Kaj res ni nikjer moškega zame?
Je sploh še možno najti normalnega moškega? Meni ne uspeva najbolje, čeprav sem dobro vzdrževana 52- letnica, vsaj zdi se mi da se tako reče in baje da izgledam dobro. Ne bi rada zvenela samovšečno, rada pa povem, da se v svoji koži počutim dobro. Vredu sem situirana, imam svoje stanovanje, odrasle otroke, z bivšim v zdravih odnosih za ločenca, kar po moje tudi veliko pove o meni. Samska sem že 5 let. Ni in ni vsaj približno pravega. Moške spoznavam na vse možne načine, preko aplikacij za zmenke, prijatelji pomagajo, tudi službo imam tako, da jih spoznam veliko. Več kot do parih zmenkov sploh ne pridemo. Mislim, da nisem preveč izbirčna, samo ljubica pa tudi nebi rada bila in neke osnovne kriterije tudi imam. Veliko je takih, da ti po zmenku ali dveh pove, da so poročeni in iščejo samo malo zabave, večina jih laže o svojem videzu in premoženju, nekateri bi me imeli samo zaradi strehe nad glavo in tako naprej. Počasi imam dovolj. V meni je še veliko življenja, rada bi našla moškega s katerim bi se razumela in si delila vse lepo. Dovolj mi je da me prijatelji in sorodniki vabijo na dopuste in skupno preživljanje praznikov. So zelo prijazni in uvidevni, a kaj ko se vedno počutim kot en privesek. Ženske me niso nikoli privlačile, zadnje čase pa kar pogosto razmišljam, da bi poskusila še na tem področju. Rada bi našla sorodno dušo za zdaj in na stara leta.
P.S.: Perverznjaki, lažnivci, tisti, ki še vedno živite s svojimi mamami in podobni čudaki, prosim ne puščajte tukaj svojih kontaktov, ne fehtarite za mojega, iščem samo kakšno sotrpinko ali sotrpina, da podelimo zgodbe, koga, ki ima še kakšno idejo, kje naj najdem normalnega moškega in podobno. Za pametne odgovore bom hvaležna.
Počasi obupana, 20.10.2022 ob 12:23
Je sploh še možno najti normalnega moškega? Meni ne uspeva najbolje, čeprav sem dobro vzdrževana 52- letnica, vsaj zdi se mi da se tako reče in baje da izgledam dobro. Ne bi rada zvenela samovšečno, rada pa povem, da se v svoji koži počutim dobro. Vredu sem situirana, imam svoje stanovanje, odrasle otroke, z bivšim v zdravih odnosih za ločenca, kar po moje tudi veliko pove o meni. Samska sem že 5 let. Ni in ni vsaj približno pravega. Moške spoznavam na vse možne načine, preko aplikacij za zmenke, prijatelji pomagajo, tudi službo imam tako, da jih spoznam veliko. Več kot do parih zmenkov sploh ne pridemo. Mislim, da nisem preveč izbirčna, samo ljubica pa tudi nebi rada bila in neke osnovne kriterije tudi imam. Veliko je takih, da ti po zmenku ali dveh pove, da so poročeni in iščejo samo malo zabave, večina jih laže o svojem videzu in premoženju, nekateri bi me imeli samo zaradi strehe nad glavo in tako naprej. Počasi imam dovolj. V meni je še veliko življenja, rada bi našla moškega s katerim bi se razumela in si delila vse lepo. Dovolj mi je da me prijatelji in sorodniki vabijo na dopuste in skupno preživljanje praznikov. So zelo prijazni in uvidevni, a kaj ko se vedno počutim kot en privesek. Ženske me niso nikoli privlačile, zadnje čase pa kar pogosto razmišljam, da bi poskusila še na tem področju. Rada bi našla sorodno dušo za zdaj in na stara leta.
P.S.: Perverznjaki, lažnivci, tisti, ki še vedno živite s svojimi mamami in podobni čudaki, prosim ne puščajte tukaj svojih kontaktov, ne fehtarite za mojega, iščem samo kakšno sotrpinko ali sotrpina, da podelimo zgodbe, koga, ki ima še kakšno idejo, kje naj najdem normalnega moškega in podobno. Za pametne odgovore bom hvaležna.
Že samo to, da vztrajno iščeš razmerje po portalih dosti pove o tebi. Deluješ obupano. Modrosti neke ravno nimaš, zato pa si tam, kjer si.
anonimno 3257, 20.10.2022 ob 12:44
na tak način ne boš nikamor prišla. To je odvisno samo od sreče, da naletiš na pravega. Če imaš vse, kar opisuješ, potem si najdi enega 10+ mlajšega za dober seks in druženje. Vse drugo lahko počneš brez moškega priveska.
Pa ravno tega noče, saj je napisala. Kar enega za seks. Ona hoče resno razmerje, partnerja v vseh pomenih besede.
Opisuješ se kot v redu in normalna oseba… Pa tako se skoraj vsak opiše, ampak ko se v živo vidiš nikakor ni prave energije med ljudmi. Nekdo je na papirju čisto ok, potem pa ugotoviš da je bil zagret anticepilec, skrajno levi/desni, ali kaj takšnega. Najbolje se poparčkajo ljudje s kakšnimi radikalnimi prepričanji, verskimi/duhovnimi, ista (skrajna) politična prepričanja, vegani, ljudje ki obožujejo tatuje, teoretiki zarot itd. če si kaj od tega išči v tej smeri.
anonimno 3257, 20.10.2022 ob 12:55
taki tipi njenih let si poiščejo 15 let mlajšo. Če hoče resno razmerje lahko dobi 75+ letnika , s katerim bo pa imela samo delo. Naj ne bo tako zategnjena in se naj končno sprosti in uživa. Saj ne bo trajalo večno.
Pa kaj še. S 15+ mlajšimi ne sfolgaš v postelji. Prej ali slej ti nabijejo roge, kljub temu, da ji naštekaš froce, da bi jo privezal. Loleki.
enkive, 20.10.2022 ob 16:17
zakaj pa ne pustiš meila tukaj, jaz bi se malo dopisovl s teboj, da te spoznam, da vidim kako razmišljaš itd…opogumi se, saj lahko odpreš nek novi meil
eo…
samski smo obupani ne… daj šta daš…
Maka čivčata, 20.10.2022 ob 16:20
eo…
samski smo obupani ne… daj šta daš…
ma kaj si ti za ena spaka? daj spelji se nekam, kaj smetiš po forumu primitivec!
Forum je zaprt za komentiranje.