Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj se dogaja v Termah Topolšica z wellnessom?

Kaj se dogaja v Termah Topolšica z wellnessom?

Vem, da so imeli lep in nov wellness Zala ali kako se je že imenoval. Savne so bile zelo fajn, tudi savna mojster je imel programe. Zdaj pa imajo wellness že precej časa zaprt. Zaprli so s Covidom, ampak ko je bilo tega konec, v nasprotju z drugimi termami, wellnessa niso več odprli. Ali kdo ve, zakaj? Mar nimajo osebja? Ali ni škoda, da imajo dokaj nov in tako lep wellness kar zaprt? Se ne dela finančna škoda zaradi tega? Ravno prejšnji vikend sem hotela tja v savne, še dobro, da sem prej poklicala, da so mi povedali, da je trenutno zaprto. Ampak ta njihov “trenutno” zdaj traja že nekaj let!

Že nekaj let so zaprti tudi zunanji bazeni (vodni park Zora). Govorice pa so zelo različne. Od tega, da je bilo tako slabo vzdrževano, da jih je zaprla inšpekcija. Do tega da imajo velike težave z lastniki (pred leti so terme kupili neki rusi ali kitajci). Kaj je v resnici, pa ne ve nihče. Moje mnenje je, da so težko dohajali konkurenco, korona pa je vse skupaj potisnila čez rob. Recimo vodni park ima en sam samcat tobogan, čistoča nikoli ni bila na visokem nivoju, v samem kraju je premalo drugih aktivnosti, same terme pa tudi ničesar več ne organizirajo. Leta nazaj so imeli večkrat večere z živo glasbo, razno razne prireditve v parku, plesne večere … Že nekaj let pred korono pa je vse to počasi ugašalo.

Mislim da bo kar držalo:

https://www.novitednik.si/druzba/28566-pohlep-lastnikov-term-je-bil-prevelik

Ko se turizma lotijo ljudje, ki nimajo pojma o tem:

https://www.bizi.si/TERME-TOPOLSICA-D-D/

Trenutno je tja preseljen Dom za varstvo odraslih Velenje (ker se gradi nov dom).  Med korono so v Zoro preseljevali uporabnike doma Zimzelen (zelo neprimerno za takšen namen).

Biznis laufa – saj ne veš, a bi se smejal ali jokal.

Biznis je laufal kot je napisala avtorica. Kljub enemu toboganu.

Težave so bile že prej. Z notranjo savno.. torej težave z vodstvom in njihovim pohlepom.

Kot vsepovsod.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close