Kaj pa ženske letnik 1968? :)
Matjazko spet nabijaš na pamet… čeprav v overall tole drži kar si povedal pa pri meni pač ne 😉
jaz garant vem da sem danes bolj hot kot sem bil v srednji…. v srednji sem mel problem z debelostjo danes imam dobrih 6kg nad teoretično idealno postavo z več mišicami kot kdajkoli prej…. zdaj pa zračunaj 😉
da niti ne omenim kolko več žensk se za mene zanima danes kot kdajkoli prej…
sicer pa tebi se ne rabim zagovarjat ali polagat računov… verjamem da pri tebi drži teorija bolj star bolj nor… samo ti si že NAJBOLJ nor tak da ni več kam za it si obtičal :D[/quote]
A nimaš ti obiska? Aja, ne, sosed bi rad, da mu za 2 pira računalnik popraviš…[/quote]
mešajo runde in pripravljajo wii ni panike … a ti nimaš stranke? al ga vlečeš zastojn?
Pri moških je problem, da se precenimo, misleč, da smo vsem všeč in smo strašni lepotci :D, ženske pa se pogosto podcenjujejo, tudi zelo lepe, in vidijo povsod napake na sebi. 🙂
Z leti se ne polepšamo, Matkič! Ne bolj star, bolj lep, ampak bolj star, bolj nor – ta je pogostejša opcija. Sicer ne vem, kako je to pri Ptujčanih… haha :D[/quote]
Matjazko spet nabijaš na pamet… čeprav v overall tole drži kar si povedal pa pri meni pač ne 😉
jaz garant vem da sem danes bolj hot kot sem bil v srednji…. v srednji sem mel problem z debelostjo danes imam dobrih 6kg nad teoretično idealno postavo z več mišicami kot kdajkoli prej…. zdaj pa zračunaj 😉
da niti ne omenim kolko več žensk se za mene zanima danes kot kdajkoli prej…
sicer pa tebi se ne rabim zagovarjat ali polagat računov… verjamem da pri tebi drži teorija bolj star bolj nor… samo ti si že NAJBOLJ nor tak da ni več kam za it si obtičal :D[/quote]
Oh, pravi lepotec, škoda le, da še nisi zraven mutast, ker to bi še mogoče tudi kaka pametna navalila. :)))
A nimaš ti obiska? Aja, ne, sosed bi rad, da mu za 2 pira računalnik popraviš…[/quote]
mešajo runde in pripravljajo wii ni panike … a ti nimaš stranke? al ga vlečeš zastojn?[/quote]
Mešaš realnost in svoje fantazije. Ampak saj razumem, človek, kot si ti, ponavadi nima kaj dosti več od fantazij… Zdaj ga pa le rukni – zase in za svoje zdravje, pa da realnost ne bo več tako obremenjujoča zate.
Prepricane prepricevat je nekaj podobnega :)).
Vidis, to, da so nadloga sveta, te je pa naucila potrosniska druzba, v kateri je clovek vreden toliko, kolikor proizvaja. Vcasih se je treba cesa tudi oducit.[/quote]
nope… do tega sem prišel sam na lastnem primeru!
razlika je če bi govoril da so stari nadloga sveta pa bi moji že pomrli preden bi lahko prišel do nekih spoznanj… potem bi me res naučila družba….
Ja takrat jih je imela dvajset, normalno, da je razlika. Ampak vseeno dobro zgleda za svojea leta. Lepotni posegi gredo nekako z roko v roki s tem, kar počne. Vseeno pa mislim, da se tudi glede na to, da je prebolela raka, zelo dobro drži. Tudi v smislu ohranjanja popularnosti. Njen soigralec in občasni pevec JAson Donovan je recimo že zdavnaj utonil v pozabo.
Jaz sem še kot mala deklica plesala na ta komad The loco motion, ki je bil itak priredba, ampak tega takrat še nisem vedela. Mi je pa današnja Kylie bolj všeč. Ampak najbrž tudi zato, ker sem ženska in tudi sama danes kakšnih dvajset let starejša. 🙂
Malo nostalgije 🙂
[youtube]TkN4J2l1UaA[/youtube]
[youtube]aGuNsiSZ9RI[/youtube]
Sej nism reku tega. Za svoja leta se čist dobro drži, v bistvu še predobr, če jo primerjam z drugimi zvezdnicami. Npr s kako Demi Moore, ali pa Madonno, ki ju danes komaj še prepoznam na sliki. Kakšna bo šele Britney pri 50ih đizsfakin krajst, če je že pri 31ih tok v pi*di. Pa taka lepotica je bila v 20ih…
Ja, ma te “mame” vzbujajo pri mladih fantih drugačne nagone. Sploh če boljše zgledajo kot marsikatera tridesetletnica. 🙂
Je rekel en moj kolega, inštruktor fitnesa, da on, odkar je čez 30 ne gleda za mlajšimi od 30. Da se pri tridesetih šele dobro vidi ali bo ženska do petdesetega še v dobri kondiciji in vitalna ali ne. Pri 25 še skoraj vse dobro zgledajo, deset let pozneje pa ne.
Ampak ok, tisti, ki celo življenje hodijo na zmenke z dvajsetletnicami, teh problemov nimajo. 🙂
nevem… tazadnjo kar mam zdaj mi reče da nebi več po 4 rundah orgazmov …. hmmmmm[/quote]
seveda … kera bo pa čakala, da tebi pride 10x njej pa še ne ☺
btw: a k je tazadnja … kdaj te pokopljejo ☺
nevem… tazadnjo kar mam zdaj mi reče da nebi več po 4 rundah orgazmov …. hmmmmm[/quote]
btw: a k je tazadnja … kdaj te pokopljejo ☺[/quote]
Pri tazadnji sem pomislil, da je fante narobe zvezan.
Boliiii … od smeha. Thanks!
Pri tazadnji sem pomislil, da je fante narobe zvezan.[/quote]
o ti boga pa res …. tudi v tem primeru bi jo razumel, da odneha ☺
starčki in kurbe se spet smejijo nesmešnim zadevam
Paco narobe si zvezan samo ti v glavi pač tako to je… vem da ti lajf gre h koncu pa 4x zapored več ne moreš 🙂
NM-3w še 1x dvomim da zmore… senza pa itak drži za keš tako to je…. in taki 3je se smejite namišljeni fori!
pravi za skup lol
Vidiš, nam je bilo fletno, ti si pa surlo stegnil in žaljivke uporabil že kar v prvem stavku. Boooogi.
Forum je zaprt za komentiranje.