Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj se mi res že blede?

kaj se mi res že blede?

To bi bilo zame poniževanje in podcenjevanje s strani tvojega moža. Najlažje stvar uredi tvoj mož in sicer tako, da se ne zmeni zanjo. Pravi moški, ki te ima ženo rad, bi ravnal tako.

..Vse skupaj je figo vredno-škoda je že narejena!

Zlata trojica:
1.tvoj možek- na novo oz. sveže zaljubljeni “najstnik”, ki uživa ob vsej pozornosti, ki jo prejema od sosede “Goske”
2.soseda Goska- ki ti pred tvojim nosom dokazuje, da ni za staro šaro in ker ima za seboj že kar nekaj kilometrine, ve kako se stvarem-oprostite, moškim streže
3. in ti -tavžentroža (zame naivna, preveč popustljiva, premalo cenjena pri sebi in pri drugih…)

Na prvi pogled lahko rečem, da je vsega kriva- premalo JASNA, ODLOČNA, KONKRETNA, NEDVOUMNA komunikacija med teboj in možem ter med vama in sosedo Gosko! Verjemi, niti se ti ne blede, niti ne sanjaš in še manj si domišljaš-ja med tvojim in ga. Gosko se plete, kaj se bo izpletlo pa je odvisno od vseh vas-ne samo od tebe, (tvoj mož ni 3.leta star, da ga je treba za rokico držat in usmerjat, kaj se sme in kaj ne..)

Ogenj se je lepo razširil, vprašanje je kdo ga bo pogasil-ga.Goska zagoto ne!!

Tavžentroža drži se pregovora:Bolje preprečit nego lečit in bo vse ok.

Začni prijateljevat z njenim možem. Delaj isto kot ona, pa si bo hitro premislila.

ina.

Oj, ja stvar je zoprna. Jaz se še najbolj strinjam z eko. Ženska si liže rane na tvojem možu in katerikoli drugi bi ji prišel prav.
Če je tako super soseda se ti ukvarjaj z njo, debatiraj … in vprašaj, zakaj se tako očitno nastavlja. Možu pa povej, kako se ta super soseda smeši in nastavlja butastim tipom, ki so takoj slinasti, pri čemer si soseda samo svoj ego hrani. Upaš lahko, da se bo soseda skesana umirila in da se bo mož počutil osramočenega, ker je nasedel kot šolarček.
Želim ti, da bi se vse skupaj uredilo oz. ohladilo – tako soseda kot tvoj mož.

———————————————————
Avtor: Boom
Datum: 14-10-04 11:35

jao, jao, kolk nesamozavesti od nekaterih. Ja, to bo rešitev, babi kos pohištva v glavo, desca pa v tla vržt, pa bognedaj se poniževat pa kakšen kos erotičnega perila nase navlečt. Kaj pa če je tako razmišljanje lahko tudi eden od razlogov, ki kakšnega potegne k sosedi?
————————————————————

Boom, čipkasto perilo, dišeče svečke in masažna olja so uporabni pripomočki PREDEN imaš k#bo na vratih. Če pa je situacuja taka kot pri tavžentroži, bi pa vse to izpadlo prisiljeno, ceneno in po mojem mnenju verjetno tudi odbijajoče… ne vem, bi bilo treba slišati še kako moško mnenje. (Ampak objektivno, ker chick fight je itak čudovita hrana za moški ego)

Tudi sama mislim, tako kot so že nekatere napisale, da bi bil sosedi katerikoli dober, da le sama sebi dokaže, da še ni za v staro šaro. Če pa pri tem uspe še nekomu drugemu razbiti zakonsko idilo (po sistemu “zakaj bi bilo drugim boljše kot meni”), je pa sploh dosegla svoje.

Tudi zbujanje ljubosumnosti se mi zdi dvorezen meč. Moški imajo čudne vijuge v glavi in lahko bi možiček to tako razumel, da ima njegova itak “svoja posla”, torej tudi za njega ni ovir…

Po mojem bi bilo najboljše sosedi odkrito (in niti ne nujno diplomatsko) povedati, naj se spelje, naj si gre drugam dvigat samozavest. In upati, da bo razumela, čeprav je malo verjetno.

