Kaj se dogaja v glavi moških glavah ko želijo po eni strani bivšo nazaj?
Ponovno odpiram temo saj ne razumem kako moški “tikate” kaj se vam dogaja v možganih da ste lahko tako zmedeni in se ne zavedate kaj čutite? (ne govorim za vse ampak za tiste ki so pustili svoje partnerke in jim nato pišejo da jih imajo radi pa da pogrešajo to in ono….,po drugi strani pa ne vedo kaj bi radi….).
Ne vem če mi lahko date kakšen namig oz. odgovor zakaj to moški lahko počnete in s tem ženske še bolj mučite,zakaj enostavno ne pustite,če je za vas bilo konec.
a je z ženskimi glavami kej drugače?!?
http://med.over.net/forum5/read.php?124,10237933
Pretrgaj vse stike, če se čustveni špilčka s tabo.[/quote]
Jah dejansko se igra dobesedno pink pong z mojimi čustvi. Najprej da me ima neizmerno rad-ljubi,nato da sva šla narazen,potem spet kolegom joče da me ima rad in da ve da je narobe ravnal naredil napako,nato spet ima me neizmreno rad in da je zmeden skartka……… ne razumem kako je lahko moški zmeden in ne ve kaj bi rad ali si želiš biti z osebo ali ne nekaj vmes ni, ne vem saj pravim ne razumem..
Pretrgaj vse stike, če se čustveni špilčka s tabo.[/quote]
Jah dejansko se igra dobesedno pink pong z mojimi čustvi. Najprej da me ima neizmerno rad-ljubi,nato da sva šla narazen,potem spet kolegom joče da me ima rad in da ve da je narobe ravnal naredil napako,nato spet ima me neizmreno rad in da je zmeden skartka……… ne razumem kako je lahko moški zmeden in ne ve kaj bi rad ali si želiš biti z osebo ali ne nekaj vmes ni, ne vem saj pravim ne razumem..[/quote]
Vseeno, kaj se gre, zase moraš potegniti dokončno ločitveno črto in prekiniti vse stike z njim, kakor pa da ti ta njegova čustvena poigravanja držijo na elastiki z odskoki gor in dol kot jojo in vlivajo upanje, da bosta spet skupaj.
Forum je zaprt za komentiranje.