko situacija obrne na boljše ali pa na slabše.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se pač razhajata v svojih željah in občutkih. Tu ni maš kaj. Bo treba naprej, njo pa pustiti kot del preteklosti.

Delaj se ravnodušnega in živi naprej. Naj kliče in smsa, saj ti to najbrž ni velik problem…

Verjetno ji malo boža ego, da te ima še vedno na lagerju, dokler se ne pokaže kaj boljšega. In kolegicam pri kavi lahko čveka, da jo non stop kličeš in tako naprej. Ko bo spoznala drugega, boš odpadel kot knof. Taki smo ljudje. Če ti je v redu, da se slišita vsak dan, potem uživaj, dokler traja. Ne bi jaz upala na karkoli več, sploh po tej izjavi, da ji ni do tebe. Če si izmišljuje in je resnica drugačna, je to butasto pri vsaki starosti.

to je tista prehodna faza po koncu veze, ko se noben nima drugega partnerja in si pac se vedno dober za silo, ce ne drugega vsaj za druzbo. Kak si bo enega novega navohala, bos za njo v istem trenutku nehal obstajat

Mislim daje dekle ki jo imam srčno rad da tudi ona mene .
Ter nikoli ne bom zameril če mi bo punca govorila resnico .

šele, ko ženska pri tipu pusti zobno ščetko in paket vložkov je to “označevanje/markiranje” terena

ja, človek ti ne bi mogo boljše razložit…
pustiš ji, da vleče elastiko v svojo smer. dalje vleče, bolj bo te bo speklo. torej…
amen. fertik. finito. pa good luck! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close