Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj se dogaja v glavi moških glavah ko želijo po eni strani bivšo nazaj?

Kaj se dogaja v glavi moških glavah ko želijo po eni strani bivšo nazaj?

Mah, kar nekaj nakladaš. Raje pošlji nage fotke.

Mah, kar nekaj nakladaš. Raje pošlji nage fotke.[/quote]

Ti pa si dober kar nage fotke naj pošljem uff te se bojim da bo prevelik naval;))

Ja se strinjam s teboj da po 12 letni zvezi ne ve kaj bi potem ni vreden. Samo moram pravega spoznati to je pa danes kar zelo težko;)

Mah, kar nekaj nakladaš. Raje pošlji nage fotke.[/quote]

Ti pa si dober kar nage fotke naj pošljem uff te se bojim da bo prevelik naval;))[/quote]
Sicer nisem tega tebi napisal, lahko pa tud ti a ne.

Ti pa si dober kar nage fotke naj pošljem uff te se bojim da bo prevelik naval;))[/quote]
Sicer nisem tega tebi napisal, lahko pa tud ti a ne.[/quote]

se opravičujem

Kaj je tukaj tako težko razumeti? Ko več ni njegova, kar naekrat zopet postane zanimiva, saj se mora boriti in pokazati svoje “lovske ” sposobnosti.

To so samo izgovori njihove nedoraslosti. Če veš kakšnega partnerja si želiš in kot opažam imaš voljo ni težko. Koliko si pa stara?

No stara sem 32 let.

V najlepših letih. Kar pogumno.

Kar pogumno jo zapecaj.

No stara sem 32 let.[/quote]

Deluješ prijetna in prijazna oseba, tako da moškega lahko dobiš tja do 80-let. 😉
Tega, ki se poigrava s tabo, ko te še vedno drži na čustveni vrvici kontrole in te vznemirja, pa moraš odrezati stran kot rakasto tkivo, prekiniti čisto vse stike, rešiti se njegovih stvari in začeti živeti na novo.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

No stara sem 32 let.[/quote]

Deluješ prijetna in prijazna oseba, tako da moškega lahko dobiš tja do 80-let. ;)
Tega, ki se poigrava s tabo, ko te še vedno drži na čustveni vrvici kontrole in te vznemirja, pa moraš odrezati stran kot rakasto tkivo, prekiniti čisto vse stike, rešiti se njegovih stvari in začeti živeti na novo.[/quote]
Fakfehtarski poiskus zapeljevanja.

Ula, samo stran od njega. Prekinit stike, osvetlit svoje felerje in it naprej.

Ja se strinjam s teboj da po 12 letni zvezi ne ve kaj bi potem ni vreden. Samo moram pravega spoznati to je pa danes kar zelo težko;)[/quote]
iščeš in si tudi pripravljena sprejeti najdbo… potem ni težko. Če pa ne iščeš ali še huje, iščeš pa sploh ne misliš resno .. no ja, potem se ne pritožuj

Deluješ prijetna in prijazna oseba, tako da moškega lahko dobiš tja do 80-let. ;)
Tega, ki se poigrava s tabo, ko te še vedno drži na čustveni vrvici kontrole in te vznemirja, pa moraš odrezati stran kot rakasto tkivo, prekiniti čisto vse stike, rešiti se njegovih stvari in začeti živeti na novo.[/quote]
Fakfehtarski poiskus zapeljevanja.[/quote]
Bolj fukfehtarskega posta pa že dolgo ne… blajk

Trudim se iti naprej a ko se javi me ponovno ko sem že mislila” tako sem močna” in da mi ne mora do živega, me ponovno s tem zbega in zato sem tudi jezna nase,saj vem da nekje se sigurno najde kakšen moški ki me bo spoštoval in se ne igral z mojimi čustvi.

Rec mu, da imaš drugega in da pač ne želiš bit več v kontaktu z njim. Meni je tako uspelo.

Evo, točno tak sm jst. Bi bil lahko tvoj copatarček ?

Evo, točno tak sm jst. Bi bil lahko tvoj copatarček ?[/quote]

Kakšen, da se igraš z čustvi od žensk?

Ah kje, to pa si mau zamešala zdejle. Mene je sama dobrota, pa ta šit.

Ja ja ja tota bo takim pa sploh ni za verjet.

Hahahaha 😀

Jap drži takim se je potrebno kar konkretno izognit in narediti veeeeelik krog okrog :))))))))

In prideš na isto mesto nazaj. 🙂 Naredi raje velik lok. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj je copatar, se boš grebel z mano za Ulo ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close