Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj si naj mislim?

kaj si naj mislim?

Pred pol leta sem spoznala njega…ljubezen mojega zivljenja.Nisem si hotela sploh se upati po propadli zvezi,da bom kdaj se ljubila.In se je zgodil cudez-spoznala sem njega.Vse je bilo super,vedno sva ticala skupaj,se pogovarjala dolgo v noc,intimno zivljenje pa se nikoli ni bilo tako magicno in carobno.Sele ob njem sem zacela resnicno uzivati.Zelela sem ga vkljuciti v svoje zivljenje,spoznal je moje starse,brata,nekaj sorodnikov in seveda moje prijatelje,s katerimi se je ujel krasno.In potem sva zacela vse vec casa prezivljati skupaj pri meni.Vedno samo pri meni.A me niti ni motilo.Dokler…nisem vsega malce bolje premislila.Vedno kadar sva bila v njegovem kraju sem dobila obcutek kot da ne zeli,da sem tam,kot da ga je necesa strah,sram,ali kaj podobnega,ne vem.Zelela sem spoznati njegove starse,zelela sem se cutiti del njegovega zivljenja.Vem,da sem z njim in da ne bom zivela z njegovimi starsi vendar…ne vem,veliko mi pomeni,ce nekdo zeli,da spoznam njegovo okolje,okolje v katerem zivi,katero mu veliko pomeni.Svoje obcutke sem mu tudi zaupala in je rekel da se motim,da naj mu dam malce casa.Kar sem tudi storila.Nekega dne me je poklical,da pride pome in da greva k njemu.Ko sem prisla sem se pocutila nezazeljeno,kot da sem ga “prisilila” v to dejanje.Po eni uri sem odsla.Nisem zdrzala vec.Od tega je skoraj mesec dni.Se vedno me motijo te stvari,moti me njegovo izmikanje,ce ga soocim s tem,motijo me ti obcutki,ki jih imam.Obcutki kot da nisem dovolj dobra zanj,za njegove starse,za njegove prijatelje,za del njegovega zivljenja.Ponoci ne spim,slabo jem,morda delam res slona iz muhe a vseeno me tako boli,tako moti pa ne vem kaj naj naredim.On ignorira te stvari,tako me razjezi,ne morem vec tako.Za ceno da ga izgubim…raje sem sama,kot da sem v zvezi,v kateri ni vse tako kot se zdi…pa ceprav ga ljubim bolj kot vse…

Iskreno ti povem, da sem tudi sama potrebovala veliko časa, da sem predstavila mojega fanta mojim staršem in nasploh prijateljem. Če dvomiš v iskrenost in v njegovo ljubezen, potem si lahko beliš glavo tudi s tem. Drugače pa se ne obremenjuj.

mogoče je pa tudi njemu hudo zaradi tega, a ti ni nikoli povedal, v čem je problem, ali se razume z domačimi? dokler ti ne bo povedal kaj in kako, boš še naprej slabo spala, razen če se boš s tem sprijaznila in ne mislila več na to. morala se bosta pogovoriti, naj ti orazloži, še sploh, če ve, da ti je hudo zaradi tega

včasih so pač starši taki, da ne moreš imeti z njimi nekega dobrega odnosa, še srečen si lahko, da se ne vmešavajo, ker eni so zelo vsiljivi, to pa še ne pomeni, da te niso sprejeli

je pa seveda razumljivo, da si želiš dobrih odnosov tudi z njegovo družino, če pa to ni mogoče, pa je najbolje, da to sprejmeš in se s tem sprijazniš, na to ne misliš, predvsem pa ne dopustiš, da to ogrozi vajino srečo!!!

želim ti vso srečo, poguma in mnogo razumevanja ter potrpljenja

LP

Točno tako kot je rekla Arianna, odlično povedano! Zagotovo ima nek vzrok zakaj se tako obnaša, zato se iskreno pogovorita o tem. Lahko, da se ne razume s starši (tudi sama imam ogromne probleme s predstavljanjem fanta doma) ali pa kaj podobnega, ne smeš ga kar tako obtožit, vendar je pošteno od njega, da ti razloži zakaj tako. Drugo bi seveda bilo, če te skriva pred vsemi, potem je lahko kja drugega narobe, kaj s kakšno bivšo, ampak pusti ga, da ti razloži v odkritem pogovoru.

Kaj če bi ti načela pogovor o njegovih starši, bratih, sestrah (če jih ima), tako na lep način kaj vprašaj, pa boš videla, kako reagira na te stvari. Če boš videla, da se ne želi pogovarjati, ga kar direktno vprašaj v čem je problem in povej svoje pomisleke.

