Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj počnete samski v prostem času?

Kaj počnete samski v prostem času?

Pa pejt u parlament no. Tam po cele dneve zakone zdirajo.

Pozabu smajlija skor :))

Smajli je pomemben. Brez tega izpadeš zagrenjen.

še n’benga ni ubil ne :))

Super si privođčiš. še vedno pa mi ni jasno kako ti znese finančno če si brezposelen?[/quote]
Dila… ;)[/quote]
Hahaha… dobra. 🙂

Ne, na sreco mi na izletih ni treba delati, hahaha.
Sem pa pozabil napisati, da grem rad na masazo. Obicajno parkrat mesecno. Pa v kozmeticne salone kdaj zavijem. Obicajno na nego obraza. Na mesec, dva. Pa v toplice ali kaj podobnega tudi rad hodim.
Sicer pa se trudim, da je vedno kaj novega. Odvisno kje pac sem. Te dni se rad namakam v blatni in mineralni kopeli. Ker je pac priloznost. Danes si bomo sli pogledat Hunger Games. Jutri gremo na bowling. V naslednjih dneh imam en kup hotelov, poletov za zabukirat. Nekateri brezposelni zivimo dosti bolj pestro zivljenje od zaposlenih mravljic.

Očitno se moreš na vse pretege truditi, da ti ne ostaja preveč na računu. Vpiši v google Božiček za en dan..boš zaposlen z nabavo darila, zapravljal boš in kar je zate glavno-lahko se boš pohvalil pred drugimi, ob čemer bo zadeva bolje sprejeta kot zgornje hvalisanje 🙂

Ravno obratno. Se moram kar potruditi, da z denarjem, ki mi je na voljo, pridem skozi. Dalec od tega, da bi imel viska.

Zakaj bi se obremenjeval z ljudmi, ki jim gre moje zivljenje v nos? A ti zivis po merilih svoje okolice?

Dila… ;)[/quote]
Hahaha… dobra. 🙂

Ne, na sreco mi na izletih ni treba delati, hahaha.
Sem pa pozabil napisati, da grem rad na masazo. Obicajno parkrat mesecno. Pa v kozmeticne salone kdaj zavijem. Obicajno na nego obraza. Na mesec, dva. Pa v toplice ali kaj podobnega tudi rad hodim.
Sicer pa se trudim, da je vedno kaj novega. Odvisno kje pac sem. Te dni se rad namakam v blatni in mineralni kopeli. Ker je pac priloznost. Danes si bomo sli pogledat Hunger Games. Jutri gremo na bowling. V naslednjih dneh imam en kup hotelov, poletov za zabukirat. Nekateri brezposelni zivimo dosti bolj pestro zivljenje od zaposlenih mravljic.[/quote]
Bedna provokacija.

Pa da vidimo, če se najde kak naivnež…

Glede na to da imam službo in temu primerno manj prostega časa.
– kolesarim (na dan nekje 40+ km, je prehitro tema)
– berem knjige
– brskam po netu
– 1 do 2x na teden na pijačo z kolegi
– kdaj pa kdaj fuš 😛
– zimska karta za bazen, 1x na teden jih mal obiščem
– 2 planinska društva in redno hodim na izlete

Zeh spet ta večna iskalka teži 100-ič z isto temo…kako se ne naveliča..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ravno obratno. Se moram kar potruditi, da z denarjem, ki mi je na voljo, pridem skozi. Dalec od tega, da bi imel viska.

Zakaj bi se obremenjeval z ljudmi, ki jim gre moje zivljenje v nos? A ti zivis po merilih svoje okolice?[/quote]

Ne, drugim pomagam zaradi lastnega zadovoljstva, ne zato, ker bi okolica to od mene pričakovala. Lahko poskusiš..ne boli.

[img]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRs_synzo6ju9vEf1D0v3MzUqSNif0oE1xq8uXHlAp_GKSXfrON[/img]

Hecam se, Paco, ker vem, da znaš uporabljati metafore. :)[/quote]

Senza to je pa precej krut hec :/[/quote]
Senza je dojela, jaz pa tudi.
Ti se boš pa še potrudil.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Danes bom cel dan bral in ene 2 filma pogledal.

Danes bom pa z največjim navdušenjem počel lenarjenje:-))) V bistvu že malo zamujam…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Danes sem pogledal Fury ( 1936 ), odličen krimič velikega režiserja Langa in pa Thin man ( 1934 ), zelo zabavno kriminalno komedijo Van Dyka.

Te sproščujoče filmske nedelje so super. V glavnem tisti, ki mislijo, da je samskim kr naprej dolgčas, živijo v zmoti. Tudi če si čisto sam doma, je lahko zabavno.

Pol pa fisting. Ufff.

Samo res , men pa Solstafir in Agalloch rapsodirajo:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

O tole je pa super. Vsaj en aktiven samski moški tu gor. Imava skoraj identične hobije.
To ti je moški, da vsaj malo miga.

Tudi jaz nimam kaj bolj pametnega početi kot cel dan brati in gledati filme.

THE POINT OF BEING SINGLE IS NOT TO LOOK FOR LOVE[/url]

To si precitajte vsi resnezi, ki se imate za nekaj vec le zato, ker ste v resni zvezi.

In staruklja tudi. Morda ti kapne, da nismo vsi samski zagrenjeni ljudje brez zivljenja.

Samski so pogosto prave nadloge. Silijo se k nam , v družbo, kjer smo sami pari.

FITNES SAUNA VSAK DAN PA GLEDANJE FILMOV

Ukvarjam se z drugimi ter sam s sabo.

Moja družba sta družina in domača žival.

Poslušam glasbo in TEDx govore, skušam se pripraviti, da bi več bral, ukvarjam se z živaljo, premišljujem o lastnih prepričanjih, opazujem in proučujem sebe ter ostale, njihove navade, odzive, način razmišljanja, njihove sposobnosti, ipd.
Prakticiram introspekcijo, postavljam meje, odvajam se računalniških igric in impulzivnih odzivov. Skušam biti boljši kot sem bil včeraj. V prihodnosti si želim igrati klavir. Dolg in vroč tuš mi očisti glavo. Tu in tam meditiram ali pa se sprehajam. Ko sem v službi in ni dela/je pavza grem na MON, ki je moja zamenjava za igrice.

Če sem kaj izpustil, potem verjetno ni tako pomembno.

[i]What you most want to find will be found where you least want to look.[/i]

– pečem sladice
– grem plesat
– kakšen kino včasih
– družabne igre s kolegi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close