Kaj si mislite o Kanglerjevih protežirankah?
KANGLER je sicer formalno oproščen, ker so morali po zakonu izločiti v več sojenjih dokaze, ki so bili pridobljeni brez naloga sodišča, torej policaji so prisluškovali in imeli tudi dokaze DA JE KRIV!!!! Ampak, je sodnik po zakonu moral to izločiti na predlog Kanglerjevega odvetnika. Torej Kangler je imel srečo, da so te dokaze izločili, ampak MORALNO JE PA ŠE KAKO KRIV IN TO SI LAHKO VSAK OD VAS MISLI SVOJE!!
—-, 09.01.2022 ob 13:12
Če lahko župan najlepšega mesta, zakaj Kangler nebi smel.
Odvetniki Kanglerja so zahtevali izločitve zaradi določenega razloga (tudi sprememba zakonodaje zaradi tega v času SDS vlade) in kasneje so se na isti razlog sklicevali tudi Jankovičevi odvetniki.
Če ne bi vlada ustrega Kanglerju, ne bi padla niti Jankoviceva sodba.
Anonimno, 09.01.2022 ob 13:45
Saj skoke čez plot ni delal samo Kangler, tudi drugi politiki in gospodarstveniki so se mastili po drugih stegenčkih. Recimo Cvikl ?, pa Zoki ima tudi rad intimo v dvoje, samo ne z Mijo … Sicer pa naj se imajo radi, če jim to paše ….
VAranje je vedno nesprejemljivo. In za politika razlog za odstop takoj, ko je znano. Ce laze najblizjim, lahko verjames, da drugim ne bo?
Ihhb n, 09.01.2022 ob 15:06
VAranje je vedno nesprejemljivo. In za politika razlog za odstop takoj, ko je znano. Ce laze najblizjim, lahko verjames, da drugim ne bo?
Moj odgovor je bil sarkazem, seveda da se vsi onegavljajo do konca in nazaj in da varanje ni sprejemljivo. Za nikogar, ne samo za politike.
zoki ma, 09.01.2022 ob 15:03
Zoki ma vsaj lepe učke in frizuro, lep nasmeh, če pa podivjani lajajoči veper skače po tebi, pa res morš met dober želodec.
Ampak res – se mi smilijo ženske s tako nizkimi kriteriji, bi morala bit res skrajna sila za pomembno dobrino ali življenje.
Zoki mi je bil vsaj simpatičen po videzu, bi šlo, ampak odkar se je opredelil za prisilno cepljenje, je pri meni izgubil vse pike.
Forum je zaprt za komentiranje.