Joj Tavžentroža, kako te razumem, sama sem bila namreč v enakem položaju, tudi moja” prijateljica “je bila od njega starejša 10 let ! Hodila na obiske ko mene ni bilo doma, pod pretvezo, da je družinska prijateljica, otrokom nosila čokolado, mojemu soprogu pa non stop pihala na dušo.
Ko sem nekega dne opazila, da ima izredno visoke račune za gsm, da se umakne v drug prostor oz, ven, ko zazvoni njegov mobi, sem postala še bolj zvedava… Tudi ona je neprestano ponavljala, kako slabega soproga ima, da je ne ceni, da je premalo pozoren itd.( pri tem, da vem, da je doma pridno gospodinjil in vsak dan kuhal kosila).
Ker imava s soprogom skupen mobi račun, nosilec pogodbe pa sem jaz, sem nekega lepega dne popenila in dala naročit izpiske telefonskih klicev.Skoraj bi me kap. Govorila sta po 10x na dan, si na dan poslala po 10 in več sms-jev………
Zadeve nisem niti prespala ( za kaj takega sem preveč čustvena), ampak je bruhnilo iz mene kot kaka strašna poplava, povedala sem mu za izpiske, pa sploh ni upal popenit zaradi tega.Slaba vest ! Seveda je vse zanikal !!!!
Med njima baje ni bilo več od pogovorov in telefonskih klicev??!!Vztrajno je trdil, da do nje ne čuti kaj več od prijateljstva.
Nadaljevanje zgodbe je bilo takšno, da sem ji napisala pismo, povedala vse kar čutim(ostro) in od takrat naprej je k nam prišla samo še s svojim soprogom.Moj mož za pismo ni nikoli izvedel.Ali pa in mi ni povedal.
Ves čas pa mi je vztrajno trdil, da ljubi samo mene.
Stvari so se nato unesle, par let je bilo vse o.k. Je dober soprog, kakršen je pravzaprav vedno bil. Vse do naslednjega šoka. Ko sem po naključju izvedela, da si po elektronski pošti dopisuje z neko drugo “družinsko prijateljico”. Tokrat nisem odreagirala impulzivno, ampak sem se hotela prepričati, kam bo vse skupaj pripeljalo.Parkrat, ko ga ni bilo doma sem odprla njegov E mail in ugotovila, da ga pravzaprav snubi ona, ga dobesedno vabi v “prešuštvo” .Moj ji je seveda prijazno odgovarjal. Kmalu mi je postalo jasno, da se stvar ne bo nehala pri dopisovanju.
In sem spet povedala, da vem, njemu in njej!!!! Spet je prisegal……
Ves ta čas pa si me je v postelji vedno želel.Mi zatrjeval, da me ljubi itd.
Tako nekako sem vse skupaj sprejela.Živela naprej.Na trenutke trpela.Se spraševala, česa mu nisem dala, da je to iskal drugje!!?? Obtoževala”njegove nesojene ljubice”, sebe , njega !
Kaj boš naredila Ti, Tavžentroža, veš sama najbolje.Vsekakor naredi, kar ti narekuje srce in ne razum! Če ga še vedno ljubiš se boš za njega borila.
Iz vseh teh pripetij, pa sem potegnila samo en zaključek. da so namreč moški eni veliki otroci, da jim strašno godi pozornost, da še bolj kot ženske potrebujejo neke vrste potrjevanje ( očitno jim v tej moderni civilizaciji manjka tista izkušnja “moškega lovca” )
Sem pa še vedno v fazi, ko sem oprezna ! In to mi gre vedno bolj na živce in se prav vsak dan vprašam, zakaj za Boga milega se tako borim, da bi ostal ob meni! Pa še nekaj.Pred temi dogodki, sem bila precej samozavestna ženska.Opažam, da sem je (samozavesti) kar precej izgubila.Predvsem pa sem izgubila brezpogojno zaupanje in to me najbolj boli.
Tavžentroža , drži se!

Naj bo še tako hudo..če bi bila na tvojem mestu, ne bi norela, ampak bi tekmovala z njo, mozu ponovno zmesala glavo in uni stari kuri dokazala, da je samo moj!
In kmalu bi videla, se to da ali je cist out, zarad sosede in šele nato, bi mi bilo jasno, da laže in je res zaljubljen v njo, potem pa bi zadevi hotela priti do dna, naj se odloci, ona ali jaz!
Če je pametn, se bo zate, če pa želi okusiti nekaj novega, bo tudi to,ampak vsi se slej ko prej vrnejo nazaj domov, doma je še kljub vsemu najlepše…najboljše..med se polize vedno in povsod…in potem vidijo kaj imajo doma, kaj zgubljajo, to jim da preklet dobr mislit!

nc na silo, lepo se pomiri in bodi pametnejsa od nje, tvoj moz je, zvecer spi ob tebi, ob tebi je, bodi pregnana bolj ko je ona..zapelji ga…drzim pesti…saj znas..;)

prvič: stikati po partnerjevih stvareh ni lepo. zaupanje forever gone.

drugič: nimam velik stvari…še posebno pa vem, da ne morm imet človeka, hmm…ali lahko naštejete vašo lastnino…da, mam moža, ki je 100% v moji lasti…odlična investicija…ma to ne gre…nisem tvoj(a), nisi moj(a), pa čeprav te imam neznansko rad(a)

tretjič: vsaka šola neki stane. če ne na gsm, na mejl. če ne na mejl, pa kako drgač.

