Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj si moški mislijo o ženskah..

Kaj si moški mislijo o ženskah..

Osnovne stvari mora ja znat vsak narest, pa recepti kar mrgolijo povsod in če si pismen, ne sme bit problema. Za svojo rit znam poskrbet, ne rabim, da me katera pedena, pričakujem pa tud, da zna ona za svojo.

Mislim da nimamo taksnih spiskov z zahtevami kot jih imate zenske 🙂

Ob tejle temi sem se pa nasmejala.
Bom drugače vprašala? Zakaj bi v tem času sploh rabila moža?
Samska sem in je prav fino: plačo porabim zase in svoje stroške, delam kar hočem, nabavljam kar hočem, športam kolikor hočem, potujem kolikor zmorem. V glavnem vse fajn.
Če bi imela pa dedca in otroke: pa bi ta dedec pričakoval, da bi kuhala, prala, čistila za vsemi (zdaj to počnem samo zase), časa za športanje ne bi bilo, za potovanja tudi ne, dedec bi težil, če ne bi bilo kaj ok skuhano in oprano. Le kaj mi bo tako življenje?
Ni bolje biti samska kot pa imeti tako življenje? Samska in imeti ljubimca :).
Samska bom dokler ne bom našla moškega, ki ne išče gospodinje. Ker takega ne rabim. Bolje samska kot s tipom, ki ima žensko zato, da mu je gospodinja. Od takega odnosa ženske nimamo nič.
Smiselno je biti v razmerju oz. s partnerjem skupaj živeti, če vsak pol naredita po stanovanju/hiši. Imeti pa nekoga, ki samo čaka, da mu ženska opere, skuha in tako naprej je pa samo v korist njemu, njej pa ne.
Bolje sam živet in imet ljubimca :).

Kaksna tipicna moska svinja bi dejala zaradi bioloske ure ki tiktaka. Jaz pa ti dam povsem prav. Hej se ljubimca bos tule hitro nasla 🙂

moski111, domnevam, da ne spadaš v kategorijo moških, ki iščejo gospodinjo, zato mi daješ prav :). Če bi spadal, bi skočil v zrak.
Ne iščem ljubimca na MONu :).
Saj velja tudi v obratno smer, tudi moški bi lahko napisali, da ne rabijo določenega tipa žensk.

Mislim da je stvar specializacije. Zenske imate rade moske o znanju o telesu (zdravnike), moski pa se zadovoljimo s telesom 🙂

Če zna tudi kaj skuhat poleg tega, da rada seksa, je to samo dobrodošlo. Krivokljunka bi temu rekla dodana vrednost. :-)))

Seveda velja za moške isto: da je dobrodošel dober ljubimec, ki zna tudi kaj skuhat :).

Tudi to, da je zmožna biti tiho več kot 5 minutk.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

No, sem ženska sicer. Tiste, ki kot odrasle ženske res ne znajo nič, niti osnovnega, se mi smilijo (seveda isto mislim za moške; sploh ni bistvo v emancipiranosti). Slej ko prej pride na kakšnih dopustih ali taborjenjih do trenutkov, ko se delo razdeli in ko vidiš, da ne zna skuhati niti testenin, speči jajca se poreže pri rezanju paradajza … Ojoj. Je pa družba bolj kritična do takšnih žensk kot moških.

No, sem ženska sicer. Tiste, ki kot odrasle ženske res ne znajo nič, niti osnovnega, se mi smilijo (seveda isto mislim za moške; sploh ni bistvo v emancipiranosti).[/quote]

Zato pa hodijo ven jest, tisto nekaj osnovnega pa si že skuhajo. In to nima veze z nerodnostjo rezanja zelenjave in delitvijo dela. Ene pač ne marajo kuhat. Druge uživajo v ustvarjanju in peki raznoraznih hodov. Pri moji kolegici doma je bil vedno foter tisti, ki je kuhal za vse. Ne da mama ni znala, samo je on bolj užival v tem. Če se že gremo enakopravnosti in odprave razlik med spoloma (čeprav marsikomu to ne diši preveč), potem lahko moški tudi kuhajo in ženske menjavajo žarnice.

Tipičen pogled v hladilnik samskega tipa, ki ne kuha:

– 5 pirov
– 1 lubrikant
– ena full velka flaša coca-cole ali fante
– ena flaša pretečenega kečupa
– kranjske klobase ali hrenavke (rok uporabe do 21.10.2002)
– 1 jogurt (full velka flaša zopet)
– zaseka

rofl

Očitna edina stvar brez potečenega roka.

To sem dejansko vidla enkrat pri enmu tipu v hladilniku:) taka kombinacija.

Ahh važn da je pir,

pa zaseka.

Za kozlat od vsebine……fuj!

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Samica, pa ja nisi vege??? No, vsaj jajca bi lahko imel, ne? Da bi utrdil stereotip o tem, da moški znajo samo jajca spečt. Pri enemu sem pa jaz videla poln hladilnih domače zelenjave in sadja, v stranskih vratih vino, v zmrzovalniku ribjo sladico, no sadje, v glavnem… je pa zelo rad (in dobro) kuhal. In razvajal svoje ženske prijateljice. Netipični moški.

