Kaj res ni nikjer moškega zame?
-
Povsem te razumem in četudi si privlačna ženska, ni lahko najti pravega. Vse skupaj je delno povezano s srečo, pa naj reče kdorkoli kar hoče. Izhajam iz tega, da si pomembna samo ti in nihče drug. Rad bi ti pomagal, ampak za to bi bilo potrebnih več podatkov. Drugače pa imam tudi sam ogromno problemov, o katerih pa nebi na portalu. Lahko kaj vprašaš, pa ti bom z veseljem odgovoril, če bom le znal. Lep dan…
Počasi obupana, 20.10.2022 ob 12:23
Je sploh še možno najti normalnega moškega? Meni ne uspeva najbolje, čeprav sem dobro vzdrževana 52- letnica, vsaj zdi se mi da se tako reče in baje da izgledam dobro. Ne bi rada zvenela samovšečno, rada pa povem, da se v svoji koži počutim dobro. Vredu sem situirana, imam svoje stanovanje, odrasle otroke, z bivšim v zdravih odnosih za ločenca, kar po moje tudi veliko pove o meni. Samska sem že 5 let. Ni in ni vsaj približno pravega. Moške spoznavam na vse možne načine, preko aplikacij za zmenke, prijatelji pomagajo, tudi službo imam tako, da jih spoznam veliko. Več kot do parih zmenkov sploh ne pridemo. Mislim, da nisem preveč izbirčna, samo ljubica pa tudi nebi rada bila in neke osnovne kriterije tudi imam. Veliko je takih, da ti po zmenku ali dveh pove, da so poročeni in iščejo samo malo zabave, večina jih laže o svojem videzu in premoženju, nekateri bi me imeli samo zaradi strehe nad glavo in tako naprej. Počasi imam dovolj. V meni je še veliko življenja, rada bi našla moškega s katerim bi se razumela in si delila vse lepo. Dovolj mi je da me prijatelji in sorodniki vabijo na dopuste in skupno preživljanje praznikov. So zelo prijazni in uvidevni, a kaj ko se vedno počutim kot en privesek. Ženske me niso nikoli privlačile, zadnje čase pa kar pogosto razmišljam, da bi poskusila še na tem področju. Rada bi našla sorodno dušo za zdaj in na stara leta.
P.S.: Perverznjaki, lažnivci, tisti, ki še vedno živite s svojimi mamami in podobni čudaki, prosim ne puščajte tukaj svojih kontaktov, ne fehtarite za mojega, iščem samo kakšno sotrpinko ali sotrpina, da podelimo zgodbe, koga, ki ima še kakšno idejo, kje naj najdem normalnega moškega in podobno. Za pametne odgovore bom hvaležna.
Za začetek si daj gor prstan, da bodo moški mislili da si poročena, ker moški so osvajalci, če ne je brez veze. Potem pa naj misli da si njegova ljubica, domov ga ne spusti vsaj 1 leto, naj se potrdi, če te hoče “da zapustiš družino” itd. Ko boš nehala iskati boš dobila. Druga še bolj preprosta pa so spletne strani, napiši svoje pogoje, zahteve, merila in to je to.
Predvsem, ne obupaj. Sploh si pa še relativno mlada ženska in če si dejansko taka kot se opisujes potem boš našla primernega partnerja.
Tudi sam sem samski, sicer malce starejši, se trudim najti partnerko, a čedalje bolj ugotavljam, da se marsikatera ženska precenjuje in tudi pri 65 letih iščejo princa na belem konju, ki pa ga seveda ni in ni. Sicer sem samostojen, finančno neodvisen, otroci odrasli, pa srečujem ženske, ki še pri 65 mislijo, da so misice in oh in ah, pri tem pa čepijo v svojem stanovanju, ne gredo nikamor in še pri teh letih ne vedo kaj bi rade.
Pozdravljena!
Nisem prepričana, če boste ta odgovor sploh prebrala, sploh zato, ker je datumsko že dolgo nazaj, ko ste napisala svojo zgodbo. Stara sem 42 let in počutim se super. Zakaj? Ker sem že 7 let samska. 7 let pa sem bila z osebo, ki me je uničila do konca. Ogromno je bilo psihičnega in fizičnega nasilja. Še zdaj ne morem verjeti, da sem tako dolgo zdržala. In če ne bi imela ob sebi prijateljice, ki mi je pomagala, da sem si upala narediti konec, bi bila še vedno žrtev in psihično na tleh. Zato…draga moja, ne sekiraj se. Dokler ne najdeš tiste/ga res pravega človeka, ki te bo vreden, ampak res vreden, se sploh ne sekiraj. Uživaj življenje, saj je eno samo. Držim ti pesti, da boš našla osebo. Ampak pravo.
Lp, Jasmina
Muca, muca, ti kar prosiš da ti pustim kontakt, ženeš nas na lov s svojo od hormonov smrdljivo pičko, a res misliš, da mi tud obupanke jemljemo?
JIH NE: Mamo raje naključne nasmejane radodajke, dovolj ih je, ne rabmo obupank tvojga kova iskat.
