kaj pijete zvečer
@Rok-1, voda še za čevlje ni doba, še posebej zvečer ne :)))))))))
Zunaj je pijača predraga, da bi samo zaradi pijače hodil ven.
Založeno imam pa res…Samo pipo odprem, pa je…:)[/quote]
A tudi za obiske nimaš nič? Pa za gospo, pa dete?
Hmmm, zanimivo. Nikoli nisem hodila zaradi pijače ven… imam doma kar založeno. Torej vedno zaradi druženja.[/quote]
Robi, kaj pa tvoje tudi nikoli ne pelješ zvečer ven na pijačo al pa kakšno večerjico ? 🙂
Robi, kaj pa tvoje tudi nikoli ne pelješ zvečer ven na pijačo al pa kakšno večerjico ? :)[/quote]
Zvečer pa res ne….Včasih sem jo na kosilo, a tudi tega že kakšno leto ni bilo….Z dojenčkom je malo težko, pa nimava nobenega, ki bi lahko pomerkal na otroke.
Zato pa tiste dneve, ko sem doma, pripravim kosilo…Pomijem posodo….:)
O denarju pa raje ne razmišljam….
Mojim čevljem nič ne škodi – so iz goretexa ali neki podobnega… Želodec je pa kar hvaležen za vodo… pa še glava ne boli.[/quote]
Moji so tudi iz goreteksa, ampak te uporabljam predvsem za v hribe. Ko grem pa zvečer na drink pa obvezno obujem kaj lažjega.:)
Kozarček dobre pijače je ZA zdravje, pa tudi glava ne boli. :)))))))))
Zakaj pa ne bi bil? :)))))))[/quote]
Mehurčki, pa cukr???? :)))))
Včasih so rekli, da je kozarček vina za zdravje ali pa šilce žganja. Hmmm, sem pa res že stara! :)))) Ali sem pa trnuljiča, ki se je zbudila po letih spanja. :))))))))[/quote]
Japkica, saj sem napisala, da je kozarček dobre pijače za zdravje, nisem nikjer omenjala, da jaz vedno pijem zdravo.:))))))
Forum je zaprt za komentiranje.