Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj pijete zvečer

kaj pijete zvečer

Skok čez plot je Slovencem v kratek čas :))) Tudi če to pomeni, da skočiš na štajerski konec 😉

Tako da lahko najpreprosteje določiš: vsi alkoti so – če že ne neposredno – pa vsaj po legalnih ali nezakonskih koreninah ŠTAJERCI 😀

Ko sem zunaj, pijem isto kot doma: jabolčni sok, do polovice mešan z vodo.

navadno vodo, sok, sok+voda (s pipe), včasih tudi vročo čokolado
sem Štajerka

Vodo, poleti in pozimi, pa še vmes včasih!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Vodo.

Martini bianco z cukrčkom okoli kozarca pa zeleno olivo notri:)))če pa tega ni pa pivo!

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Zeleni čaj ali vodo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jaz sem ravnokar en ledeno mrzel bandidos ice 🙂

Saj se kdaj prileže tole, ali pa pivce (ali pa radler)… samo zadnje čase me čedalje manj mikajo stvari po lokalih, tako da se začenjam hecno počutit, ko naročam vodo…

Nekako grem ven ev. zaradi družbe in klepeta, ne pa več pijače.

@Rok-1, voda še za čevlje ni doba, še posebej zvečer ne :)))))))))

Hmmm, zanimivo. Nikoli nisem hodila zaradi pijače ven… imam doma kar založeno. Torej vedno zaradi druženja.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hmmm, zanimivo. Nikoli nisem hodila zaradi pijače ven… imam doma kar založeno. Torej vedno zaradi druženja.[/quote]
Zunaj je pijača predraga, da bi samo zaradi pijače hodil ven.
Založeno imam pa res…Samo pipo odprem, pa je…:)

Založeno imam pa res…Samo pipo odprem, pa je…:)[/quote]

A tudi za obiske nimaš nič? Pa za gospo, pa dete?

Obiski se ponavadi najavijo. In takrat še prej skočim v trgovino.
Ženska pije najraje vodo, otrokom pa prav tako najraje dam vodo, včasih pa sok. En liter soka pa imam res na zalogi. 🙂

Hmmm, zanimivo. Nikoli nisem hodila zaradi pijače ven… imam doma kar založeno. Torej vedno zaradi druženja.[/quote]

Robi, kaj pa tvoje tudi nikoli ne pelješ zvečer ven na pijačo al pa kakšno večerjico ? 🙂

Robi, kaj pa tvoje tudi nikoli ne pelješ zvečer ven na pijačo al pa kakšno večerjico ? :)[/quote]

Že ljubica ga menda dovolj stane. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Robi, kaj pa tvoje tudi nikoli ne pelješ zvečer ven na pijačo al pa kakšno večerjico ? :)[/quote]
Zvečer pa res ne….Včasih sem jo na kosilo, a tudi tega že kakšno leto ni bilo….Z dojenčkom je malo težko, pa nimava nobenega, ki bi lahko pomerkal na otroke.

Zato pa tiste dneve, ko sem doma, pripravim kosilo…Pomijem posodo….:)

O denarju pa raje ne razmišljam….

Mojim čevljem nič ne škodi – so iz goretexa ali neki podobnega… Želodec je pa kar hvaležen za vodo… pa še glava ne boli.

Še moja pripomba… pri meni je zalog kvalitetnega alkota toliko, da jih še leta ne moremo popit…

He, he… tako da za obiske in domače je voda (ali pa Cedevita) – ali pa alko… No ja, mislim, da se tudi mleko najde…

Mojim čevljem nič ne škodi – so iz goretexa ali neki podobnega… Želodec je pa kar hvaležen za vodo… pa še glava ne boli.[/quote]

Moji so tudi iz goreteksa, ampak te uporabljam predvsem za v hribe. Ko grem pa zvečer na drink pa obvezno obujem kaj lažjega.:)

Kozarček dobre pijače je ZA zdravje, pa tudi glava ne boli. :)))))))))

Bibita od kdaj pa je bandidos ice ZA zdravje? :))))))

Bibita od kdaj pa je bandidos ice ZA zdravje? :))))))[/quote]

Zakaj pa ne bi bil? :)))))))

Bibita od kdaj pa je bandidos ice ZA zdravje? :))))))[/quote]

Zakaj pa ne bi bil? :)))))))[/quote]

Mehurčki, pa cukr???? :)))))

Včasih so rekli, da je kozarček vina za zdravje ali pa šilce žganja. Hmmm, sem pa res že stara! :)))) Ali sem pa trnuljiča, ki se je zbudila po letih spanja. :))))))))

Zakaj pa ne bi bil? :)))))))[/quote]

Mehurčki, pa cukr???? :)))))

Včasih so rekli, da je kozarček vina za zdravje ali pa šilce žganja. Hmmm, sem pa res že stara! :)))) Ali sem pa trnuljiča, ki se je zbudila po letih spanja. :))))))))[/quote]

Japkica, saj sem napisala, da je kozarček dobre pijače za zdravje, nisem nikjer omenjala, da jaz vedno pijem zdravo.:))))))

Prav imaš. Sem mislila, da še vedno govoriš o bandidosu. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close