Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj se trenutno dogaja v LJ (bežigrad, jarše?!)

Kaj se trenutno dogaja v LJ (bežigrad, jarše?!)

Pozdravljeni,

živim v Jaršah in trenutno (ura 23:50) na ves glas ropota glasna glasba, nebo kar sveti od luči – a mogoče kdo ve kaj se dogaja?!?!

Iščem po internetu pa nič ne najdem…v Tivoliju naj bi bil nek dogodek pa vendar dvomim, da se sliši do sem. Mi je pa neverjetno da v tej vročini in takšni uri zunaj dovolijo takšne prireditve…okna ne moreš odpret ker od tega razbijanja ne moreš spati, ob zaprtem oknu pa umreš od vročine. Groza 🙁

Na žalost je glasba naglas da se niti spat ne more. In to pred obletnico osamosvojitve ne more it človek niti normalno spat. Glasba bi lahko bila vsaj malo tišja.

Ta Ljubljana je postala mesto za pospešeno pisanje parkirnih kazni (tudi če maš listek par ur plačan in zamudiš par minut dobiš kazen), sami tujci, kaos, pogosto nesramni in nestrpni ljude in neurejenost. Ob 12h ponoči da tako nabijajo glasbo je nenormalno.

Pustite mladim da malo uzivajo po tem ko so bili 2 leti zaprti.. Jaz sem pa prav vesela ko to slisim, ceprav bom malo tezje zaspala.

Uživajo? Je še 100 drugih bolj pametnih in bolj zdravih stvari. Naj gredo v gore al pa v gozd ne sprehod. Včasih so bili tudi razni večerni plesi in glasba je igrala v živo. Ta tehno je pa s stališča glasbe neko nabijanje v tri krasne.

Ta slavna “demokracija” je včasih minus, saj je dovoljeno prav “vse”, če pa človek kaj reče je pa takoj označen za nestrpnega.

Zanimivo je tudi to, da v državah kjer imajo malo bolj tradicionalne navade, da so ljudje bolj strpni, prijazni in da je tudi manj kriminala. V določenih državah lahko pustiš odklenjen pa te bo čakal, enako je bilo v Sloveniji par desetletij nazaj. Kaj pa danes?

odklenjeno kolo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close