Sicer pa pejd na salomonov oglasnik maš kup perverznjakov predvsem pa starih vdovcev ki ti v zameno za bivanje v hiši nudijo likanje in pucanje. Sam ne bod presenečena, če te bo ponoč čez 10 do 15 let, mogoče že prej, v spanju potamanil s sekiro do smrti speštal lobanjo.
A res kar v to siliš? Prednost samskosti je, da če nisi lih samomorilen., ponavad doživiš jutro, obupanka kakršna si, boš pa sam psihota živečega pri mamci narajmala. En pijandura bo neke noči potolkla tebe in svojo mt iz sovraštva do žensk do smrti, mi pa bomo spet brali statistiko v žutilih od medijev.
Takole vam bom napisala da ste stari 52 let ne pomeni da ste nezanimivi za moške samo oni niso tisto kar si želite da se bo bili za vas spremljavi takih je dosti ki si želijo samo denar od vas pa da bi lagodno živeli na vas račun takih ki bi vas sprejeli takšno kot ste pa ni saj niste več mladi ste že stari 52 let to ne pomeni da niste več lepi ste tudi pri vaših letih tudi zelo lepo izgledate ni tako samo to je problem da ni takega partnerja ki bi vas sprejev takšno kasni ste gospa uši se staramo usak je enkrat star pa še to ni takega ki vas bo sprejev takšno kot ste pa on vas takšno kot ste tudi jaz iščem že dovgo partnerja ne iščem lepote bogastva ampak samo tako da me bo ona sprejela takega kot sem in jaz njo takšna kot je ona sama pa še to od lepote ni kaj vzeti jo pa hoče usak imeti ni važna zunanjost važno je to kar lahko partnerju ponudis to je važno zaradi lepote ne moreta biti skupaj to je bistvo lep pozdrav Lana
Počasi obupana
jaz sme tudi že počas iobupan razlagat vam toxičnim feminstikam ki ste uničile svojo družino, zakaj !!! poslušaj kevin samuel, najdi oddaje kejr govori z 50+ letnicami.
ti nisi žena. ti rabiš partnerja. za moškega je največji razlog za poroko, otroci. ti otrok več ne moreš imet. imaš verjetno neko uni družboslovje ničvredno. si toxična feministka. pri tebi je skoz fse me me me. ti niti poveš nek aj di imel moški od tebe sploh? ženska stara toliko, bi morala iti najlažje za dejtat. najlepša izkušnja. z teboj je užas. alfa samica kot si ti, dobi lahko samo maldeha jebača da se uči fukat na njej. nič druzga. ker nisi žena. ti ne razumeš življenja. ti imaš jebača. moški to vedo. daješ mu fukaz brez zahteve poroke. sama gaosenuješ dani za poroko pa mudajš pizdo. to moški vedo. ti bi rada moškega kibo dobro zgledal, bo star 55, izborazen, pameten, urejen, razgledan, dobro situiran, BOLJE KOT TI. ti se moraš vprašat, kajsi taki moški želi? kaj misliš kaj?
želi si mlado, sexy postavno lušno, ne sprano v feminizem, sexy mlado žensko. toorej do 35. da mu lahko da še 2 otroka. kaj če s teboj? do 15 si punčka. od 15 do 24 si malda. od 24 do 30 ne morme rčet da sistara, ampak mlada nisi več. moški imamo 3 življenja. ženske samo od 17 do 24. ti bi morala po pravilih že PRA BABICA. obnašaš pa se kot 24 letnica. ti ne da si stara, ti si NIČVREDNA. OD TRENUTKA KO SI SE LOČILA. ničvredna si. nimaš nobene vrednosti. zakaj bi nekdo spsoben dajal denar vate in svoj čas?? če lahko dob sexy ateltsko mlado samico?? imaš kužeka? pes ej teroetorialna žival isto moški. česa ti ne razumeš?
ti moraš biti srečna z kakršnim koli moškim, ki te sploh želi. kdrokoli, ki je pripravljen sprejet toxično feminsitko ločenko jebačico starikulo z problemi pra babice. TO JE RESNICA.
KERSO ZUNAJ TAKI MOŠKI, jaz jihpoznam delam z njimi, pa tebe ne želijo.
razumeš ti to? MOPKIJE NAGRADA, NE TI.
ti si 3ka. ok. 3ka si. najdisi moškega ki te sploh želiin je 3ka. karakterno ne po izgledu. ker ti moraš bit lepa. moški, kot ga ti želiš bi tem ogoče imel, ampak bo imel še 27 letnico za sex. al kaj ti msiliš?
moški kot ga ti želiš, ŽELI – ČE ŽELI SPLOH – ŽENO!!
TI NISI ŽENA.
ti si samstojna šolana naduta arogantna vzvišena ločena sprefukana toxična femisntika levičarska inkluzivna prasica.
če noben moški, ni v tbi videl žene? so zunaj moški, kot jih ti želiš, so zunaj. jaz vem da so.
samo tebe ne želijo!!!!!
