kaj res pomaga proti gubam okoli oči?
Stara sem 30, gubic pa imam že za izvoz. Res, zaradi stresa in vsega kar se mi je zgodilo zaradi zdravstvenih težav, so ostale posledice tudi na obrazu. kako naj sedaj to omilim, je kakšna krema, oz stvar, ki res pomaga? Vem da te ki so ostanejo, a rada bi da se vsaj ne bo to zelo hitro stopnjevalo.
Lahko kozmetčarka kako pomaga?
Prosim za kak nasvet, priporočilo.
hvala
la prairie krema za okrog oči (poleg dovolj pitja vode in uporabe kvalitetnih sončnih očal in odvadi se gubati obraz)
Jaz sicer tako dragih krem ne kupujem, sem pa dobila neko mini pakiranje za darilo ob novem letu. Hm, ne vem, če si je ne bom šla potem sama kupit. Bom enkrat preverila, koliko sploh stane.
Sicer pa plastični kirurg, ja. Ampak to šele v mnogo kasnejših letih.
Tudi meni sta genetika in smeh (saj se jim reče smejalne gubice a ne) naredila celo mrežo okoli oči – res pa je, da kakega silnega denarja nisem pripravljena vlagat v “mlajši” videz. Na kraj pameti mi recimo ne pade, da bi kupila kako kremo od La prerie (upam da sem prav napisala) – te dni je krožil katalog kjer je bila po znižani ceni 137 evrov.
RES pomaga če dovolj piješ, zvečer se namažem s kremico proti gubam od Green line, kožo nahrani in malo zgladi, ampak gube seveda ne izginejo.
Najbrž pomaga res samo botox in nož.
Večino si si že sama odgovorila, živčki naredijo svoje. Torej veliko sproščanja, tekočine, mislim da ti bo dovolj da masiraš tisti predel in uporabiš kako kremo za prve gubice tiste blagovne znamke ki ti je bolj dostopna.
Pohvalijo kreme od Shiseido, Lancome, nenazadnje tudi L’Oreal ima čisto ok kreme, ali pa v lekarni pohvalijo Vichy in Eucerin. Poskusi, pravijo da je treba tudi menjati kreme, da bo učinek večji.
ja, uporabim približno polovico celega jajca, ki ga v lončku razžvrkljam, za masko odlijem v skledico, ostalo spečem in pojem.
dolžina delovanja je približno 30 do 45 min, ko se začne strjevati, to pa je odvisno od količine pivskega kvasa, ki maso naredi bolj gosto in kremasto
ja, seveda namažem okrog oči, po vekah pa seveda ne. nanaša se pa najbolje s ploščatim kuhinjskim čopičem.
Forum je zaprt za komentiranje.