četrtič: in to me pravzaprav najbolj moti pri vsej stvari – odločala si se ti namesto njega. najverjetneje bi se tako in tako odločil zate, vendar možnosti mu pa nisi pustila, kajne?

petič: odrasel moški ni otrok. se pa nekatere ženske do svojih odraslih mož obnašajo kot do svojih otrok.

Jaz sem tudi za pretkan načrt izpodrinjenja sosede-kaj pa tale: vsakič, ko bo prišla v bližino, ji nameni skrajno ustrahujoč pogled, tako, da jo bo kar zmrazilo-seveda tako, da mož ne bo videl. On naj zaznava kot da tebe niti najmanj ne sekira stara koka, saj itak ne more tekmovat s tabo. Uglavnem igraj dvojno igro-eno zanj in drugo zanjo- ce ji bos napisala pismo, lahko ona tebe predstavi kot ljubosumno tepko pred tvojim lastnim možem in fino se ji bo zdelo, ko mu bo to razodela..zato nikar tega. Mogoče jo včasih zanalašč kje ”srečaj” na samem in bodi nadvse hladna in zoprna in ne pozabi na ustrahujoče poglede-prepričana sem, da jo bo kaj hitro minilo. Pred možem se pa naredi strašno samozavestno in samostojno, naj se zave, kaj ima in da to lahko izgubi!

Se strinjam s Trobentico, da smo moški veliki otroci, ki jim je velikokrat potrebno dopovedati, kje so meje. No, ne vsi, vsaj tisti, ki se niso nikoli zresnili, ali pa se v mladosti niso “zdivjali”.
Rešitev? Potrebno nas je zaposliti s čem pametnim, da misli ne uhajajo na sosede. Potem pa nam dati tisto, kar si zelo želimo. Predvsem v postelji.

Če kljub temu moški skačejo čez plot, jim ni pomoči. Ti so nezreli.

Opazujem soseda, ki ima nov avto in ga vsak dan pere, travco kosi vsak drugi, tretji dan, teče, da bo ohranil postavo. Iz sližbe pride zgodaj. Otroci so odrasli. Star je okoli 45 let. Samo čakam, da bo popenil, ker nima nič pametnega za počet in bo skočil čez plot. Ali pa je že, pa držijo v skrivnosti in se ne sme popoldne odmaknit od doma.

Boriti se boš morala za svojega moža, kot se za njega “bori” vaša soseda. Saj veš kaj pravijo – žensk se je treba bati.

Pogumno v boj!

Ma kaki boriti.Če sam ne uvidi ali pa noče uvidet da bo razbil družino ni vreden da se boriš za njega ker boš imela z njim zmeraj probleme.

Naj se ON bori za tebe.

No, saj približno enako razmišljava: ne veva kakšna je bila situacija preden je bila “k#ba” na vratih. Morda je naši 1000-rožci manjkalo ravno to: ena oprijeta majčka brez modrčka, da se vidijo napete bradavičke. Glede te vrste “k#b” pa morda samo namig: večina žensk, ki je danes okoli tridesetih, bo tudi nekoč stara štirideset i kusur in bogve kaj se bo takrat dogajalo v njihovih glavah: samodokazovanje ali jamranje, depresije in samopomilovanje. No ja, marsikatera pa tudi zbere toliko volje, da dvigne kljun in iz sebe nekaj naredi, da se prav lahko kosa z marsikatero 30 ali celo 20-letnico, in tako je tudi prav. Ergo, ni bilo mišljeno, da navleče čipkasto perilo samo zaradi situacije (ko “opasnost prođe” pa nazaj v razvlečeno trenerko), ampak da predvsem naredi nekaj na sebi in (recimo temu) zase in za svojo samozavest.

Kako bo njen dragi reagiral na vse skupaj, pa je precej odvisno od tega kaj na tej sosedi vidi:

Najbolj verjetna možnost je, da so mu vodilo neizživete seksualne fantazije. V takem primeru zna kakšna sprememba in pa odkrit pogovor doma naredit čudeže (pa kašna svečka in malo več življenja v postelji tudi), če pa gre za čustveno navezovanje (do katerega pa tudi ne pride kar tako), potem pa je stvar lahko precej zoprna in tudi spremembe ne utegnejo pomagati.

Obstaja pa tudi tretja možnost: da ga ta soseda samo en malček nateguje in vrti okoli prsta, če bi pa prišlo do akcije pa ji nog niti s klini in macolo ne bi spravil narazen.