Nope, jem skoraj vse. To kar je navedla Princess, gravž od gravža, da niti ne odvže izdelkov, ki so izven roka….res se ti lahko obrne..vsaj jaz bi pobegnila ;D

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Sem poznal enega takšnega tipa. Imel je vse, veliko denarja….Občasno si je plačal prostitutko, pa čistilko…..In je govoril ravno takšne stvari, kot sem jih citiral….Da so z žensko sami stroški, da je bolje in ceneje, če si plačaš žensko…A v resnici so bile to le slabe tolažbe, saj je bil tip malo čuden in nasilen, zato nobena ni zdržala zraven njega več kot dva dni. Ker ni bil sposoben ustvariti normalnega odnosa, se je na takšen način tolažil, seveda pa zaradi tega ni bil nič bolj srečen.

Sem poznal enega takšnega tipa. Imel je vse, veliko denarja….Občasno si je plačal prostitutko, pa čistilko…..In je govoril ravno takšne stvari, kot sem jih citiral….Da so z žensko sami stroški, da je bolje in ceneje, če si plačaš žensko…A v resnici so bile to le slabe tolažbe, saj je bil tip malo čuden in nasilen, zato nobena ni zdržala zraven njega več kot dva dni. Ker ni bil sposoben ustvariti normalnega odnosa, se je na takšen način tolažil, seveda pa zaradi tega ni bil nič bolj srečen.[/quote]Strah pred bližino ali celo nezmožnost le-te, ko menda spričo višjih ciljev pozabiš na neke “manj vredne” prvinske človeške težnje. Samo kaj pa vem, počasi se mi zdi da bom še sama postala taka… sploh sem odkrila nekaj kar je boljše kot spati s tipom. In to ne samo jaz, to je pogosta deformacija po daljši zvezi, ki se ni izšla. Sem menda že napisala, da vsi niso za sparčkati se, in mogoče sem jaz med njimi. Ni vsakomur vse dano- življenje se ti zgodi, medtem ko si zaposlen z drugimi načrti. In jaz jih pravzaprav še sploh nisem delala–
Prosim brez psihološke obravnave, imam delo trenutno :)))

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Sem poznal enega takšnega tipa. Imel je vse, veliko denarja….Občasno si je plačal prostitutko, pa čistilko…..In je govoril ravno takšne stvari, kot sem jih citiral….Da so z žensko sami stroški, da je bolje in ceneje, če si plačaš žensko…A v resnici so bile to le slabe tolažbe, saj je bil tip malo čuden in nasilen, zato nobena ni zdržala zraven njega več kot dva dni. Ker ni bil sposoben ustvariti normalnega odnosa, se je na takšen način tolažil, seveda pa zaradi tega ni bil nič bolj srečen.[/quote]

Srečen?! Tip je bil do amena nesrečen in zmotno zaščitev v pogubnih utvarah.

Pri meni ne bi našla nič od tega, ne prej, ne sedaj. Kak jogurt mogoče, ampak mali. To si napisala bolj za hec a ne? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Prav zabavno res. Seveda so s ženskami sami stroški, ampak samo v njegovem svetu, saj je plačeval čistilko, prostitutko in še kaj verjetno. Verjamem, da je res imel kar nekaj stroškov. Prav žalostno je, kako slepi smo včasih ljudje. Ne vidimo niti sebe, kaj šele kaj dlje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Poznam to razmišljanje Katenjka. To pride v določenem trenutku, ko na nek način odnehaš na silo nekaj iskat in spoznaš, da je potrebno spremenit nekaj v pristopu. Ja, trenutno morda res verjameš, da ti ni dano, ampak vsem je dano. Le željo je treba najt, morda še kaj spremenit oziroma sprejet pri sebi in potem se bo pojavil. 😉

No, sem ženska sicer. Tiste, ki kot odrasle ženske res ne znajo nič, niti osnovnega, se mi smilijo (seveda isto mislim za moške; sploh ni bistvo v emancipiranosti).[/quote]

Zato pa hodijo ven jest, tisto nekaj osnovnega pa si že skuhajo. In to nima veze z nerodnostjo rezanja zelenjave in delitvijo dela. Ene pač ne marajo kuhat. Druge uživajo v ustvarjanju in peki raznoraznih hodov. Pri moji kolegici doma je bil vedno foter tisti, ki je kuhal za vse. Ne da mama ni znala, samo je on bolj užival v tem. Če se že gremo enakopravnosti in odprave razlik med spoloma (čeprav marsikomu to ne diši preveč), potem lahko moški tudi kuhajo in ženske menjavajo žarnice.[/quote]

Nisi me razumela. Nisem mislila delitve dela po spolu. Vse pa verjetno niso tako premožne, da bi hodile ves čas po gostilnah. In kaj bodo jedli njihovi otroci (ob dejstvu, da jih večina ima)? Brikete, Burger King hrano? Sicer pa mi ni do prepucavanja in prerekanja, samo mislim, da se že spodobi kaj skuhati, ne glede na spol, da ti je v življenju lažje.

Se strinjam, pa vendar obstajajo ženske (ala moja sestra), ki se najraje prehranjujejo zunaj. Julija, Romeo, kaka kitajska, tajska, Oštarija ipd. Saj, če greš v času kosil, še ni tak drago. Vem, da se meni tole ne bi splačalo.

Me pa prav srce boli, ko vidim cele družine se basat s krompirčki in nalivat z razredčeno kokalo v McDonaldsih. Upam samo, da so ti obiski bolj izjema kot pravilo. Glede na najnovejšo reklamo (raznovrsten zajtrk v McDonaldu) skušajo pritegnit ljudi pred službami oz. pred obiski hribov čez vikende, meni se zdi to katastrofa, da najbolj vreden obrok v dnevu nameniš fast foodu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close