kaj pocnete s partnerji
pozdravljene!
Mene pa zelo zanima kam se kej date popoldne po delavniku in kaj pocnete.Odkrito receno sprasujem pare ki so skupaj priblizno dve leti,stari okoli 23let in se vidijo mogoce skoraj vsak dan,za par uric.
Nama s fantom so se namrec ze zelo izcrpale ideje in ne veva vec kam se dati.Ni nama dolgcas saj imava en drugega vendar vseeno se mi zdi da grejo vikendi ko imava cas en za drugega tako hitro mimo midva pa nimava nic lepega zapovedat kaj sva dozivela.
Trej punce fantje prosim razpisite se.
lp in hvala
hm… js ga recimo (takrat ko ima izredno dober dan) spravim na rolarje, vzameva se mojo psicko in gremo na hajk po lj… super je tudi sprehod po tivolju, tudi kaksen tek cez mostec, potem smarna gora… pa double date 🙂 zvecer se zmeniva se s kaksnimi kolegi… drugace je pa zdej tut trnfest in kaksen koncert recimo…
med vikendi pa obvezno nekam! bohinj je super pa se na kaksen hrib lahko vmes skocis ali se pa spustis z jadralnim padalom iz vogarta:) pa v blizini je tut nek ranc, kjer imajo zelo ubogljive konjcke in gresta lahko za kaksno urco se jahat:)
potem pa seveda morje – tudi cez vikend
vcasih pa doma s kaksnimi kokicami in dobrim filmom.
vcasih skupaj pospravljava, popravljava racnalnik, hodiva v shopping… vcasih sva pa tudi samo doma in se mava rada.
vse poprej pa v kombinaciji z raznimi prijatelji, kolegi…
dolgcas nama v glavnem ni nikoli:)
Forum je zaprt za komentiranje.