Kaj se mi dogaja?
Zadnji teden se mi dogaja nekaj čudnega. Vsako noč sanjam kako se noro zaljubim v nekoga, sanjam celotno zgodbo, od tega kako ga spoznam, kako pride do prvega poljuba, kako se mi tla majejo pod nogami, čutim metuljče v trebuhu. Vedno se zaljubim v fanta, ki ga prej še nikoli nisem videla v življenju. Sanjam pa tako intenzivno da ko se zbudim prvih nekaj minut sploh ne vem kaj je res in kaj ne. Fanta imam tako živo pred očmi kot da bi res obstajal. Praktično se zbudim zaljubljena v osebo iz sanj in potem še cel dan razmišljam o teh sanjah in si po tihem želim da bi bilo res.
Naj povem, da imam fanta, ki ga imam rada vendar so me te sanje tako vrgle iz tira, da sem cele dneve zasanjana in se sprašujem kaj se mi dogaja.
Kakšen nasvet?
To se je tud meni vcasih dogajalo. Dolocene stvari sm tako zivo sanjala da sem bila potem se cel dan cudna. 😉
No to sm potem 1x povedala znanki ki se ukvarja z vsemi sortami new age zadevami in mi je ona razlozila da je to kao potovanje..da gres ti res v sanjah tja in da nekateri se to tako izucijo da grejo v sanjah vsako noc kamor zelijo.
Ne wem ce verjames v te zadeve ali ne..tko da.. 🙂
če sanjaš opoljubljanju zvezi menda to pomeni, da si želiš naklonjenosti in bližine. mogoče vama v vezi kaj manjka, mogoče čutiš, da ti ljubi ne posveča dovolj pozornosti? je mogoče premalo romantičen in pozoren do tebe? razmisli, kaj pogrešaš pri vama in ali to dobiš v sanjah. sanje dejansko veliko povejo, ampak jih ne smeš dobesedno jemat. so nekakšne prispodobe za tisto, kar želimo, kar nas preganja…
Forum je zaprt za komentiranje.