Sicer sem se pa malo razkuril zato, ker (po nekaterih postih sodeč) nekatere res obravnavajo može kot svojo lastnino. Malo nižje je 41-x par stvari lepo napisala in se v marsičem z njo strinjam. Ko se moškemu enkrat pripelje, da je pristal na nivoju družinskega multipraktika in očeta ženinih otrok, je takorekoč z eno nogo že v tuji postelji, po vsej verjetnosti tudi čustveno.

Pa da ne bi kdo mislil, da se ženskam vse to skupaj ne dogaja.

Se popolnoma strinjam s tabo Kurec24cm. Ne vem kako ji lahko večina žensk svetuje, da se naj rihta za svojega nezrelega moža. Ti nasveti povedo, da je večina žensk na nivoju kokoši, zato vas pa moški ne spoštujejo in zato delajo z vami tako, kot je napisala tavžentroža. Če se je njen dec že zacopal v drugo, si lahko vtakne zlato pero v rit, pa ga ne bo pritegnilo.
Tavžentroža, popozdi do konca, pokaži da si močna oseba, ki se ne pusti teptati. Moža postavo pred dejstvo in če se ne bo takoj popravil, ga suni v rit! Malo samospoštovanja pa že premoreš, kajne??

hej…tega pa nisem napisala…očeta ženinih otrok!!!!!…ga ni

oče najinih otrok vendar…ma nikol oče mojih otrok, oče tvojih otrok, mama mojih otrok, mama tvojih otrok

Hm, kolk x-ov pa ti premoreš? Ha, moški smo pa tukaj v prednosti: poleg x-ov imamo še y-ne 😉

Vem, da nisi tega napisala. Sem pa jaz zrno dodal. Veš, glede tega čigavi so otroci je nekdo, davno nazaj, na teh forumih krasno napisal in bi se s tem kar strinjal. Nekako v tem stilu je šlo, da smo moški velikokrat lahko svojim otrokom le toliko dobri očetje, kolikor nam to dovolijo njihove mame. Pravim velikokrat, ne vedno. Mišljeno je bilo v tzem stilu: ali kot starš res sodelujem in se lahko tudi odločam ali moram delat strogo po navodilih, ker če kaj nerdim s svojo glavo, ponavadi nikoli ni dovolj dobro, če pa je dobro, pa prej nisem vprašal.

Ampak pustimo to, ker nima nobene veze z našimi 40-letnimi seksi sosedami, ki si najbrž želijo otroke samo delat, ne pa tudi naredit.

P.S.: tisto “najinih” je velikokrat bolj ali manj teorija oz. stvar kako si to kdo razlaga.

y je x, ki mu neki manjka…:) mam rajš dva x-sa… 🙂 pravzaprav x-ov kolkr čes…:)

prav nič ne manjka. tista š***** se je samo nekam drugam preselila :-))))

P.S.: Zvezdic ne avtoriziram. ‘bemti pa tak forum, kjer en čez druzga seksajo, ne moreš pa napisat niti pomanjševalnice od špice zaradi kao morale.

Pošlji oblikovano (18-10-04 12:12)

Točno tako je EQ.Lahko si da v rit zlato pero pa ne bo pomagalo kot si napisala.Tukaj pa ji zato večina žensk tako svetuje ker še jih je večina na pol otrok ,mladih in neizkušenih.

vsaka celica ma en x in en x, ki mu manjka š*****…celic malo morje…š**** malo morje…kam si že reku, da se pol tele š***** selijo?…:)))

Rečva takole: pri moških je med nogami, ampak še vedno ostaja š*****. Pri ženskah je š***** kot š***** sicer velikokrat prisotna v mislih, ampak in real ji manjka Š. Torej, kdo je zdaj nepopoln? :-)))

Poglej, če so vsa ta predvidevanja vsaj malo resnična se bo to kaj kmalu pokazalo, zakaj pa ne bi še ti malce moža pripravila, da razmišlja o tvoji ljubezni do njega…?
Privošči si trenutke zase, masažo, savno, predno greš v službo se naliči, oz za kamokoli se naliči, kupi si novo spodnje perilo…počni stvari, ki jih načeloma ne počneš…moraš, moraš pritegniti pozornost.
Delaj se kot, da ni popolnoma nič narobe, igraj, da si vesela, hkrati pa opazuj obnašanje moža.
kaj hitro te bo vprašal, ej lubica nekam vesela si zadnje čase?? v glavi si bo postavljal mnogo vprašanj…
Kar se pa sosede tiče, jo pa lahko diplomatsko malo zbodeš, npr. ko bo prišla s štrečimi bradavičkami, ji spusti kako nedolžno pod kolena, ampak tako da bo slišal tudi mož, ker je eno dejstvo, ženska brez modrca in da ji bradavice štrlijo do neba išče pozornost.

Vso srečo
Zaja

http://www.unikatnazaja.blog.siol.net/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close