O tem sva se ze ogromno pogovarjala,ve kako se pocutim,pa tudi o odnosih s starsi mi je veckrat govoril.Razumejo se dobro,vedno mi je rekel, sej bos vidla da sta moja dva cist cool osebe.Ne vem no…sj sem razumevajoca pa potrpim marsikaj,ampak tako cudno se obnasa.Tudi ce ga kdo klice po tel. se vstane in gre stran od mene,ko ga prosim,ce mi posodi tel. takoj vzkipi in rece zakaj ga rabis.A vendar ko on od mene to zahteva mu jaz seveda takoj dam vse in ce bi se js tk obnasala kot on dvomim da bi trpel to,kajti ko sem mu 1x rekla,da ne more k men,je ze takoj zacel aja a nism dobrodosel,a je problem da sem tam,itd. Resnicno ga ne morem vec razumet,ne vem vec kaj naj naredim,za vse sm sama,trudim se 100%,trudim se za oba.Vendar nekako ne uspeva…

ne vem, ga pa direktno vprašaj, zakaj vzkipi, če ga prosiš za telefon, vprašaj ga, zakaj pa ti nisi dobrodošla pri njih, če on tako užaljeno reagira, ko ne more k tebi, še vedno se mi zdi, da se nista dovolj pogovorila. OK, s svojimi se razume, zdaj pa naj ti pove še zakaj mu je težko tebe pripeljati domov.

Upam, da ni to vzrok, a mogoče noče, da bi vsi njegovi mislili, da se bosta poročila ali kaj takega,

nič drugega ti ne bo pomagalo, kot pogovor z njim, še bolj odkrit, kjer mora v svoje odnose z domačimi vključiti tudi tebe.

Zelo, zelo znana zgodba. Žal nisi edina v njegovem življenju. Zakaj bi vstajal stran od mize, če bi ga klicali starši? Zakaj bi te držal stran od kraja kjer živi? Po vsej verjetnosti ima poleg tebe še neko drugo dekle, najbrž kako bivšo-sedanjo punco in se ni pripravljen odočit in ima raje kar z obema tak odnos. Postavi ga pred dejstvo. Ali odkrit odnos ali konec. Za njegovo neodkritostjo se zagotovo ne skriva nič dobrega. in straši so le izgovor…

Da bi imel drugo se mi ne zdi verjetno sicer pa sem vedno lahko presenecena.Je pa res vse skupaj cudno,npr. vceraj je bila spet neka cudna situacija,ko je prisel k meni je nekaj pozabil & ker sem zelela da bi ostal je rekel da bo pac sel nazaj in pride potem nazaj.Potem sem pa rekla da grem zraven njega da mu ne bo dolgcas,in tipo se je totaln spremenil,je reku eh grem js rajs kr domov morm to pa ono se nardit…:) smesno.In je sel.Js pa na dolg sprehod.In v solzah spat.Ah.That’s life:)

Jaz tudi mojega nisem doma predstavila..trajalo je pa pol letaIn je bil prvi)..Vedeli so zanj..tudi veliko o njem..ampak spoznali ga pa niso…Nekako sem ga hotela povabit najprej,ko bo prazna hisa(zivim se pri starsih..)..pa kar ni bila…potem je bilo konec.. Jaz sem pri njem bila precejkrat,ampak ima svoje stanovanje in ni bil problem,ko pa sem slisala,da zame svojim starsem niti povedal ni,sem pa zelo zamerila..pa je rekel,da nima tak odnos z njimi,da bi jim razlagal svoje zasebne zadeve… Ah ja.. Itak je bilo konec.Vse skupaj pa ni bilo ok…

Tudi js mislim, da nisi edina v njegovem življenju. Če pa ni to, ima pa zagotovo neke skrivnosti, ki jih ne želi deliti s teboj. Nekako boš morala priti stvari do dna, če ne bo šlo z odkritim pogovorom, boš morala uporabit mal diplomacije in se it Šerloka Holmsa. Skratka, že zaradi sebe boš morala zadevo razčistit, želim ti, da kar najbolj ugodno za oba.

Punčka, hudo mi je zate, a tudi jaz sem mnenja, da nisi edina v njegovem življenju.
Bodi pametna, ne se iti detektiva, ohladi se in pojdi! Ne raziskuj kaj vse se skriva za tem, dejstvo je, da se tip čudno obnaša. Ne misli, da se take stvari izboljšajo. Se ne! Postajajo slabše in še bolj moteče, ko je odnos že nekoliko starejši. Pospravi se čimhitreje! Ni potrebno razlagat zakaj, naredi tako, da se boš ti čim manj vznemirjala. Prebolela boš tega in onega od prej! In ne pričakuj, da boš v naslednjih 6m spet srečala ljubezen svojega življenja. Tipi, ki se lepijo na rane niso ravno mega! Vzemi si čas in zaceli rane potem pa šele na tržišče za novo ljubezen!

Drži se in bodi pametna!

Če ti bo kaj pomgalo, mi lahko pišeš na hace666@email.si. Jaz sem imela identično situacijo, s popolnoma istimi situacijami in izgovori.

Preživela isto izkušnjo…in čez nekaj let (!!!) spoznala, da tisto obdobje nisem bila edina v njegovem življenju. Čeprav se je tudi meni zdelo, da ni mogoče da ima drugo. In je imel. Takratno bivšo, s katero ni razčistil pojmov še takrat. Vedno me je skrival v svojem kraju, me pripeljal k sebi zvečer v temi in me pred jutrom spet peljal domov (živi sam). Sicer pa imel 1001 izgovor zakaj noče v svojem okolju kam ven z mano…
Punca, mislim da to ne kaže na nič dobrega :((( žal 🙁

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close