Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj podariti nekomu ki vse ima?

Kaj podariti nekomu ki vse ima?

Pozdravljeni,

imamo božično večerjo za ožje in malo širše sorodnike, okoli 20 vseh skupaj. “Organizira” jo moja tašča in rada bi prinesla kako darilce za pod smrekico. Sem pred dilemo, kaj kupiti osebi, ki vse ima in si tudi skoraj vse lahko privošči? Hvala za ideje, lp

Super in potem se čudimo, zakaj okužbe ne padajo.

Jaz sploh šla ne bi ali pa bi šla pozdravit za 5 minut.

prineseš kakšno dražjo delikateso, tisto kar pač rada je, pršut, suho sadje, kozarec meda……

Fafing ali lizing odvisno od spola. Zmeraj prav pride.

Odgovor na objavo uporabnika
darilo418, 08.12.2021 ob 10:08

Fafing ali lizing odvisno od spola. Zmeraj prav pride.

Za moškega: vrednostni bon za na OnlyFans  …..

Za žensko: hot koledar kakšnih avstralskih/novozelandskih gasilcev- tistih napol oblečenih, naoljenih, z živalcami v rokah in na sebi ( to vžge, da si ga obesi v svoj kabinet, hehehehehehehe)

jaz v takih primerih nabavim kake domače stvari, ampak res domače od nekoga ki ga poznam in ne dela “za mase”, recimo salame, pršute, izdelke prehrane ali recimo kake unikate- kaj uporabnega, je pa odvsino od tega kak človek je in kaj bi ga veselilo, nekomu, ki je kak bolnik ne kupiš tistega kar ne sme,  a ne? in definitivno ne nekaj dragega , da bi recimo izstopalo (kristal/zlato), bolj gre za to da se  potrudim v preprosti stvari, ki je ne dobiš vsakdan

Mogoče kakšno dobro domače pecivo, pa zraven tvoj skriti recept na roko lepo napisan, da si ga lahko kam da v kuhinji. Jaz sem si naredila eno kljukico in vse recepte preluknjam na vrhu in jih zataknem. Nekaj neprecenljivega,tvojega. Če si kaj umetniške dušice ji kupi rokovnik, tak navaden in ga z različnimi tehnikami obdelaj, da bo unikaten. Lepe so tudi servjetke s kakšnim nenavadnim, posebnim motivom, kakšen okrasek za na jelko – kupiš prozorne kroglice in vstaviš not pavje pero in bleščice, izdelaš pikapolonico iz gline morda posušiš vrtnico in jo daš not, kaj takega… da jo bo spomnilo nate, da bo uporabno in unikatno. Meni so taka darila všeč, kupljeno pa nič oz težko se spomnim na karkoli kupljenega, da bi me razveselilo. Lahko ji izdelaš parfum z eteričnimi olji, milo, svečo, morda prevleke za povštre zašiješ kar je zelo enostavno.. mah idej malo morje

Spekla bom piškote.

res vrhunsko, 08.12.2021 ob 10:04

Super in potem se čudimo, zakaj okužbe ne padajo.

Jaz sploh šla ne bi ali pa bi šla pozdravit za 5 minut.

Družimo se skoz že dve leti, za praznike, rojstne dneve, zabave, s sorodniki in prijatelji.  In kljub trudu, da bi se že enkrat končno okužili, nam to še ni uspelo. Če bo to letos, bo to lepo Božičkovo darilo, da bomo za Božička dobili 6 mesečno svobodo.  To bi bilo najlepše neprecenljivo darilo, saj svobode se ne da kupit.

Art898, 08.12.2021 ob 10:29

Mogoče kakšno dobro domače pecivo, pa zraven tvoj skriti recept na roko lepo napisan, da si ga lahko kam da v kuhinji. Jaz sem si naredila eno kljukico in vse recepte preluknjam na vrhu in jih zataknem. Nekaj neprecenljivega,tvojega. Če si kaj umetniške dušice ji kupi rokovnik, tak navaden in ga z različnimi tehnikami obdelaj, da bo unikaten. Lepe so tudi servjetke s kakšnim nenavadnim, posebnim motivom, kakšen okrasek za na jelko – kupiš prozorne kroglice in vstaviš not pavje pero in bleščice, izdelaš pikapolonico iz gline morda posušiš vrtnico in jo daš not, kaj takega… da jo bo spomnilo nate, da bo uporabno in unikatno. Meni so taka darila všeč, kupljeno pa nič oz težko se spomnim na karkoli kupljenega, da bi me razveselilo. Lahko ji izdelaš parfum z eteričnimi olji, milo, svečo, morda prevleke za povštre zašiješ kar je zelo enostavno.. mah idej malo morje

Nič od zgoraj predlaganega. Pri skoraj vseh bo romalo v smeti!

Samo tega ne, 08.12.2021 ob 10:44

Nič od zgoraj predlaganega. Pri skoraj vseh bo romalo v smeti!

Imaš prav, takim ki bi to vrgli v smeti ne podarjaj ničesar od naštetega. Če veš, da je tvoja tašča taka oseba, nikar..

Božička, 08.12.2021 ob 10:01

Pozdravljeni,

imamo božično večerjo za ožje in malo širše sorodnike, okoli 20 vseh skupaj. “Organizira” jo moja tašča in rada bi prinesla kako darilce za pod smrekico. Sem pred dilemo, kaj kupiti osebi, ki vse ima in si tudi skoraj vse lahko privošči? Hvala za ideje, lp

Zavij korono v škatlico- pri 20 jo bodo zagotovo vsi veseli, ziher je kdo še ni dobil.;) PS: A ti to resno? V teh časih večerja z 20 gosti? Provokacija?

Zakaj bi bila provokacija?

Vsi se bomo pred prihodom na večerjo testirali, tako otroci, kot tudi prebolevniki in cepljeni. Ne vem kje je problem?

Tisti, ki imajo polno rit vsega rabijo verolax

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close