Kaj se bo z nami zgodilo po smrti – strah me je?
Važno je tvoje stanje v trenutku smrti, 23.10.2021 ob 09:26
energija310, 23.10.2021 ob 07:04
Vse kar se zdaj dogaja v svetu, me spominja na znanstveno fantastiko.
Nikoli, ampak res nikoli si nisem mislila – da je kaj takega mogoče.
Prestrašena sem.
Začelo me je resno skrbeti, kaj se z našo “dušo/ energijo” zgodi po smrti.
Kaj, če po smrti NE gremo na bolje in NE počivamo v miru?
Kaj, če gremo v “predelovalni obrat”, kjer nas reciklirajo in nas zopet, na novo pošljejo kot ‘baterije’ služit na Zemljo.
Teorije zarot padajo, ZF ne obstaja – očitno je vse res!
Kaj pravite, je to možno?
Prosim, kaj mi napišite!
Bhagavadgītā omenja, da smo ustvarjeni za Krišnovo zabavo. Kako si to razlagaš? Hvala.
Epic Fail, 23.10.2021 ob 09:10
Eh… kako bo…živi bili pa videli.
Obstajata samo dve možnosti. Da ni nič… ali pa je tako super, ker še nihče ni prišel nazaj jamrat. ?
Točno to (kar pravi Epic Fail).
Karkoli je, vsem uspe brez ekstra truda in še nihče ni potrjeno prišel nazaj pripovedovati o tem. Zato enostavno živi tako, da se dobro počutiš in dobro spiš, ko veš da si naredila kar si lahko za kakšno tebi ljubo dobro stvar.
Več od tega se ne da.
Večno zanimiva tema in tudi večno brez konkretnih odgovorov. Noben ne ve, noben. Razen v religijah, tam imajo nekatere religije “odgovore”, ki so pravljice in težka nakladanja nastala z namenom manipuliranja z množicami.
Ali gre vse v nič, v temo ali v nekaj… Nimamo odgovorov in najverjetneje je, da jih nikoli ne bomo imeli. To bo ostal večni misterij.
CrazY FroG ?, 23.10.2021 ob 10:25
Komentar Epic Failu, zmer zapis podkrepi z dobrim izborom ?
dokončaj delo ! ?
@ Crazy Frog
Naj ti bo… ker si ravno ti. ?
Vesel oče, 23.10.2021 ob 08:48
Življenje se nadaljuje, v drugi dimenziji. Tole življenje je le priprava na naslednjo. Še največ o njem te uči Sveto Pismo.
Večni led in odsotnost vsake ljubezni, osamljenost pa čaka tiste, ki si sodijo sami, saj so s tem zapravili možnost odločitve med dobrim in zlim.
To ni res. Samomorilec ni kriv hude bolečine, zaradi katere si vzame življenje. Če bi bila bolečina znosna, če zdja tukaj ne bi trpel večnega ledu in osamljenosti, bi pa prav rad normalno živel kot vsi drugi ljudje. Če človek trpi duševni pa telesni pekel na zemlji, ima pravico vse končati. Kje v svetem pismu pa je Jezus rekel, da je samomor po smrti kazniv? Razen če govriš v skladu s staro Zavezo, ta pa seveda vsem po spisku grozi.
Ne maram, 23.10.2021 ob 09:03
Zartrose izven profila, 23.10.2021 ob 08:44
Ah, umiri se. Spoznala si pač, da nismo samo telo, samo materialno ampak energija.
In ta energija gre nazaj v neskončno ustvarjalno energijo ko zapusti tuzemsko telo. Kaj in kako bo se potem prizemljila ali ne je odvisno od tega življenja kaj si in kaj nisi počela, naredila……. če si bila poštena potem ni razloga za preplah.
Jaz zase mislim, glede na to, da sem preveč brihtna, intuitivna, da zaznam energije drugih, da takoj skužim ali imam pred sabo poštenega ali lažnivega človeka itd.. in da mi določena stvar, ki sem jo že izpustila od sebe enostavno ni namenjena… da sem s tem lajfom končala zemeljsko popotovanje in da potem odhajam v angelske sfere. ?
Zdaj pa pusti ZF naj deluje naprej. 😉
Blesava baba polna sebe. Sama popolnost te je, če verjameš. Psica neprebavljiva. V vsaki temi ekstra pokončna drža, nezmotljiva. :))))) Nič več nisi vredna kot drugi.
Ne prideš nikamor, brez veze.
Epic Fail, 23.10.2021 ob 12:22
@ Crazy Frog
Naj ti bo… ker si ravno ti. ?
Hehe.. hvala??
Poznamo več vrst energij in naša življenska energija , ni večna in , ko nastopi konec-smrt ,nas ni več , ostane prah,zemlja .Naši potomci pa nosijo naše gene in se razmnožujejo naprej in geni so večni.
Govorijo nam razne pravljice in filozofirajo, da nas potem ni strah umreti , ker je res težko razumeti, da te ne bo več .
Zato se raje veselimo in se spoštujemo med seboj, ker življenje je eno samo in je res prekratko.
Avtor, če živite tako, da imate lahko čisto vest potem se življenja po smrti nimate kaj bati ampak se ga lahko samo veselite. Naj vas v tem življenju vodijo ljubezen ne samo do sebe ampak do vseh živih bitij, prijaznost, srčnost ter odgovornost in v naslednjem življenju boste živeli, kot v raju. Če vas je do sedaj morebiti vodil egoizem je še čas, da se ga znebite, da se spremenite, delajte na svojem značaju in vaša neizmerna sreča in veselje v naslednjem življenju vam ne uide.
Kar dobrega delamo v sedanjem življenju toliko več dobrega bomo sami doživeli v naslednjem in, kar delamo slabega v sedanjem življenju 100x več slabega bomo na svoji koži doživljali v naslednjem. Tako pač je.
Forum je zaprt za komentiranje.