Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj počnete samski v prostem času?

Kaj počnete samski v prostem času?

Samski imate več prostega časa kot poročeni, vezani. Nimate otrok. Kaj počnete?
S kom se družite, vaši vrstniki se večinoma družijo s partnerji oz. partnerkami in otroci. Kaj vi?
Imate kako družbo, kake hobije?

nč eo grem na fitnes

aj

Zase se brigaj in te prosti čas drugih ljudi sploh ne bo zanimal… beda od bede tole vprašanje. Avtor za kozlanje..

Zase se brigaj in te prosti čas drugih ljudi sploh ne bo zanimal… beda od bede tole vprašanje. Avtor za kozlanje..[/quote]

Kdo bi si mislil, da je samski stan taka težava, da to naredi izčloveka.

Zakaj je tema za samske? Kaj misliš, da vezani pa nimamo prostega časa?

– druženje s prijatlji
– joga
– branje knjig
– obisk koncertov
– kavica s prijateljico
– tek
– šoping
– obisk tečaja tujih jezikov
– izleti/potovanja
– …

nekaj uresničin, nekaj pa je le želja …

Zase se brigaj in te prosti čas drugih ljudi sploh ne bo zanimal… beda od bede tole vprašanje. Avtor za kozlanje..[/quote]

Kdo bi si mislil, da je samski stan taka težava, da to naredi izčloveka.[/quote]
Še enkrat… ker očitno bolj počasi dojemaš… brigaj se zase…..

Ker vezani niste na trgu :), zato me ne zanima.

Kdo bi si mislil, da je samski stan taka težava, da to naredi izčloveka.[/quote]
Še enkrat… ker očitno bolj počasi dojemaš… brigaj se zase…..[/quote]

Zate se sigurno ne bom, čeprav se kar naprej oglašaš v temi.

Berem, vrtnarim, surfam po netu, grem na sprehod.

Definiraj prosti čas. Ves čas ko nisi v službi, ali samo tisti čas, ko se nimaš kam dat doma, ko je vse narejeno, kar mora bit.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Tisti čas, ko ji moški dovoli, da je frej. 🙂

Če je sama, nima ječarja:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Tisti čas, ko ji moški dovoli, da je frej. :)[/quote]

A pri vaju je tako :)?

Tisti čas, ko ji moški dovoli, da je frej. :)[/quote]

A pri vaju je tako :)?[/quote]
Ja. 🙂
Še dobro, da je moja bolj skromna s hobiji, tako kot ti, pa ni okrog tega nekih problemov. 🙂

A pri vaju je tako :)?[/quote]
Ja. 🙂
Še dobro, da je moja bolj skromna s hobiji, tako kot ti, pa ni okrog tega nekih problemov. :)[/quote]
Temu se pol reče urejene družinske razmere 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

seks na delovnem mestu s poročenim sodelavcem to je to .

To je adrenalinski zakon.
Hvala vam hormoni-hvala ti vesolje.

Na MON-u si režem žile!! ☺☺☺

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

[img]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRs_synzo6ju9vEf1D0v3MzUqSNif0oE1xq8uXHlAp_GKSXfrON[/img]

Hecam se, Paco, ker vem, da znaš uporabljati metafore. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Vecino dni sport in/ali fitnes, rekreativno plavanje, tek, kolo. Kak teden pa tudi skoraj nic. Obcasno siroka paleta druge rekreacije in raznih aktivnosti.
Vecino dni par ur branja marsicesa. Obcasno TV, kino, ce kazejo kak zanimiv film. Parkrat mesecno na razne prireditve (kultura, zabava, sport, izobrazevanja, …), v muzeje, pogledat zanimivosti. Parkrat mesecno v kak nocni klub, bar, ipd. Parkrat mesecno dnevni izlet po bliznji okolici. 1x mesecno kak podaljsani vikend izlet. Na vsakih 6-8 tednov na daljse potovanje po svetu.

Skoraj vsakodnevno 1-2x v razne restavracje, 2x tedensko v shoping, na trznice, ipd. Tedensko kak BBQ s prijatelji, razni obiski, srecanja s kom, ipd. Zivljenje pa si zacinim predvsem z atraktivnimi zenskami. Za druzbo, sex in adrenalinsko zajebancijo, redne vroce medene tedne in razne veze, ce tako nanese.

Plavam, kolesrim, tečem, plezam, hodim v gore, gledam TV, berem, se sprehajam. Družbe pa res manjka, ker so vsi kolegi in kolegice poparčkani.

Super si privođčiš. še vedno pa mi ni jasno kako ti znese finančno če si brezposelen?

[img]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRs_synzo6ju9vEf1D0v3MzUqSNif0oE1xq8uXHlAp_GKSXfrON[/img]

Hecam se, Paco, ker vem, da znaš uporabljati metafore. :)[/quote]

Senza to je pa precej krut hec :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Super si privođčiš. še vedno pa mi ni jasno kako ti znese finančno če si brezposelen?[/quote]
Dila… 😉

razdiram zakone in družine če imam že sama uničen zakon za začetek pri sodelavcu je najbolj pri roki kadar ni med mojimi joški

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close