Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj podariti 18 letnici -prosim za nasvete

kaj podariti 18 letnici -prosim za nasvete

Torej, kaj podariti za 18 roj. dan. Tudi sanja se mi ne kaj bi jo razveselilo. Torej ima kdo doma 18 letnico in mi pove kaj jih zanima, oz. kaj je zdaj IN

če si v ožjem sorodstvu denar, če pa ne potem pa kakšen prfum

Pred kratkim sem nečakinji podarila zapestnico, tako bolj moderno iz jekla. (Fossil).

V kratkem imamo mi 18-t letnico. Kupila ji bom prenosni računalnik in plačala ji bom avto šola oz. CPP.
Mislim, da kar veliko bo prejela, sem ji pa mama.
lp,

Ja jaz bom svoji sestrični ,podarila za 18 roj.dan verjetno bon od City parka,ne vem še ampak se tudi jaz sprašujem kaj naj ji podarim.Obožuje drage parfume…

Naredi ji lovilca sanj. Podroben postopek sem opisala tule: .

Tukaj imaš pa izbor poslikanih lovilčkov v moji galeriji .

Ne pozabi na razlago, ki je napisana v glavi albuma.

Zraven bi ji jaz podarila kak bon za CPP ali pa če že ima narejenega, bon za par ur vožnje.
No, če bolje pomislim, bi bil bon za karkoli dober :).

Če boš delala lovilčka in boš potrebovala kakšno pomoč, me pa kamot kontaktiraš. Mail imam v profilu.

Moja hči bo za 18. rojstni dan dobila denar za potovanje med poletnimi počitnicami (bomo združili z nagrado za maturo in bo kar konkretna vsota). Sicer pa bi se razveselila na primer iPoda ali darilnega bona za Emporium ali kakšno trgovino s finim perilom, pa tudi ideje, ki so jih podale predhodnice, so zelo uporabne.

Če pa nisi pristaš bonov, pa kakšno moderno uro ali pa kaj takega…

če res nimaš ideje… lahko kupiš 10mvrtnic (pač izbereš barvo, ki je ljuba 18 letnici).
To sem dobila jaz pa je skoraj edino darilo ki se ga spomnim.

Ojoojj…tudi jaz sem dobila za 18 rojstni dan 18 vrtnic in to darilo me je takrat ganilo do solz…podarila pa mi ga je gospa pri kateri sem bila takrat v tujini na šolanju. zelo lep spomin!

7 kg Gorenjkino čokolado z lešniki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close