Anonimno 3469, 01.09.2025 ob 13:11
Počasi obupana
jaz sme tudi že počas iobupan razlagat vam toxičnim feminstikam ki ste uničile svojo družino, zakaj !!! poslušaj kevin samuel, najdi oddaje kejr govori z 50+ letnicami.
ti nisi žena. ti rabiš partnerja. za moškega je največji razlog za poroko, otroci. ti otrok več ne moreš imet. imaš verjetno neko uni družboslovje ničvredno. si toxična feministka. pri tebi je skoz fse me me me. ti niti poveš nek aj di imel moški od tebe sploh? ženska stara toliko, bi morala iti najlažje za dejtat. najlepša izkušnja. z teboj je užas. alfa samica kot si ti, dobi lahko samo maldeha jebača da se uči fukat na njej. nič druzga. ker nisi žena. ti ne razumeš življenja. ti imaš jebača. moški to vedo. daješ mu fukaz brez zahteve poroke. sama gaosenuješ dani za poroko pa mudajš pizdo. to moški vedo. ti bi rada moškega kibo dobro zgledal, bo star 55, izborazen, pameten, urejen, razgledan, dobro situiran, BOLJE KOT TI. ti se moraš vprašat, kajsi taki moški želi? kaj misliš kaj?
želi si mlado, sexy postavno lušno, ne sprano v feminizem, sexy mlado žensko. toorej do 35. da mu lahko da še 2 otroka. kaj če s teboj? do 15 si punčka. od 15 do 24 si malda. od 24 do 30 ne morme rčet da sistara, ampak mlada nisi več. moški imamo 3 življenja. ženske samo od 17 do 24. ti bi morala po pravilih že PRA BABICA. obnašaš pa se kot 24 letnica. ti ne da si stara, ti si NIČVREDNA. OD TRENUTKA KO SI SE LOČILA. ničvredna si. nimaš nobene vrednosti. zakaj bi nekdo spsoben dajal denar vate in svoj čas?? če lahko dob sexy ateltsko mlado samico?? imaš kužeka? pes ej teroetorialna žival isto moški. česa ti ne razumeš?
ti moraš biti srečna z kakršnim koli moškim, ki te sploh želi. kdrokoli, ki je pripravljen sprejet toxično feminsitko ločenko jebačico starikulo z problemi pra babice. TO JE RESNICA.
KERSO ZUNAJ TAKI MOŠKI, jaz jihpoznam delam z njimi, pa tebe ne želijo.
razumeš ti to? MOPKIJE NAGRADA, NE TI.
ti si 3ka. ok. 3ka si. najdisi moškega ki te sploh želiin je 3ka. karakterno ne po izgledu. ker ti moraš bit lepa. moški, kot ga ti želiš bi tem ogoče imel, ampak bo imel še 27 letnico za sex. al kaj ti msiliš?
moški kot ga ti želiš, ŽELI – ČE ŽELI SPLOH – ŽENO!!
TI NISI ŽENA.
ti si samstojna šolana naduta arogantna vzvišena ločena sprefukana toxična femisntika levičarska inkluzivna prasica.
če noben moški, ni v tbi videl žene? so zunaj moški, kot jih ti želiš, so zunaj. jaz vem da so.
samo tebe ne želijo!!!!!
“Red pill” videji na youtubu bi morali imeti opozorilo kot na cigaretah, Če ste manj izobraženi in nagnjeni k poenostavljenim razlagam kompleksnih pojavov, konzmirajte te vsebine z veliko mero previdnosti, iz vas utegnejo narediti gorečega vernika, ki bo verjel, da je prejel ultimativno “modrost” in jo še drugim razlagal kot dokončno razlago m/ž dinamike in širil kot evangelij po Kevinu Samuelsu.
Samuels je sicer tako kot vsi ti “life coachi” na youtubu pridigal eno, sam pa živel nekaj čisto drugega in dobesedno umrl poln mamil na prostitutki. Taki so “red pill” zgledi in idoli, en večji svetohlinec od drugega, noben v resnici ne verjame, kar pridiga, verjamejo pa naivni in nevedni in imajo čisto običen content za božjo mano.
8409
red pil ja
RESNICA JE!! IN JAZ IMA MSAM UNI OBRAMBOSLOVJE POFUKANO DRUZBOSLOVJE. vem kako je!!!
ne ti meni pametovat kdo sme jaz. jaz sem zate bog. bog, pizda ti je materna. luzer. kupim tvojo jebačico al ka jsi sploh. moški ženska ono tisto.
kupim tvojo pofukan familijo pa fotra fuken iz bajte smrdo ugabn
Anonimno 3469, 01.09.2025 ob 15:34
8409
red pil ja
RESNICA JE!! IN JAZ IMA MSAM UNI OBRAMBOSLOVJE POFUKANO DRUZBOSLOVJE. vem kako je!!!
ne ti meni pametovat kdo sme jaz. jaz sem zate bog. bog, pizda ti je materna. luzer. kupim tvojo jebačico al ka jsi sploh. moški ženska ono tisto.
kupim tvojo pofukan familijo pa fotra fuken iz bajte smrdo ugabn
dej butl preberi še enkrat kaj si napisalo skorpucalo
Forum je zaprt za komentiranje.