Kaj s seboj v bolnico
Ma samo povem, jao moja čreva, pa pod nujno. Za vsak slučaj medtem gate kar v torbici. ???? F, preživela vse, ko je nuja, kozmetika odpade ?????? k* suha usta, pa po palčki vodo kakšna kozmetična in gate, saj te umijejo, nafutrajo, pojma nimate Najbolje pa res, 3 obroke imate, kot da greste na morje s kovčki ?????????????????
vse bo dobro, 10.07.2021 ob 18:07
Na žalost sem zbolela. Ker se stanje ne umirja, bi rada imela pripravljeno torbo za bolnico, da ne hitim v zadnjem trenutku. V bolnici še nisem bila nikoli, zato ne vem, kaj moram nesti s seboj. Mi lahko svetujete?
Gate, kar potrebuješ za v kopalnico, se pravi ščetka, zobna pasta itd. Telefon, polnilec. In nekaj za kratek čas. Tam cele dneve ležiš in če lahko, se malo sprehajaš.
Zaradi korone je vse strogo. Ven ne smeš, obiskov praktično ni.
Vse je odvisno od tvojih težav, ampak osnova je spodnje perilo, copati, kaj za umivat, deodorant, zobna ščetka, pasta, krema za obraz ( kar uporabljaš od negovalne kozmetike), vložki (če še nisi v meni), polnilec za telefon in telefon, maske (po hodnikih so obvezne) pa seveda zdravstveno izkaznico ne pozabi. Prav pride tudi kakšna knjiga, revija, drobiž za avtomat. V tej vročini pa še kakšni kratki rokavi za preoblečt.
Pižamo za rezervo, bolje je imeti njihovo, ker če jo s krvjo-drisko-bruhanjem popackaš se s fleki oni ukvarjajo. Natikače, spodnje hlače, nogavičke, zobna ščetka in pasta, krtača za lase, tušgel in šampon, milo, jopa.
Mobitel, polnilec in slušalke, seznam nujnih kontaktov, križanke, knjiga.
Seznam vseh zdravil, ki jih jemlješ vključno z gramaturo zdravil, najraje vidijo če imaš cele škatlice s seboj. Zdravstvena izkaznica.
Denarnico, nakit in osebne dokumente pusti doma, jih ne rabiš in ne bo te zanje skrbelo, pa še sestre bodo hvaležne, ker ne bodo rabile popisati tvojih dragocenosti in jih spravljati v sef.
Odstrani lak z nohtov. Tik pred odhodom si umij lase, ker ne veš kdaj si jih boš naslednjič. Enako z britjem.
Torbica ali nahrbtnik naj bo v velikosti A4 lista in širine max 20cm, toliko je namreč prostora v omarici pri bolniški postelji. Vse kar je večje boš imela probleme. Vse zgoraj našteto gre v tako torbo.
Želim ti čimprejšnje okrevanje!
Forum je zaprt za komentiranje.